איזה כיף יש היום פרק

m a r i n i

New member
איזה כיף יש היום פרק../images/Emo3.gif

איזה כיףףףףףףףף יש היום פרק סוף סוף חהחהחה
מעניין מה יהי היום?. בטח עוד פאדיחות עם קטי חהחהחה

../images/Emo214.gifתני לי לנחש..שרשור יומי?../images/Emo3.gif

בכל יום יפתח שרשור יומי וכנראה את פותחת את הפינה של היום
אעעעעעעע!!! אני כבר ממש מחכה לפרק!!!!!! אין לי מושג מה יהיה היום, אבל אני רוצה לראות את השיר פתיחה
*כן, ממש התמכרתי
*

hadas217

New member
יווווו,אמן יתחיל כבר../images/Emo140.gif

רק התחלתי לראות,שיר הפתיחה כ"כ מדהים! כל הכבוד לערוץ 9 שהביא לנו את הסדרה המרגשת הזו.. למישהו יש קישור לשיר הפתיחה המהמם? ממש יוופפפי.. הדס

../images/Emo214.gifגמאת גמוניייי../images/Emo99.gif

השיר המדהים הזההההההההה!!! התרגום לשיר המדהים הזהההההה!!! רק בגלל השיר שווה לראות ת'תכנית!
הנה קישור להודעה שיש בה קישור לצפות בשיר הפתיחה! [אמנם לא בקליפ של התכנית, אבל גם טוב!]

natasha89

New member
אפשר גם להוריד את השיר עצמו למחשב

אבל האתר שאני מכירה ברוסית. אז אם מישהו רוצה.. תגידו! :)

../images/Emo214.gifאיזה פרק ../images/Emo178.gif

מסכנה קטי, כמה היא סובלת
כמה הוראות נתנו לה
...

white angels

New member
היי כולם..פרק נחמד

וואי איזה מסכנה קטי שהיא הייתה צריכה לסנגר על אנדריי..היא טובה מדי
זה רק אני או שהחבר של אנדריי נחמד מדי? בגרסה המקורית הוא היה ממש מעצבן =\..אבל אין מקום להשוואות..כל טלנובלה והייחוד שלה חח

hadas217

New member
../images/Emo9.gif

איזה מצחיק שעכשיו קטי התקשרה לז'דנוב וחשבה שהיא מדברת עם אבא שלה.. יש בסדרה הזו כל מיני דברים קטנים שבא להתפקע אליהם. ובעצם רואים שהיא ממש יפה!

../images/Emo214.gifכלכך קטי!../images/Emo99.gif

אני חושבת שהכל הרבה יותר יפה מהגרסא הראשונה והמקורית:"בטי המכוערת", פשוט לקחו משהו ועשו אותו הרבה יותר טוב, באמת כמו שצריך!!!
[לא סתם היה כתוב במלא מקומות שהתכנית ממש הצליחה ברוסיה..] וגמאני מצליחה לצחוק מהמון דברים מהתכנית, ההורים של קטי וכל הסיפור של המכונית פשוט גרמו לי להתפקע מצחוק
[ואני מציינת את זה כי בדר"כ ממש קשה לגרום לי לצחוק...מתכניות טלויזיה...]

white angels

New member
כל מילה זהב חח

באמת רואים שעשו את הגרסה הזו טוב..וגם השחקנים יותר נורמלים מבטי המכוערת..שם הם היו המוניים כאלה אני זוכרת שהמזכירה שהתחרתה בבטי היתה גסה כזו ופה היא בסדר ודי חמודה חח
ובאמת היו צחוקים..עם המכונית החדשה..והנסיונות של קטי החמודה להגן על אנדריי מקירה האימתנית
בעע איזו מגעילה היא! ואני עוד אמרתי שהיא חמודה כזו..איך היא פיטרה את קטי ועוד סחטה אותה: או שאת נשארת וכפופה אליי או שאת עפה מפה..
היה לי חשק לתת לה כאפה..

../images/Emo214.gifכןןןןןןןןןןןןןןןן והתפלאתי

שקטי התעלתה על עצמה כמו שצריך ואמרה שלא תעשה את זה ושהיא תשמור אמונים לאנדריי. כפרעליה
אני בעד מועדון הערצה לקטי! הא, סליחה, בשביל זה נועד הפורום
...

white angels

New member
כן לא פלא שאנדריי החזיר אותה..

הוא קלט איזה מזכירה נאמנה יש לו
..והוא עוד יידע להעריך אותה עוד יותר בהמשך..(המבין יבין
)

m a r i n i

New member
מה את יודעת מה יהיה בהמשך?!!

ווואי וואי גמאני.. וזה כזה לא צפוי ממה שיש בפרקים הראשונים אה??! אווווווווווףףף הוא יצא כזה זבלללללללל.. די לא יכולההה איזה מגעיל הוא.. ואיך כולם יפגעו בקטי המיסכנה שלא עשתה כלוםם.. כמה שהיא סבלה...אבל בסוף היא תהיי מאושרת:) יש לך איסיקיו?! :)

../images/Emo214.gifואהבת?../images/Emo9.gif

את מוזמנת להמשיך לצפות [ולהתאהב כמוני בשיר פתיחה המדהים
] ולהשאר איתנו בפורום..

למעלה