איזה כיף כמה שמות מוכרים

limooor

New member
איזה כיף כמה שמות מוכרים../images/Emo13.gif

אבל בכל זאת אציג את עצמי שמי לימור בת 30 מתל מונד אמא לבן בן שנה ו9 ואיליי בן 8 חודשים התחלתי את הדאיטה ב120 ועכשיו אני 109 אבל הדרך עדיין ארוכה

קודם כל

11 קילו זה המון!! כל הכבוד!! אשמח כמובן אם תספרי איך הורדת.. חוץ מיזה, בהצלחה

limooor

New member
טוב התחלטתי את הדאיטה

עם 120 קילו!!!! (את ההריון התחלתי ב80 קילו) עבודה קשה על עצמי אוף זה קשה ומעייף
והרבה מים והליכות(זה הקסם) התחלתי לפני שבועיים

שלום לימור..

זוכרת אותך מהריון ולידה.. אני הייתי הריוניתי... בהצלחה לך.. וגם לי.. חבל שאת לא גרה לידיי היינו הולכות יחד..

חן123

New member
כל הכבוד לירידה!!!

נכון שהדרך עוד ארוכה אבל כבר עשית משהוא למען עצמך וזה נפלא אשמח לשמוע עוד עליך ועל הדיאטה שאת עושה חן

limooor

New member
אופס אני בדאיטה כבר 3 חודשים

איך אפשר להוריד 11 קילו בשבועיים?? הלוואי והיה אפשר .... אני החלפתי תפריט לפני שבוע יותר מסודר ובלי הרעבה עצמית

limooor

New member
אני לא דוגמא טובה

בהתחלה עשיתי שבוע חרמון כמעט התעלפתי מטמטום אחר כך עשיתי דאיטת בוקר צהרים וערב אכלתי טוב אבל היה לי שעות של רעב ולא נדעתי בכלום עד הארוחה הבאה ואז הילה הביאה לי תפריט מסודר שחברה שלה עושה והולך לי מציון חוץ מזה אני לוקחת תרופה (עם מרשם רופא באישור משרד הבריאות) להפסקת העישון אחת התופעות לוואי היא תחושת שובע וככה אני יותר מבוקרת על עצמי אוכלת מסודר כל 3 שעות ועוד תופעת לוואי היא צמא כל הזמן צמאים אז אני שותה המון מים המון

קלריסה

New member
אמא של הנסיכים, אפשר לבקש משהו?

חברה הביאה לך תפריט מצוין שעשה לך נהדר, יש סיכוי שתראי אותו? מפתיע, את יודעת? בדרך כלל אומרים שהדבר הראשון שקורה לאנשים שנגמלים מעישון הוא השמנה, ואת מדווחת על ההפך נהדר. תפסת שתי ציפורים במכה אחת, ועוד נשארת רזה מכל העסק

limooor

New member
נשמע פשוט הא?../images/Emo10.gif

אני נלחמת עם עצמי כל רגע לא לקום ולהדליק סגריה נלחמת לא לפתוח את המקרר הכדורים הם בעצם כדורים נגד דיכאון שהתגלו כגמילה מסיגריות מי שנגמל באופן עצמאי נכון משמין אבל מי שנגמל בעזרת כדורים שגומרים לך לשכוח שאתה צריך לאכול מרזה אני התחלתי את הדיאטה הרבה זמן לפני הגמילה אבל עכשיו זה קשה קשהמאוד

קלריסה

New member
אויש, שלא יישמע שאני מזלזלת

אני ממש לא נגמלתי בעבר מסיגריות, ואני יודעת כמה זה קשה. אבל מסיגריות כשנגמלים אז בדרך כלל זהו, זה עובר, ולשמור על משקל צריך כל החיים. אוף תודה רבה על התפריט, נראה מתחשב, יאללה, אני צריכה להתיישב על תפריט מסוים וללכת איתו או שאלך לעזאזל ושם - יותר חמסין מאשר בתל אביב ביולי

אתי אתי

New member
נרגעתי....../images/Emo3.gif

11 קילו בשבועיים נראה לי בעייתי... גם בשלושה חודשים זה יפה מאוד, ואפילו קצב מהיר

למעלה