איזה כיף לי ! מצאתי שמלה

galitm

New member
איזה כיף לי ! מצאתי שמלה ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אחרי התלבטויות קשות (עד כדי נדודי שינה ! ..) אני שמחה לבשר שהלכתי היום ל"תגורי" ובחרתי לי שימלת כלה יפה-יפה וכייפית !! . למי שראתה כאן בשבוע שעבר את ההתלבטות שלי אם ללכת על שמלת כלה "כלתית" או ללכת על משהו קליל יותר ופחות פורמלי, אני מעדכנת שמצאתי את "שביל הזהב" (בעזרתו של ישראל המקסים מ"תגורי"). בחרתי לי שימלה בגזרה קלאסית, שבעזרת הבד ותוספת של צבע תקבל TWIST ןתהפוך ליותר מיוחדת ולא "כלתית" מדי. אז זהו. נורא כיף !! שתהיה לכולם שבת שלום, גלית

Sharon_1

New member
וואו, איזה כיף לך!!! תתחדשי.

ודרך אגב גם אני באותה התלבטות.

Sharon_1

New member
כבר צירפתי קבצים של התמונות

אני אצרף שוב - תביעי דעתך. זו מספר 1. (שפעם שעברה הצביעו לה הכי הרבה... אין הרבה סיכויים שיוכלו לתפור לי אותה).

שירי71

New member
שרון - זה נורא תלוי בגוף שלך ואני א

אוסיף שלדעתי מס 1 עדיין לוקחת ובגדול. את 4 פחות אהבתי כי אים מחשוף ולדעתי זה מאד מקצר את הגוף. 2 ו-3 יפות אך שלוש לדעתי האישית בלבד מידי שקטה (אפילו לטעמי) ו-2 פשוט - וזה תלוי בגוף שלם והאם את צרה או לא כי 2 לדעתי הפס הישר באזור החזה עושה אפקט של הרחבת הגוף. 1 (ואני משוחדת כי היא מזכירה בחלקים שלה את מה שאני עושה) היא הכי יפה לדעתי.

galitm

New member
גם אני הכי אוהבת את מס´ 1.

היא יפה ונעימה. זו את עם DAVID´S BRIDAL שלא יספיקו לתפור ולתקן לך בזמן, נכון ? מה עם לקנות אותה ולהביא כאן לתיקונים אצל תופרת שאת מכירה בארץ ?

למעלה