איזה כיף,יש לי הופעות חדשות

zender

New member
איזה כיף,יש לי הופעות חדשות../images/Emo168.gif

בתור בנדאם שראה את כל הדברים הסטנדטים שיצאו על הביטלס בדי וי די היחלטתי לגוון ופיניתי לאתר המציאות הנדירות אייביי(Ebay) היתבייתתי על 2 כותרים מעניינים:אוסף של 90!!! קליפים של הביטלס והופעה חייה של פול מקארטני וכמו בכל קנייה עיוורת יש את ההפתעה ואת האכזבה אז נתחיל עם האכזבה:אוסף השירים של הביטלס
מה שעשו בדיסקים האלו הוא פשוט מאוד,לקחו את כל הקליפים שמופיעים באנטולוגייה שיצאה לפניי כמה זמן ופשוט קיבצו את כולם ביחד אייכות הווידאו והאודיאו היא מצויינת,כמו באנטולוגייה עצמה אבל הקטע הוא שרוב השירים באנתולוגייה מלווים בהתחלה בכמה מילים או ראיונות עם הביטלס ולכן יוצא שכמעט כל השירים לא מתחילים מההתחלה וגם לא מיסתיימים בצורתם הטבעית,שזה מבאס מאוד,ציפיתי לקבל מוצר מוגמר
שכחתי להזכיר שהכל הוצאות רוסיות(אני עדיין לא סגור על חוקיותם) ועכשיו להפתעה:ההופעה של פול מקארטני
ההופעה נקראת PAUL IS LIVE והיא חלק מה-NEW WORLD TOUR שנערך ב-93 יש אותה על דיסק ואפשר להשיג אותו בארץ ממש אחלה של הופעה,בלי כל מניי הפרעות כמו בדי וי די האחרון שהוא הוציא 21 שירים מכל התקופות,כולל כמה שירים שלא נשמעו כבר הרבה זמן בהופעות כמו:hope of deliverance וmichelle,למרות שאי אפשר להאשים אותו(יש לו כל כך הרבה שירים כבר
) גם כאן אייכות הווידאו והאודיאו מצויינת(טובים הרוסים האלה
) שלא כמו בדי וי די המעצבן האחרון שיצא לו(Back In The U.S. - Live ) כאן אין שום הפרעות באמצע או דיבורים מיותרים,זה הופעה נטו וזה מה שהכי אהבתי
עוד הפתעה שלא ציפיתי לה חיכתה לי בסוף... זה מתחיל מקטעיי וידאו מכל הזמנים של הביטלס על רקע השיר help(קטעים שלא ראיתי אפילו באנטולוגייה) ממשיך במחווה ללינדה המנוחה על רקע השיר Maybe I’m Amazed ועוד צילומים בייתים מבית מקארטני ולבסוף יש משהו זוועתי קטעים מצולמים של הריגת בעליי חיים!!! כן כן,מה שאתם שומעים...למי שלא יודע פול הוא פעיל באירגון PETA שזה אירגון נגד הריגת בעליי חיים,בין אם זה לאכילה או לניסויים ואני אומר לכם,ראיתי את זה פעם אחת ומאז אני מתבאס לאכול בשר
כמובן שגם השירים המלויים הם בהתאם (Live And Let Die ו Helter Skelter) אז זהו,זאת הייתה ההמלצה שלי,אתם מוזמנים לעשות בה כרצונכם

ערןלוי

New member
Paul is Live...

יצא רשמית על דיוידי בכל העולם לפני כמה שבועות. לי יש אותו בוידאו. אני חייב לציין שלדעתי הוא לא מוצלח במיוחד, ובוודאי פחות מוצלח מ Back in the US. העריכה וכל האפקטים הזולים ממש מעצבנים ומטרידים, והלהקה שלו לא הייתה כל כך מוצלחת בכלל ב 1993. בניגוד ללהקה הנוכחית שהיא קומפקטית ומצוינת (למעט חבר אחד בה - הקלידן ויקס, שהוא שריד מהלהקה ההיא, כך שזה לא מפתיע. אני פשוט לא סובל את הסינתיסייזרים שאמורים להשמע כמו מיתרים וגרוע מזה את האקורדיון ב here there and everywhere). ולא רק הלהקה החדשה יותר טובה, אני חושב שמקרטני עצמו מופיע ושר יותר טוב. אולי באמת יש קצת יותר מדי דיבורים ב back in the us, אבל בקטנה. אם אתם צריכים לבחור דיוידי הופעות של מקרטני - לדעתי אין שאלה בכלל. back in the us.

