איזה כיף לבנות שבקריוןןן
O OoנויoO New member 16/1/06 #3 תאמינו לי לא כל כך כיףף!!! אחרי כל מה שהלך שם נראה לי שהבויז אך ורק סבלוווו אין מילה אחרת לתאר מה הלך שם ואני לא היתי ואני מבבינה רק ממה שהבנות סיפרו!!!! היה פשטו זוועההההה!!!
תאמינו לי לא כל כך כיףף!!! אחרי כל מה שהלך שם נראה לי שהבויז אך ורק סבלוווו אין מילה אחרת לתאר מה הלך שם ואני לא היתי ואני מבבינה רק ממה שהבנות סיפרו!!!! היה פשטו זוועההההה!!!
א אדם אתה הנשמה שלי New member 16/1/06 #12 צודקת באמת לא היה כיףף ובאמת הם סבלו..אני הייתי רוצה לדעת מה הם חושבים עכשיו אחרי כל מה שקרה...מה הם אומרים על זה...בקיצורר מה עובר להם בראשש
צודקת באמת לא היה כיףף ובאמת הם סבלו..אני הייתי רוצה לדעת מה הם חושבים עכשיו אחרי כל מה שקרה...מה הם אומרים על זה...בקיצורר מה עובר להם בראשש
ע עדידי15 New member 16/1/06 #6 מה כיף?כולי מזועזעת,קשה לי לעקל מה שקרה שם. שבנאדם התעלף לי מספר פעמים מול הפרצוף
ע עדידי15 New member 16/1/06 #10 לא,הוא סתם עשה את עצמו.../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif נו,מה נראה לך? מה זה השאלות המפגרות האלה? אין לי סיבה לשקר.
לא,הוא סתם עשה את עצמו.../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif נו,מה נראה לך? מה זה השאלות המפגרות האלה? אין לי סיבה לשקר.
ב ברוש הבובעע New member 16/1/06 #14 ה-ת-ע-ל-ף!!!פעמיים!! אני מזה נבהלתי!! אני בכיתי בגלל שאביחי התעלף אני ממש נבהלתי..
י ירדנושששש14 New member 18/1/06 #22 תיכון !. 3 פעמים ! כפרה.. מסכן שילי ביחו'ש אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךך !.
S shoshishoosh New member 17/1/06 #16 את ההודעה הזאת רשמתי... בכלל לפני שהכל קרה...חשבתי שיהיה כיף..מי היה יכול לדעת מה יקרה שם... אבל עכשיו אני יודעת שזה בכלל לא כיף..יואוו מסכנים אני מקווה שהם בסדר...
את ההודעה הזאת רשמתי... בכלל לפני שהכל קרה...חשבתי שיהיה כיף..מי היה יכול לדעת מה יקרה שם... אבל עכשיו אני יודעת שזה בכלל לא כיף..יואוו מסכנים אני מקווה שהם בסדר...