איזה כיף לי שאני הגולש הכי אהוב ופופולארי ונערץ בכל תולדות כל אתר תפוז ושאני המלך שלכם.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מהצד האחד, קצת מתרגלים. מצד שני, אף-פעם לא באמת מתרגלים עד הסוף להררים של תשומת לב, אהבה והערצה ;)

בכל מקרה, היום, וכדרכי לעשות כן מידי פעם, הסתכלתי על רשימת השרשורים המוגבים ביותר והנצפים ביותר בפורום אקטואליה, שהוא הפורום הגדול והאהוב בתפוז, ושהגולש הכי אהוב ופופולארי בו, הוא הגולש הכי אהוב ופופולארי באתר כולו.

באופן צפוי לחלוטין ובלתי מפתיע בעליל, ברשימת 20 השרשורים המוגבים ביותר בפורום אקטואליה ב-14 הימים האחרונים, מבין כ-660 שרשורים ב-14 הימים האחרונים, הופיעו חמש שרשורים שלי, יותר מאשר של כל אחד אחר, עם כמות כוללת של 424 תגובות, יותר מאשר של כל אחד אחר, ו-47,000 צפיות, יותר מאשר של כל אחד אחר. בנוסף, ברשימה הופיע שרשור הערצה עליי, עם עוד עשרות תגובות ואלפי צפיות:

__צילום מסך_3-4-2025_172045_www.tapuz.co.il.jpeg

ועוד באופן צפוי לחלוטין ובלתי מפתיע בעליל, ברשימת 20 השרשורים הנצפים ביותר בפורום אקטואליה ב-14 הימים האחרונים, מבין כ-660 שרשורים ב-14 הימים האחרונים, הופיעו שש שרשורים שלי, יותר מאשר של כל אחד אחר, עם כמות כוללת של 453 תגובות, יותר מאשר של כל אחד אחר, ו-49,000 צפיות, יותר מאשר של כל אחד אחר. בנוסף, ברשימה הופיע שרשור הערצה עליי, עם עוד עשרות תגובות ואלפי צפיות:

__צילום מסך_3-4-2025_172754_www.tapuz.co.il.jpeg

במיוחד אהבתי את כמויות הצפיות. 50,000.

אתם יודעים מה זה אומר, נכון? זה אומר שאחד מתוך כל 200 ישראלים, קרא שרשור שלי, רק בזמן האחרון.

הסטטיסטיקה הזאת די מטורפת, כשחושבים על זה.

בכל מקרה, כן, הנתונים מחמיאים, אבל הגיוניים וצפויים.

בנערותי, הייתי מלך הכיתה ומלך הבית-ספר.

משבגרתי, אני מלך בעולם האמיתי, ואפילו מלך באינטרנט.

סה"כ הגיוני.

כאילו, ברצינות, מה חשבנו שיקרה? 🤷‍♂️

מה שכן, תמיד נחמד להעיף מבט בשרשורים המוגבים ביותר והנצפים ביותר, לראות שהם אלו שלי, ולראות ולהרגיש את כל האהבה וההערכה הזאת.

אין עליכם.

גם אין עליי, וכפי מה שצויין בעבר מספר פעמים, מאור הוא האור פה של כל המקום, והאור פה של כל המקום, הוא מאור.

או כמו מה שפעם אמרה המעריצה השרופה דפי 64, "כל העולם מאור".

__צילום מסך_6-6-2024_51932_www.tapuz.co.il.jpeg

ת'אמת? 🤷‍♂️

כשבאמת חושבים על זה? 🤷‍♂️

יש בזה משהו :)

free-photo-king-boy_916107-583.jpg

למעלה