zender

New member
אתה צודק,פאשלה שלי../images/Emo163.gif

וואי,אני לא מאמין שפיספסתי את זה זה היה נראה לי כל כך טריוויאלי שזה לא יצא שאפילו לא בדקתי באתרים רישמיים בקשר לשאר הדבריםאני כמובן לא מסכים איתך,אבל כל אחד והעדפות שלו אני מסכים איתך שיש שם אפקטים זולים של שנות השמונים אבל אותי מעניינת יותר איך נשמעת ההופעה,וב back in the us זה מציק,היה אפשר בקלות לשמור את כל הראיונות והבונוסים ולשים אותם בנפרד,מצד שני אם היו מפרידים את זה בחיים לא הייתי מגלה לבד למה הוא נחנק בהתחלה של Long and Winding Road או שהשיר Your Loving Flame הוא כתב על אישתו וכו" בקשר ללהקה,שוב אני לא חושב שהנוכחית יותר טובה ואי אפשר להשוות כי זה תקופה שונה עכשיו,אני אוהב ומעריך את כל מי שמנגן איתו אבל אוליי אתה צודק,אוליי סתם היתלהבתי כי את back in the us יש לי כבר הרבה זמן וראיתי אותה עד מאס ואוליי פשוט צריך להיתפעל משנייהם,כי כל הופעה שונה אחת מהשנייה

zender

New member
עכשיו אני צריך לקנות את הרשמי../images/Emo5.gif

אוףףףףףף איזה ביזבוז של כסף יאללה אנשים,50 שקל למי שרוצה אותו ואל תישכחו,יש שם את התוספות שאין באורגינל

trilliane

Well-known member
מנהל
נדמה לי שהקלטתי אותו מהטלויזיה מזמן

שידרו כל מיני הופעות של פול בערוץ 2, והיה את ה"סרט" Get Back בערוץ 3, אז הקלטתי. מה אומר? נחמד לצפות בזה פעם אחת, אבל די משעמם לצפות בהופעה בכללי... אני עדיין בדעה שמוסיקה זה קודם כל לאזניים ולא כ"כ לעיניים... כמובן שלהיות שם זה משהו אחר...
פעם דיברתי עם דני רובס והוא אמר שהוא היה בהופעה הזו (נדמה לי שזו היתה זו) והיה מדהים. אחח, איזה חלום...
קניתי לא מזמן כמה DVD זולים של הביטלס, ג'ון לנון, פול מקרטני ועוד כמה... את חלקם מוכרים היום בסניפי טאואר רקורדס במחיר המגוחך של 14.90 ש"ח. אין לי אפילו מושג איך הם כי אין לי DVD משלי, אז עוד לא יצא לי לצפות בהם... בהזדמנות
אפרופו DVD, קניתי את כל האנתולוגיה לפני כמה חודשים, איך שהיא הגיעה לארץ... 360 ש"ח עלה התענוג. ועדיין לא צפיתי בה, כי אין לי דויד... (ומשום מה חבריי העויינים לא מוכנים לצפות בה איתי, פויה!) טוב, יום אחד אני אבצע השתלטות עויינת על בית של מישהו, ויהיה מרתון.

ערןלוי

New member
get back

הוא מהטור של 89-90, paul is live הוא מהטור של 93. get back מעט יותר מוצלח לדעתי, אבל שוב, הלהקה היא הבעיה הרצינית פה. הלהקה היא בפירוש בינונית, בניגוד ללהקה המצוינת שלו בהופעות האחרונות (חוץ מהקלידן).

