איזה כיף, הכל מסתדר לנו

מולדת.

New member
איזה כיף, הכל מסתדר לנו ../images/Emo13.gif

בס"ד קנינו היום רהיטים ומוצרי חשמל ל
ישראל קנה אתמול בגדים לחתונה( אני כבר מתה לראות אותם)
. ואני בלחץ אטומי שהבחור לא קנה נעלים. יש לכן הצעות איפה???? גמרנו את כל ההזמנותתתתתתתתתתתתתתתתתת(1100)- בלי כתובות. אני עדיין לא מאמינה שעשינו את זה אבל הערימה לידי כנראה שזה אמיתי
מחר יש לנו פגישה עם המעצבת(ואני ממש מתלהבת מזה) וביום חמישי סוגרים תפריט. וההורים שלי קנו בגדים
הם אפילו קנו בגדים שאני די אוהבת. והקטע הכי מגניב שמחר יש לי נסיון של התסרוקת והאיפור. <מולדת מתרגשת> ה
מתקתק וכבר אין לנו הרבה זמן (שלושה שבועות וחצי) ואני לחוצה בטירוףףףףף. יום טוב מולדת

היי מולדת, אני שמחה שהכל מסתדר

רק תגידי לי אם ראיתי טוב - 1100 הזמנות??? לי היו 700 מוזמנים בערך ומתוכם 510 איש הגיעו ואני חשבתי שזה המון...

מולדת.

New member
חזרנו מהפגישה!!!!../images/Emo13.gif

בס"ד חזרנו מהפגישה עם המעצבת... איזה חמודה היא, היא מבינה בדיוק מה אנחנו רוצים והיא מסוגלת להקשיב לכל השטויות שלנו שזה כבר גדולה
ישראל קנה נעליים!! ועכשיו אני ממש מאושרת
הוא מסודר לגמרי לחתונה (חוץ מהכיפה שאני סורגת לו
) ושלחנו את כל ההזמנותתתתת שלחנו בנתיים 1030 הזמנות חלק השארנו בצד, למקרה ש... אני עדייןקצת בהלם שישי לנו ארוע כזה ענק תמיד חלמתי על 300-400 מוזמנים אבל גילנו שיש לנו יותר מדי אנשים להזמין... והרגל שלי עדיין נקועה ואני די מבואסת בגלל זה, אנחנו רוצים שבוע הבא להתמקד בדירה שלנו ולארגן אותה לגמרי(ולדברי אמא שלי עד החלב במקרר) בנתיים אני טיפה מתחילה להרגע ואני פחות לחוצה
בהתחלה הייתי בלחץ מטורף מהקטע של להרים חתונה בחודש אבל עכשיו כשהענינים מתחילים להסגר אני נרגעת... יום טוב
מולדת

שמופית

New member
אני לא יודעת אם אמרת,

אבל אפשר לשאול למה הלחץ של "חודש"
למה לא לקחתם לעצמכם קצת יותר זמן להתארגנות

מולדת.

New member
לא אמרתי.....

בס"ד מראש היינו אמורים להתחתן לפני שנה וביום שרצינו לספר להורים אבא של בעלי לעתיד נפטר ודחינו הכל בשנה. עכשיו מאוד לחוץ לנו כבר להתחתן(אנחנו זוג שומר נגיעה) וחוץ מזה שעוד חמישה שבועות החברה הכי טובה שלי נכנסת לשמירת הריון(בבי"ח) וממש חשוב לי שהיא תהיה בחתונה יום טוב! מולדת

הי מולדת. את יכולה בבקשה

להסביר לי, בורה שכמותי, מה המשמעות של זוג שומר נגיעה? אני מניחה שאתם לא גרים ביחד...זה כבר הבנתי... אז כמה זמן אתם ביחד?

נעמה טל

New member
אני אסביר לך, ורק תנסי לא ליפול

זוג שומר נגיעה, זה זוג ש בכלל בכלל (לפחות לפי ההגדרה, קשה מאד מאד מאד לעמוד בזה), לא נוגעים אחד בשני עד החתונה. לא נותניר.ם ידיים, לא מתחבקים, לא מתנשקים, ובטח ובטח שלא כל השאר. יש דתיים כאלו ויש כאלו שמקפידים פחות. אבל מולדת, למה 1000 מוזמנים? זו חתונה באמת ענקית. ואיפה יש אולם שמכיל את כולם?

