איזה כיף,יש לי הופעות חדשות../images/Emo168.gif
בתור בנדאם שראה את כל הדברים הסטנדטים שיצאו על הביטלס בדי וי די היחלטתי לגוון ופיניתי לאתר המציאות הנדירות אייביי(Ebay) היתבייתתי על 2 כותרים מעניינים:אוסף של 90!!! קליפים של הביטלס והופעה חייה של פול מקארטני וכמו בכל קנייה עיוורת יש את ההפתעה ואת האכזבה אז נתחיל עם האכזבה:אוסף השירים של הביטלס
מה שעשו בדיסקים האלו הוא פשוט מאוד,לקחו את כל הקליפים שמופיעים באנטולוגייה שיצאה לפניי כמה זמן ופשוט קיבצו את כולם ביחד אייכות הווידאו והאודיאו היא מצויינת,כמו באנטולוגייה עצמה אבל הקטע הוא שרוב השירים באנתולוגייה מלווים בהתחלה בכמה מילים או ראיונות עם הביטלס ולכן יוצא שכמעט כל השירים לא מתחילים מההתחלה וגם לא מיסתיימים בצורתם הטבעית,שזה מבאס מאוד,ציפיתי לקבל מוצר מוגמר
שכחתי להזכיר שהכל הוצאות רוסיות(אני עדיין לא סגור על חוקיותם) ועכשיו להפתעה:ההופעה של פול מקארטני
ההופעה נקראת PAUL IS LIVE והיא חלק מה-NEW WORLD TOUR שנערך ב-93 יש אותה על דיסק ואפשר להשיג אותו בארץ ממש אחלה של הופעה,בלי כל מניי הפרעות כמו בדי וי די האחרון שהוא הוציא 21 שירים מכל התקופות,כולל כמה שירים שלא נשמעו כבר הרבה זמן בהופעות כמו:hope of deliverance וmichelle,למרות שאי אפשר להאשים אותו(יש לו כל כך הרבה שירים כבר
) גם כאן אייכות הווידאו והאודיאו מצויינת(טובים הרוסים האלה
) שלא כמו בדי וי די המעצבן האחרון שיצא לו(Back In The U.S. - Live ) כאן אין שום הפרעות באמצע או דיבורים מיותרים,זה הופעה נטו וזה מה שהכי אהבתי
עוד הפתעה שלא ציפיתי לה חיכתה לי בסוף... זה מתחיל מקטעיי וידאו מכל הזמנים של הביטלס על רקע השיר help(קטעים שלא ראיתי אפילו באנטולוגייה) ממשיך במחווה ללינדה המנוחה על רקע השיר Maybe I’m Amazed ועוד צילומים בייתים מבית מקארטני ולבסוף יש משהו זוועתי קטעים מצולמים של הריגת בעליי חיים!!! כן כן,מה שאתם שומעים...למי שלא יודע פול הוא פעיל באירגון PETA שזה אירגון נגד הריגת בעליי חיים,בין אם זה לאכילה או לניסויים ואני אומר לכם,ראיתי את זה פעם אחת ומאז אני מתבאס לאכול בשר
כמובן שגם השירים המלויים הם בהתאם (Live And Let Die ו Helter Skelter) אז זהו,זאת הייתה ההמלצה שלי,אתם מוזמנים לעשות בה כרצונכם
בתור בנדאם שראה את כל הדברים הסטנדטים שיצאו על הביטלס בדי וי די היחלטתי לגוון ופיניתי לאתר המציאות הנדירות אייביי(Ebay) היתבייתתי על 2 כותרים מעניינים:אוסף של 90!!! קליפים של הביטלס והופעה חייה של פול מקארטני וכמו בכל קנייה עיוורת יש את ההפתעה ואת האכזבה אז נתחיל עם האכזבה:אוסף השירים של הביטלס