איזה כיף לחזור לעבודה

מעיןבר

New member
איזה כיף לחזור לעבודה../images/Emo13.gif

אחרי שבוע עמוס מחלות שבתי הבקר לעבודה. אמנם אני לא אוהבת את הריצה של בקר כזה (במיוחד כשזיוי לא מספיק להוריד את הכלבות
) אבל הספקתי אפילו להתקלח בשקט (ולחפוף את הראש
). למרות הפקקים המזעזעים הבקר באתי עם המון מרץ ואפילו ניקיתי קצת את סביבת העבודה שלי. לא עזר לי - יש לי יום לא כ"כ מוצלח היום, כל מיני דברים שמתפקששים או יוצאים לא כמו שרציתי ואקסטרא מטלות מהבוס בדיוק בתקופה העמוסה ביותר של הסמסטר. מקווה שמחר יהיה טוב יותר... והכי חשוב, זיוי קיבל
בעבודה מה שאומר שאני מרגישה שיצאתי מחושך לאור, לחירות - עכשיו אני לא תלויה יותר בטרמפים/תחבורה ציבורית וגם לא צריכה לתזז לקחת את זיוי וכדומה.

lulyK

New member
תתחדשו על האוטו,

כשאני רק מנסה לדמיין את עצמי מסתדרת בלי, עולות לי דמעות לעיניים.

ה ו ב י ט

New member
איזה יופי ../images/Emo45.gif

גמני מפנטזת על
(וגם על להתחיל לנהוג...) תהנו!

משוש30

New member
מזל טוב גם על החזרה לעבודה

וכמובן על האוטו! אין ספק אין כמו אוטו לעצמאות. איך הולך בלימודים?

מעיןבר

New member
עמוס ../images/Emo122.gif

אני משלמת עכשיו בריבית דריבית על כל התקופה של מעבר הדירה וההזנחה הפושעת של הלימודים. מצד אחד יש לי עבודה להגיש עד ה-15 וסמינריון להכין עד ה-18 שטרם התחלתי לקרוא עבורו את המאמרים. מצד שני הבוס שלי רוצה שאני אכתוב אבסטרקט כדי להגיש לכנס וכמובן שאתן גז בעבודה כדי ללכת הביתה לכתוב מאמר+את התיזה. בתווך יש את סוף הסמסטר + 2 מבחנים קשים בהפרש לשל יומיים ומעבדה לימודית יומיים לפני כן. מחכה כבר בקוצר רוח ליומולדת שלי - אז אני אהיה אחרי הכל... עד אז הסופ"שים שלי מוקדשים ללימודים (והבית מבולגן ומטונף בתמורה). אח"כ מתחיל סמסטר חדש ועימו חובות ההוראה שלי לשנה זאת - אבל ללמד אני אוהבת
.

שיפסלה

New member
מפליא אותי איך את מצליחה

לעמוד בלחץ. כ"כ הרבה דברים בכ"כ מעט זמן כל הכבוד!

מעיןבר

New member
אם תקראי שוב

תביני שאני לא עומדת בלחץ
שורדת בקושי עם ציונים בינוניים ובית מטונף. העיקר שאני פה
וגם הפורומים שלי לא מושקעים כמו שאני רוצה. אני לא פרפקציוניסטית אבל אין ספק שכרגע בינוניות היא שם המשחק...

מעיןבר

New member
ואם זה לא ברור

אני לא מרוצה מהבינוניות הזו. לא שואפת למצויינות בכל אבל לטוב מאוד, לפחות בחלק מהתחומים, אני כן רוצה להגיע

משוש30

New member
נורא קשה ../images/Emo4.gif

הייתי מוותרת על הסמניר אם עוד לא התחלת לקרא ויש לך 5 ימים חבל לך על הזמן. או שתקבלי דחייה. אבסטרקט לכנס זה עניין של 10 דקות. פשוט תשבי ותעשי את זה כמה זה חצי עמוד-עמוד? (את כבר יודעת על מה את מרצה נכון?) למה את צריכה לכתוב גם מאמר וגם תיזה? אני הגשתי רק מאמר במקום תיזה. יש עכשיו אפשרות לעשות את זה בעברית ואולי גם אצלכם? כדאי לבדוק!!

