איזה כיף זה ...
לקום ממש ממש מוקדם עוד לפני השעון המעורר שכיוונתי לשעה מוקדמת ( כיוונתי לחמש וקמתי לבד בעשרים או רבע לחמש ) ...
ואז לקחת זמן להתעורר ולהתפקס בשקט הזה של השעות האלה ...
ואז לעשות מדיטציה .
ואז להתקלח .
ואז לבדוק דברים במחשב .
ואז להתחיל להתארגן .
להיות מוכנה . הרבה לפני שצריכה לצאת .
לשבת למטה ולקטוף צמחים לחליטה .
לגלות וללמוד שאני צריכה ללכת לים בשביל לראות את הזריחה כי לא רואים אותה מההוסטל לא מלמטה ולא מלמעלה ( אלא אם כן אולי על הגג אבל נעול ) אז מחר בתקווה שאקום גם בשעה כזו , אלך לים לעשות מדיטציה ולראות את הזריחה ולצעוד קצת על החוף .
שמסרקים אותי ועושים לי צמה או קוקו ... זה נעים .
לחשוב על סדר היום , לרשום מה צריכה לעשות והודעות שונות , לבצע מטלות קטנות ... בליווי של מוזיקה מרגיעה כמו צלילים בסיגנונות שונים או צלילים וקולות מהטבע ושל בעלי חיים ...
שאנטי שאנטי על הבוקר ועל תחילת השבוע ...
שבוע טוב ויום נעים !
לקום ממש ממש מוקדם עוד לפני השעון המעורר שכיוונתי לשעה מוקדמת ( כיוונתי לחמש וקמתי לבד בעשרים או רבע לחמש ) ...
ואז לקחת זמן להתעורר ולהתפקס בשקט הזה של השעות האלה ...
ואז לעשות מדיטציה .
ואז להתקלח .
ואז לבדוק דברים במחשב .
ואז להתחיל להתארגן .
להיות מוכנה . הרבה לפני שצריכה לצאת .
לשבת למטה ולקטוף צמחים לחליטה .
לגלות וללמוד שאני צריכה ללכת לים בשביל לראות את הזריחה כי לא רואים אותה מההוסטל לא מלמטה ולא מלמעלה ( אלא אם כן אולי על הגג אבל נעול ) אז מחר בתקווה שאקום גם בשעה כזו , אלך לים לעשות מדיטציה ולראות את הזריחה ולצעוד קצת על החוף .
שמסרקים אותי ועושים לי צמה או קוקו ... זה נעים .
לחשוב על סדר היום , לרשום מה צריכה לעשות והודעות שונות , לבצע מטלות קטנות ... בליווי של מוזיקה מרגיעה כמו צלילים בסיגנונות שונים או צלילים וקולות מהטבע ושל בעלי חיים ...
שאנטי שאנטי על הבוקר ועל תחילת השבוע ...
שבוע טוב ויום נעים !