איזה כיף לה!

איזה כיף לה!

אוקיי, יש ילדה אחת דיי נחמדה ששוחה באותם שעות שאני שוחה, ואחרי האימונים אנחנו מדברות. מה קרה לה לפני כמה ימים: נפתח בישוב סופר חדש, והם עשו לו פתיחה חגיגית עם פרסים מוזיקה וכאלה שטויות (לא הלכתי-יש לי חיים), והיא הייתה שם (היא ילדה קטנה, וחברות שלה גררו אותה). אחרי הכל היא וחברות שלה נשארו לדבר סתם עם האיש שהיה שם אחראי למוזיקה, וביקשו ממנו שישים שירים שהן אוהבת וכאלה, והוא שם "שוב הדיסקו כאן", ואז הוא פתאום אמר להם "יו! אתן יודעות שאני מכיר אותם אישית? הם מלוד!" (כבר בשלב הזה ידעתי על מי הוא מדבר...
) והיא וחברות שלה לא האמינו, אז הוא התקשר לשני מזיג, ונתן להם לדבר איתה, ואז החברה הזו דיברה גם עם גיא...הקטע, שהיא לא הכי מכירה את כל השירים, אבל היא אמרה לי שהיה לה ממש מוזר, אז היא הייתה כזה "וואו! אתה ממש מוכשר!" וכאלה התחנפויות... איזה קטע מוזר
סתם רציתי לשתף

Pagra Baleben

New member
אתם לא תעלו על זה בחיים../images/Emo80.gif|שיר|

יש יותר מדי אנשים בפתיחות של מכולות מקומיות עם הטלפון של גיא.

Peach 16

New member
../images/Emo32.gif אם כבר מדברים על איזה כייף ל.

ביום רביעי הבא חוגגים את פורים אצלי בבי"ס ( זה יוצא ביום רביעי כי חטיבה עליונה לא לומדת בשישי, ובחמישי יש תענית אסתר- אבל את מי זה מעניין למה זה ביום רביעי?!) בקיצור.. נחשו מי בא להופיע אצלנו!!??! הדורבנים בכבודם ובעצמם!!!!! איזה כייף!! עכשיו באמת תיהיה לי סיבה לבוא בפורים לבי"ס!!- אני שונאת להתחפש ובבי"ס בד"כ שיא השעמום.. אבל- ההופעה היא רק חצי שעה... איזהבאסה!! מעניין מה הם יעשו.. טוב חוויות יבואו בעוד שבוע ויום!!! אהה.. ואח"כ ידיד שלי מראיין אותם לתוכנית של בי"ס.. ואני כנראה אצלם!!

papal

New member
ואני הולך עשות שמח כפול 4

כי יום אחרי היום הולדת שלי יש הופעה ויום אחרי זה עוד אחת!!! יהיה מעניין יהיה כיף אז היכונו היכונו אני עוד לא יודע אם אגיע ב 27 לתל אביב כי יתכן שאני ישאר בעפולה אבל מה שבטוח 100% זה שבפיוז'ן חיפה ב28 חוגגים יום הולדת לי וכולכם מוזמנים בהופעה יהי מגניב אממ ואם את לא חישבתם אז כן היום הולדת שלי יוצא ביום חמישי (22) יאללה שיהיה לכם יום נפלא טל

Peach 16

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב טל! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

למעלה