נעמה, וגם מולדת. ניסיתי וניסיתי

להחזיק את הכיסא, אבל לא הצלחתי לא ליפול... בכלל בכלל לא נוגעים אחד בשני אף פעם? כלומר, הפעם הראשונה שמחזיקים ידיים היא כזוג נשוי?? והנשיקה הראשונה? והליטוף? אני באמת לא מדברת פה על סקס, כי אני מבינה שזה לא בא בחשבון, אבל נגיעה קטנה ביד, לעידוד ועלית מצב הרוח? מולדת, סיפרת פה שאבא של בעלך לעתיד נהרג ביום שבו רציתם לספר להורים על אירוסיכם. לא נגעת בו לשם נחמה בכלל? אפילו לא חיבוק? ומאז, שנה עברה, ולא היה כלום? אני ממש מצטערת אם אני נשמעת מפגרת או חסרת טאקט, אני פשוט באמת מנסה להבין. מולדת, את מוכנה לספר מאיזה זרם דתי את? כלומר, כיפה סרוגה (הבעל כמובן...) או כיפה שחורה, חרדים או עוד זרם שאני לא מודעת אליו? את יכולה להסביר למה בחרתם להיות זוג שומר נגיעה? האם זה מקובל במגזר שלכם? בכל אופן, ההחלטה להיות זוג שומר נגיעה היא בטח מאד מאד קשה...ואני מאד מעריכה שאתם עומדים על העקרונות שלכם, למרות הקושי הרב.

נעמה טל

New member
זה באמת מאד קשה

ולעניות דעתי בלתי אפשרי. מה שכן, זה די מקובל במגזר. אבל בדרך כלל לא תמצאי זוגות שהם חברים יותר משנה ולא נוגעים. אנחנו לא "שמרנו נגיעה" אבל הרבה אנשים בסביבה שלנו כן. בכל מקרה, זה קצת יותר פשוט כשחברים רק כמה חודשים, מתארסים וחודשיים שלושה אחר כך מתחתנים.

*שיר

New member
ואני לתומי חשבתי שזה ביטוי שמולדת

סתם משתמשת בו בשביל לתאר "דוסים" (סליחה על הביטוי
) -לא תיארתי לעצמי שזה מושג שקיים באמת ומתאר מצב קבוע וידוע. וואו! זה נראה לי פשוט בלתי-אפשרי. בלי נגיעות, בלי חיבוק, בלי שום חום? איזה פחחחחחחדדדד
עכשיו אני מבינה את ההיסטריה והבהילות!

מולדת.

New member
אני יספר לכם קצת עלינו....

בס"ד אנחנו זוג ששומר נגיעה לגמרי זה אומר שבחיים שלי לא נגעתי בו(גם לא צ´פחה) כלום! אנחנו משתייכים לזרם הדתי של הכיפות הסרוגות (יש זוגות שלא מקפידים על זה-אולי בגלל קושי המצווה) זאת הייתה החלטה משותפת של שנינו ואני חושבת שהיא הייתה ברור לשנינו. זוג זומר נגיעה זה גם אחרי החתונה בתקופת הווסת לא נוגעים וכל חודש יש טבילה במקווה שרק אחריה מותר לגעת מישהו אמר על זה פצחוק "שבועיים כיף כף שבועיים פסק זמן יעל... השאלות ממש בסדר זה גם הגיוני של תביני, ולא אני לא נגעתי בו לשם נחמה כשאבא שלו נפטר וכל השנה הזאת שחיכנו לחתונה לא נגענו אחד בשני. חלק מהציבור שלנו שומר נגיעה וחלק לא אבל הרבה מאלה שלא שומרים נגיעה לא מגיעים רחוק.... אנחנו ביחד שנה ושלושה חודשים. מקווה שעזרתי לך להבין ויום טוב מולדת...

מולדת, תודה רבה על ההסבר.

את יכולה בבקשה לפרט על הסיבות שהובילו אותכם להחליט להיות זוג שומר נגיעה, אם זה לא מחוייב לחלוטין מהסביבה שלכם ומהחינוך? נראה לי קשה עד בלתי אפשרי....

נעמה טל

New member
מולדת, מה זה לא מגיעים רחוק?

לא מתחתנים בסוף? זה תלוי לאיזה צבע של הזרם של הכיפה הסרוגה את משתייכת. בחברה שלנו (גם כיפה סרוגה) יש הרבה זוגות נשואים (ממש ממש ) שלא שמרו נגיעה לפני החתונה, ובכל זאת "הגיעו רחוק" האם לזה התכוונת?

נראה לי שהכוונה היא "הגיעו רחוק"

לפני החתונה, כלומר עסקו בפעילות סקסואלית כזו או אחרת. לא הגיעו רחוק אני מניחה שמשמעותו הוא לא קיימו יחסי מין מלאים לפני החתונה. אבל יש הרבה בדרך...

למעלה