איזה כיף, התעוררנו!

זרה 38

New member
איזה כיף, התעוררנו!

אודיה- העלילה נשמעת מרתקת. ובבוא העת אשמח לערוך את ספרך- ואת ספרי ואת כל הספרים של כולם. בטוח שהם יהיו מרתקים פי אלף מהפלצנים המוכרים רק כי הם בנים של.... למשל...
מפגש יהיה נחמד, יש רק קצת בעיה- אני, למשל, בעמק יזרעאל... ואתם?

זרה 38 - מפגש

אני גרה בבת-ים אבל היה לי כזה כיף אתכם שלמפגש אבוא גם אם יהיה רחוק עבורי. אולי נוכל לערוך מפגש אי שם באמצע לפי אזורי המגורים של כולם. כיף שהתעוררתם!!!!!!!!!!!!!!!1

rachely111

New member
זרה ,בשבילך נמצא מקום

עמק יזרעאל באמת רחוק, רק אם תוכלי להתקרב קצת לנתניה למשל,אני מרעננה, אז תגידי מה דעתך ?,או לפולג ליד איקאה,זה על הדרך, אולי.

rachely111

New member
אודיה ,הפגישה עם הפורום../images/Emo24.gif

הפגישה יכולה להתקיים בערך בפולג, שם יש בתי קפה ליד איקאה ויש קניון קטן וחמוד, מה דעתכם ? אודיה יש לך מסר ממני.

shoona

New member
תוסיפו אותי אם זה

באיזור השרון ויהיה נחמד אם יהיו עוד כמה .... אולי שווה להעביר קשר לכל הכותבים (כמו שזרה 38 העבירה בשעתו ) ???

זרה 38

New member
לפנה"צ אני עובדת...

בימי שני- לומדת עד שמונה בערב. בימי שלישי השתלמות פיקוח עד חמש ואז חייבת להחזיר את הקטנה מריקודי בטן בשבע.. בימי רביעי מחזירה אותה מחוג ציור באותה שעה... כן, כן, יקיריי, בקרוב תצמח לי נורית צהובה על הראש ובה אותיות TAXI (מזל שהגדולה כבר עברה את גיל החוגים...) נו, מילא.. אבל אם זה יפול על יום ושעה מתאימים- אשמח

פגישה - זרה 38

מאחר ואת עובדת ועסוקה עדיין עם ילדים קטנים, מה דעתך שתכתבי באילו ימים ושעות את פנויה ומי שיוכל יתאים את עצמו. לפנסיונרים בדרך כלל אין בעיות.

למעלה