איזה כיף לי, ראיתי סרט מעפן

MARMELAD

New member
איזה כיף לי, ראיתי סרט מעפן

כותרת תמוהה משהו, לא? ההסבר: פעם, כשהייתי ילד, מספיק שהיו מראים שנייה אחת או רמז להומוסקסואליות בסרט כדי להפוך אותו לסרט חובה בעיניי. אחר כך עברו השנים ואזכורים הומואים היו קצת יותר נפוצים - אפילו היו סרטים שלמים על הומואים. ואני כמובן רצתי לראות את כולם. אבל היום - כבר יש כל כך הרבה סרטים הומואים - שאני כבר לא רץ לקולנוע בשבילם. למה? כי אני יכול לסנן ולראות רק את הטובים מביניהם, ולא פחות חשוב - כי גם ככה הם יגיעו לטלויזיה. אז אתמול או שלשום ראיתי בערוץ הסרטים את הסרט "בעמק השווה". בתכל´ס - סרט חביב. שלושה סיפורים - אחד על לסבית שמשתחררת מהצבא האמריקאי בשנות החמישים על סטייה מינית (לסביות), השני על ילד בשנות השבעים שיוצא מהארון בבי"ס, והשלישי על חתונה הומוסקסואלית. הסרט נורא קיטשי כמתבקש, כולל כמה וכמה כוכבים חצי מוכרים - מאלה שראיתם את הפנים שלהם ולעולם לא תזכרו איפה (יוצאי דופן - בו ברידג´ס בתפקיד אבא של החתן ההומו, וג´ייסון פריסטלי כחייל הומו), מוזיקה קיטשית, צילומים שבלוניים ולא כוללים מין (כי זה סרט חינוכי), מסר חברתי "נוקב" שלהיות הומו זה ממש כמו להיות סטרייט...! כן, הומואים מתחתנים בדיוק כמו סטרייטים, הומואים לובשים אותם בגדים כמו סטרייטים, הומואים רגישים ופגיעים כמו סטרייטים. בקיצור - גועל נפש אמריקאי בשיא התגלמותו. כך שלסיכום החוויה - חרא של סרט. אל תראו אותו. ויש כל כך הרבה סרטים על גייז היום - שאשכרה אפשר לבחור ולא להסתפק במה שיש
(אני מבטיח גם לעשות סרט על הומואים כשאני אהיה במאי מפורסם. רק שאצלי זה יהיה סרט אימה: קוקסינלית מיפו ולסבית גברית נרקומנית יוצאים לרצוח הומואים במועדונים חשוכים. שיט, גיליתי את הסוף)

לירוי25

New member
אם כבר סרט על הומואים

הוא אמנם קצת ישן אבל עדיין מעולה - "הגולד האחרון"! סוף הדרך!! בקצרה - הסרט עוסק בבחורה שיש לה אח הומו מצליח וחכם, משפחה אוהבת ובעל רופא. כשהיא נכנסת להריון בעלה מבצע בדיקת דם בכדי לבדוק שאין שום בעיות עם התינוק. כשהתוצאות חוזרות מסתבר שהתינוק בריא אבל כשהוא יגדל הוא יהיה הומו (שכחתי לציין שהבעל גילה אפשרות לחזות כאלה דברים מראש). עכשיו מה הבעיה אתם שואלים? ככה - אם היא תלד אותו הוא יגדל ויהיה הומו, אם היא תעשה הפלה היא לא תוכל להביא יותר ילדים.. לא אגלה לכם את הסוד אבל אם יצא לכם להתקל בו בהחלט מומלץ!! עם פיי דנאווי וברנדון פרייזר המדהים בתפקיד האח ההומו.

MARMELAD

New member
אז אם כבר עוד סרט על הומואים

אז למי שעוד לא יצא לראות את ביף קייק.. שכבר המלצתי עליו כאן פעם... לשלוח בקשה ל YES שישימו בשידור חוזר - או להשיג מספריית הוידאו. סרט כאילו תיעודי על צלם של גברים שרירניים בשנות הששים והשבעים בארה"ב. חוץ מזה שכל הבנים שם מעוררי תיאבון - גם הסרט לא רע

אם כבר, אז עוד סרט על הומו

"מישימה" של פול שרדר (מוזיקה של פיליפ גלאס האלוהי). סרט על הסופר היפני ההומו שבנקודה מסוימת התחרפן וניסה לבצע מהפכה ביפן (הוא ועוד 10 איש בערך). סרט מעוצב להפליא ואני זוכר במיוחד את הסצנה בה מישימה הילד רואה במוזיאון תמונה של אחד מהקדושים הנוצריים כמעט עירום עם חץ מדמם בגוף (משהו סטייל loosing my religion - REM) ונמשך מינית אליו. קצת ישן (1984 - לא, לא הספר!) אבל טוב. אה כן, וללא סצינות אימה!

למעלה