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא זוכרת כלום מ-Get Back

הקלטתי אותו לפני כעשור, וזו גם היתה בערך הפעם הראשונה והאחרונה שצפיתי בו... את Paul is Live אני מחבבת יותר - גם בזכות הדיסק (שקניתי כמעט איך שהוא יצא) וגם בגלל שהוא הגיע קצת אחרי Off the ground ולכן היו בו חלק מהשירים הנחמדים שיש באלבום הזה, שאני דווקא דיי מחבבת (למעט Looking for changes שאני ממש לא אוהבת - גם טקסט פשטני מדי (עם כל הכבוד למסר המאד ברור שהוא מנסה להעביר) ובעיקר לחן לא מספיק מלודי, מתאמץ מדי להיות רוק בועט, ויוצא סתם טרחני, משעמם ומנג'ז
)

מאור 87

New member
../images/Emo140.gifתתחדש../images/Emo70.gif

אני אישית לא מבין את הסיפור של כל אלה שמתנגדים להריגת חיות.. ז"א, לא הורגים אותן סתם, אלא למען מטרות טובות

מאור 87

New member
בטבע יש מארגי מזון..

תאמין לי שלזאב ממש לא אכפת מהרגשות של הארנבת כשהוא טורף אותה, וכך אותו דבר עם האדם. האדם הוא טורף על ועל מנת להתקיים הוא חייב לאכול בשר..

Miss CB

New member
וחייב חיות

בשבי ללוודא שהאיפו עמיד במים ולא מזיק?! אישית אני לא צמחונית, אבל חושבת שניסוים בבע"ח בשבי לדברים לא חשובים מדי כמו איפור ומוצרים לשיער הוא נוראי. תרופות עוד מילא... איכשהו...

למה?

למה תרופות זה "עוד מילא, איכשהו"?! אני חושב שכל אחד כאן היה מוכן להקריב כמה עכברי מעבדה כדי למנוע מחלה כמו איידס או סרטן!

zender

New member
תאמינו לי,כשתראו את הקליפ.....

לא תרצו אפילו להיתווכח על זה פשוט זוועה!!! וכמובן שאני לא מדבר על חיות שבניי אדם אוכלים שאותם הורגים אומנם אבל בתנאים שונים לגמריי ממה שרואים בקליפ בקליפ מראים ניסויים שעושים על חיות או חיות שמתענות למען שעשוע בניי האדם אני גם לא צימחוני ולא חושב שאהיה אבל כאן לא מדובר כאן בחיות למאכל או לא אלא באכזריות האדם כלפיי חיות לשם מטרות רווח או הנאה PETA:people for the Ethical Treatment of Animals

zender

New member
למרות ש...

PETA מעודדים להיות צימחוניים רק עכשיו שמתי לב לזה

ערןלוי

New member
אז לפי ההגיון שלך...

להרוג חיות בשביל סטייק זה בסדר (והתנאים שלהן, אגב, זוועתיים), אבל לעשות ניסויים על בע"ח בשביל למצוא תרופה לסרטן זה לא?? מעניין.

zender

New member
לא לא לא,אל תעוות את דבריי

אני אוכל בשר ונהנה מזה,בוא לא נהיה צדקניים,זה לא עולם מושלם וביימנו התנאים הם כבר הרבה יותר "טובים"(אם אפשר לכנות הרג בע"ח ככה) יחסית למה שהיה פעם,אבל גם ככה הכוונה שלי הייתה (כמו שכתבתי בשירשור) על הרג או היתעללות בבע"ח למטרת רווח או הנאה ולא למטרות רפואיות

ערןלוי

New member
סבבה...

אבל סתם דרך אגב - התנאים של חיות שמגודלות לאכילה הם איומים ונוראיים, והם אם כבר גרועים יותר ממה שהיה פעם, ולא טובים יותר (בגלל התיעוש). חיות מגודלות בתנאים איומים של צפיפות וכו', והם מגודלות אך ורק לשם הריגתן למטרות בשר. ואני בכלל לא מדבר על כבד אווז ועגל חלב... והארגון שמקרטני תומך בו הוא, לפי הבנתי, גם נגד ניסויים בבע"ח למטרות רפואיות. אני תוהה אם כאשר אשתו גססה מסרטן הוא וידא שהטיפולים שהיא עברה לא נוסו על חיות (אין כאלה טיפולים ברפואה המערבית), ואם הוא בעצמו לא לוקח תרופות משום סוג, אף פעם... אבל אם לצטט את ג'ורג' האריסון, קל יותר לבקר אחרים מאשר לראות את עצמך.

למעלה