איזה כיף לחזור לזה...

עמית85

New member
איזה כיף לחזור לזה...

איזה כיף לחזור מהצבא ולקבל ליסט של אנשים שיגררו אותי להופעות.. חבר'ה רק שתדעו שאין בן אדם בסוללה שלי (פלוגה) שלא נתתי לו לשמוע.. הרוב אוהבים.. בכל מקרה, אם מישהו יכול להמליץ לי על להקות בסגנון, דיסקים טובים, הרכבים ,אוספים, בסגנון הזה, בבקשה תעשו את זה. חג שמח, ולא לצרוב מוסיקה עברית! אי מייל רגיל - [email protected] אי מייל מסנג'ר - [email protected]

Funky Giraffe

New member
הדג נחש הראשון והשני

שיש בהם את הגרוב שאני הכי אוהב בעולם וגם Kool & the gang ו James brown

עמית85

New member
הגזמת .. את זה אני מכיר

אחי.. הדג נחש ואני זה סיפור ארוך, הייתי באיזה מיליון הופעות.. ושני הדיסקים שציינת - מ ע ו ל י ם !!!!

Law Ho

New member
וגם ... George Clinton

Maceo Parker (הרבה סקסופון אם אתה אוהב). curtis Mayfield Bar Kays וכמובן... PRINCE. ושיר אחד.. Herbie Hancock - Chameleon קצת ארוך... תהנה.

MenDelSonspirit

New member
ארוך אבל אגדהההה!!!

ויש גם את הדיסק הראשון בעיקר של freak power חומרים יותר ישנים של אינקוגניטו (colibri למשל, וכל tribes, vibes and scibes, למרות שיש להם עוד כמה שירים טובים מאוד). שלוש הדיסקים הראשונים של jamiroquai הם הביינז של הביינז ולא חסר... ד"א מישהו יודע מאיזה דיסק של אינקוגניטו יש את הקוואר לסטיבי וונדר של don't worry bout a thing?

sly & the family stone...

graham central station, roy hargrove ,tower of power ,gil scott heron breakstra, sharon jones ועוד ועוד ועוד

למעלה