איזה כיף היה

meital G

New member
איזה כיף היה../images/Emo70.gif

בעיניי זה היה אחד המפגשים המוצלחים, גם בגלל הסרט הקורע ובעיקר בגלל החברה הנהדרת.
תודה לכם שהגעתם לחגוג איתנו - על החיבוקים הפרגון והאהבה, ועל השיחות הנעימות והמרתקות. מקווה שגם נהינתם
לחיי המפגשים הבאים!

wranger

New member
יו, בצלאל בתלת מימד! ../images/Emo218.gif

לי ולזוגתי זה היה הסרט הראשון שראינו בתלת מימד, אז בטוח נהנינו יותר מאחרים שכבר רגילים לצפות בסרטים עם המשקפיים המגוחכים האלה.
לצערנו הגענו מאוחר מכדי להתמנגל ו/או לנשנש ו/או לתפוס מקום נורמלי, אבל גם מהשורה השניה ראינו מצוין!
כתבתם רשומה על הסרט או על גוליבר? פגשתם פעם ליליפוטים? שטתם בסירה שהתרסקה או נלחמתם בארמדה שלמה של בלפושים? שרשרו לכאן!

Purple Mushroom

New member
תלת מימד, גם שלי כנראה סרט ראשון כזה.

טל ! חוזר על מילותי אתמול בלילה: אתה כמו אח שלי. מודל לחיקוי. הבלבול היה , כשסיפרתי אודותיך לאמא שלי, שלגיס שלי קוראים יונתן, בשם של הבן הבכור שלך. זה כל הבלבול, כי בתור איש נשוי + ילד, אני יכול להשוות אותך או לאחותי (נשואה + 2) או לאח שלי, נשוי, (אבל עדיין בלי ילדים, הם לוקחים את הזמן). אז אתה כמו אח שלי, בקיצור :) ד"ש ולהתראות במפגש הבא
אלון
=] ...

Purple Mushroom

New member
../images/Emo6.gif

חושב שהבנתי. אבל בלי קשר, ליל הסדר יוצא גם השנה כחודש אחרי יום ההולדת שלי, והשנה היא שנה אי-זוגית. הייתי רוצה להחליף משפחה בליל הסדר הקרוב, למשפחה של שותפתי הבכירה, רק אם היא תסכים. נראה מה יהיה ! ומקווה שב2011 יהיו גם 5 כנסים
חמסה חמסה שום בצל. העיקר הבריאות, והעיקר להיות מאושר
(שמחים בחלקינו) :)

gils33

New member
סליחה שהגענו ברגע האחרון../images/Emo9.gif

היה נפלא,היה מקסים,הילדים נהנו בטירוף וגם אני התגלגלתי לא אחת
תודה רבה תפוזים יקרים מיטל,לי,בצלאל,דן -פשוט תודה לעוד הרבה שנים יחד

meital G

New member
תצטרך לפצות אותי במפגש הבא! ../images/Emo8.gif

היה נהדר להתראות! והילדים שלך מהממים (חמסה חמסה)

Purple Mushroom

New member
היה מאוד מיוחד ומוצלח ../images/Emo24.gif

היו המון אנשים. הבאתי את אמא שלי (חבר שלי הבריז בדקה ה-90) למרות שהרגשתי לא טוב מנטלית, באותו יום, אחרי העבודה. התגברתי על הבעיות, והייתי נוכח. עוד כמה מפגשים, אני אצליח לזהות בין מיטל ולי. בכניסה, אמא שלי הוסיפה פלפל ודיקדוק עברי : לי, נילי, אלון, אילונה (היה נחמד לראות פנים חדשות להנהלת הפורומים). בפעם הבאה אפשר לחבק, מיטל ?
תודה לצלם, מהנהלת הפורומים, ומהיחס המכובד מאוד :) הכל לטובה. לטל אכתוב תגובה נפרדת. מקווה לכתוב עוד מספר דקות. תודה רבה מיטל, ותודה רבה מאוד לבצלאל, על דקת השיחה החשובה :) פגשתי את כל מי שרציתי לפגוש, חוץ מאחת, מאוד יקרה, שמקווה לפגוש אולי אולי בפעם הבאה, לפני שאהיה זקן מידי :) חייב לרשום סיכום מפגש אפילו ברשומה הבאה, בשבת-מוצ"ש הקרוב :) לחיי עוד מפגשים כאלו (5 בשנה) :) אלון =] נ.ב: אנסה לחפש בפייסבוק כל בוקר, את התמונות שתעלו, בפייסבוק של תפוז
=]

Purple Mushroom

New member
אני חושב שכן :)

היא לא יצאה מגדרה, ורציתי באמת לדבר על חשיבות האינטרנט,הפורומים והבלוגים, והיתרונות שלהם. (אני כבר בערך 8 או 9 שנים, מנסה לשכנע את אמא שלי לפתוח כרטיס בתפוז, לצ'אטים,פורומים, ולפתוח בלוג, והיא לא מסכימה שיהיה לה בכלל מחשב וחיבור לאינטרנט בדירה שלה, הדירה שבה גדלתי) בגלל הגבלי השעות של התחבורה הציבורית,והמרחק שבה גרה אימי (רמת אביב גימל, אנחנו לא משפחה עשירה,ההפך) נאלצנו לעזוב בסביבות 22:30, באמצע הסרט. אבל הסרט עצמו היה מאוד מעניין, טוב וחיובי, וגם התלת מימד בסרטון פתיחה ובסרט, הוסיף מאוד. ! (הסרטון פתיחה, הזכיר לי סרטון פתיחה אחר שזוכר שראיתי, בקולנוע רב חן , תל אביב, בגיל 11, בשנת 1987, סרטון הפתיחה שקדם ל"מי הפליל את רוג'ר ראביט", של הלוני טונס :) אנימציה ברמה גבוהה :)

dafna345

New member
אוף, ולנו לא נשאר....../images/Emo10.gif

לא נשארו כרטיסים ועכשו אני קוראת כמה החמצנו... נקווה שבפעם הבאה נפגש... שמחה שנהנתם.

motior

Member
אפשר לדעת מה היה חוץ מסרט?

אני תוהה מה הפסדתי... תודה

למעלה