איזה כיף, לחזור מבילוי

whasuuuuuup

New member
בחור אמיץ אתה,

או סתם מושך אש. סבבה שזה משמח אותך מן הסתם זה משמח את כל מי שלא מעשן רק ש.. לא הבנתי - למה אתה כותב את זה כאן כשרוב הסיכויים שהאמירה הזו סתם תביא ת'סעיף לכמה מהאנשים כאן? מילא היית כותב את זה באיזה פורום בריאות או פורום מתלהבי חוקים חדשים או שבאמת זה שיתוף מהתלהבות ואתה לא חושב על ההשלכות ועל איך זה לאנשים אחרים?

Single1980

New member
הפורום הזה, לפחות לפי מה שנראה לי

מורכב מאנשים שיוצאים לבלות על בסיס קבוע, לכן נראה לי שהעלאת הנושא כאן היא דווקא כן מתאימה. את באמת חושבת שזה נושא כזה "כאוב" שלא ניתן לפתוח בדיון עליו? בכל מקרה, הצגתי את הנושא וגם הבעתי את הצד בו אני עומד, באמת יש רע בזה? או שאת סתם זוכרת את הרושם המפלצתי (אני באמת איש רע ונורא, שכנעתם אותי) הנורא שהשארתי עליכם מדיון אחר?

אל תדאג, לא השארת שום רושם רע

אף אחד לא זוכר מי זה השובינסט שחושב שנשים לא יודעות להפעיל מחשבים. אבל לפחות אתה נהנה מאויר נקי, מקנה לך נקודת זכות.

1Shir

New member
אני בעדך

אני לא חושבת שהויכוח שהיה לפני כמה ימים התבקש... נראה לי שעדיף לשכוח מזה ושכל הצדדים ישימו אותו מאחוריהם
בכל אופן - מתוך הנחה שההודעה שלך לא היתה מכוונת להתגרות - תעדכנו אותי... עבר חוק חדש בימים האחרונים? מישהו באמת מצפה שאנשים לא יעשנו בבארים או משהו?

Single1980

New member
כן, עבר החוק.

נראה שיש אכיפה של בעלי הבארים, לפחות איפה שאני ישבתי, אנשים פשוט יצאו החוצה ועישנו בחוץ.

magenta73

New member
מה שהוא כתב לגיטימי

וכן, גם פה. אין כמעט פורום/קומונה שהנושא הזה לא עלה בו/בה. בכל מקרה, עלי זה עדיין לא השליך שום דבר ממשי כי השכונתי שלי מתקיים כרגיל, עם הרבה אלכוהול וסיגריות. לפחות לבנתיים.

One Eyed Willy

New member
איזה תענוג

לא שורף בעיניים,לא צריך לשרוף את הבגדים כשחוזרים ולא צריך 5 מקלחות בחמש לפנות בוקר כדי להוריד את הג'יפה.

1Shir

New member
באמת הגזמה קלה.. מעולם לא שרפתי בגדים ../images/Emo3.gif

נכון שאני נכנסת למקלחת אחרי דאנס בר, אז מה? הרווחתי מקלחת :) והבגדים מאבדים את הריח אחרי יום באוורור, לא ביג דיל שורף בעיניים זה רק כשיש מאווררים שמכוונים בצורה לא חכמה שמחה בשבילך שבמעוזך הדברים נותרו כרגיל :)

אני כבר מעל 7 שנים חוזר מבילוי בלי סירחון..

יש מקומות שבלי כל קשר לחוק ,פשוט לא מעשנים בהם ,מי שרוצה לעשן שיצא בחוץ... בלי כל קשר...יום שישי יצאתי למסיבת יום הולדת של חבר,מסעדה איטלקיה . מתוך שולחן של למעלה מ-20 איש...רק 3 עישנו....וגם הם יצאו בחוץ לעשן ... החיים הרבה יותר נחמדים בלי סגריות...

martini6

New member
כיף? אולי לך...

אני אמנם לא מעשנת, אבל החוק החדש פשוט מטומטם חסר תקנה בחברה שלנו יש אנשים שמעשנים וכאלה שלא מעשנים- אז נכון, זכותנו לנשום אויר נקי מזיהום סיגריות מסריחות, אבל כמו לכל דבר, צריך לשים את הגבול. הרי למעשנים אסור לעשן בקניונים ומקומות ציבוריים, בתי קולנוע, מטוסים, בהרצאות באוניברסיטה, בבתי קפה מסוימים, קפיטריות בבתי חולים ועוד ועוד ועוד. לא מספיק שבכל המקומות האלו לוקחים מהם את זכותם להזיק לעצמם ולפגוע בבריאות שלהם-אבל עכשיו גם לוקחים להם את הפאבים. זוהי חוצפה שאין כמותה. בחברה שלנו, או בחברה דמוקרטית בכלל, יש דבר כזה שנקרא התחשבות הדדית. בני אדם הם יצורים שקל להם להתמכר לדברים, ואנו בתור חברה מגובשת צריכים להכיר בחולשות האלו ולא להפנות להם את הגב. יש כאן הוכחה מובהקת לחוסר התחשבות בציבור המעשנים שזוהי זכותו לעשן. בדיוק כמו שהם מתחשבים בנו הלא מעשנים בדוגמאות שציינתי לעיל. וחוץ מזה, לדעתי זאת קונספירציה אחת גדולה של הממשלה וכל הקבוצות השולטות למיניהן להשתיק אותנו הציבור. הרי באמת, חסרים חוקים שצריכים לאכוף אותם? החוק הדרקוני הזה נועד למטרה אחת של הממשלה והיא להעניק לעצמה לגיטימציה ע"י כך שתראה לציבור שהיא לכאורה עושה משהו, שהיא כאילו מתקנת את החברה והופכת את הסביבה לנקייה יותר ופחות מזוהמת. איזה בולשיט! עובדה שבכנסת עצמה אין את החוק הזה- השרים והחכי"ם מעשנים להם בסבבה שלהם. יש את כל המפעלים התעשייתיים הקפיטליסטיים שפולטים עשן ללא הרף ושווים לאלפי חפיסות סיגריות, אז במקום להקטין את רמת פליטת העשן שלהם, נטפלים לאדם הקטן שמעשן לו חפיסה-שתיים ביום? ולמה הם עושים את זה? כי הם יכולים. כי זה אפשר. או למשל אגזוזים של מכוניות- תסתובב בתל-אביב ביומיום ותשאף את הפיח הדוחה של המכוניות-זה לא מסוכן? בטח מסוכן! פי מליון מחפיסה בודדת. אבל שוב, לא יעשו נגד זה שום חוק, כי אף אחד לא יסכים לזה. הכל כאן עניין של אינטרסים וקונספירציות. אל תתנו לאליטות להאכיל אותכם בלוקשים על חוקים צודקים ומוסרניים.

למעלה