מעיןבר

New member
כמה תשובות

אני חייבת לגשת לסמינריון. יש אצלינו חובה לעשות שני סמינריונים במהלך התואר וזו ההזדמנות האחרונה שלי לעשות את זה. אני לא בונה על ציון בשמיים
לגבי האבסטרקט - אני יודעת שזה עניין של זמן עבודה קצר, אבל זו עוד מטלה על הראש בין לא מעט אחרות
ואגב, ממש לא בטוח שאני אצטרך להרצות, מגישים את האבסטרקט לכנס ועל סמך זה ייקבע מי מרצה. מזל שזה בארץ... לגבי מאמר+תיזה - זה היקף לגמרי אחר של כתיבה כשמדברים על מדעי החיים, זו גם צורה אחרת לגמרי של כתיבה. התיזה נכתבת בעברית והמאמר באנגלית ובמאמר אני יכולה לבחור להציג רק חלק מהתוצאות
המאמר, אם יתקבל לפרסום, יכול לאפשר לי לעבור את סף ה- 94 בציון על העבודה, כי מסיים בהצטיינות רק מי שגם פרסם.

משוש30

New member
אפשר כמה עצות? ../images/Emo24.gif

תעשי לעצמך דד ליינים (חלק מהם כבר נעשו בשבילך) אם את יכולה שימי בצד את התיזה והמאמר תתרכזי כסמינר ועבודה שאת צריכה להגיש. אם בעלך יכול בשבוע הקרוב ( או אמא שלך או כל אדם אחר) לעזור לך אז תשתמשי בהם ואם את יכולה להבריז ליום יומיים מהעבודה תעשי את זה. תגמרי את העבודה והסמינר אחרי שתגישי אותם תכתבי את האבסטרקט מהר ותורידי לך את זה מהראש אחר כך שתי הבחינות ורק אחרי שתגמרי את כל החובות אז קודם כל את התיזה ורק אחר כך את המאמר על סמך התיזה: חלקים נבחרים באנגלית. עוד הצעה: חלקי את השבוע הקרוב, לפי צפי השעות שיש לך ללימודים, לימים כשבכל יום יש לך מטלות ריאליות להספיק. נורא חשוב לחלק לך את העומס יש לך יותר מדי דברים על הראש וזה מכניס ללחץ נוראי. אם את יודעת שיש לך משהו מוגדר ליום וכשאת מסיימת אותו את חוזרת הביתה הדברים יותר פשוטים ויותר ברי ביצוע. בכל זאת קחי בחשבון את המשפט החכם שאומר לי כל הזמן המרצה שלי "כל דבר לוקח יותר זמן ועולה יותר כסף ממה שנראה" בהקשר של המטלות הריאליות לכל יום
בהצלחה

מעיןבר

New member
תודה ../images/Emo24.gif

התיזה והמאמר עדיין ממש לא בכתיבה. יש לי דד ליין בעבודה - סוף פברואר - הולכים הביתה לכתוב. עד אז יש לי שורה של דד-ליינס. העבודה - תסיים היום
המצגת לסמינר - עד מחר בערב
. לשמחתי כבר כתבתי את האבסטרקט לסמינריון אז יש לי בסיס לעבוד עליו. אני גם מאוד מוגבלת בסמינריון ל- 25 דקות הרצאה מקסימום, מה שאומר שהמצגת תהיה "רזה" מאוד כי אני רוצה פחות מ-25 שיקופיות. האבסטרקט - נפגשת לעבוד עליו ביום רביעי בבקר עם עורכת המאמרים שלנו, אז יום שלישי בערב
. ואח"כ - מבחנים... לשמחתי - זיוי יודע שיש לי המון מטלות וקיבל איסור אירוח בסופ"ש הקרוב. הוא תמיד נרתם בסופ"ש ולוקח את אדוה כדי שאוכל לעבוד. אחרי יום שלישי אני אוכל לחזור קצת לנשום...

למעלה