איזה כיף לי

lile0

New member
איזה כיף לי ../images/Emo13.gif

יש לי 2 הודעות משמחות (אותי לפחות...): דבר ראשון סוף סוף אני וקרן כרטיסים לבחונטוס!! ההופעה בתיאטרון ירושלים ב-18/8 איזה כיף!! ודבר שני-קניתי השבוע את נשיקה גנובה, עד עכשיו היה לי אותו רק על קלטת ולא יכלתי לשמוע אותה (.עומרי ורונן-בהזדמנות אני אסביר לכם קלטת מהי :) )

alti26

New member
../images/Emo140.gifאני אגיב

איפה ניתן לרכוש כרטיסים 0524541288 דודי אלטמן

alti26

New member
אני אגיב פעם שניה

יש ב17/8 וב19/8 אין ב18/8 וזאת על פי דף http://jerusalem-theatre.co.il/luah.asp אשמח לעידכון דודי אלטמן

alti26

New member
אני אסביר לך

כנראה ניפגש שם לאחר ההופעה דודי 0524541288

glitter8

New member
../images/Emo24.gif איזה כיף לך

גם לי יש את נשיקה גנובה רק בקלטת, וכנ"ל "קלף" ו- "דיויד ברוזה" אני גם עוברת תהליך איטי (ויקר) של מעבר לדיסקים..לאחרונה קניתי את האישה שאיתי ו"ברוזה". כיף לך שתראי את בחונטוס בתיאטרון ירושלים, אני משערת שזה יהיה באולם הנרי קראון, שזה אולם קונצרטים מעולה, ושם גם צולמה התמונה של דיויד ושלי מלפני ימבה שנים כשבגרוש היה חור ולדיויד היה קוקו... תהני!! ואולי ...אני אבוא גם?!? שנים לא ראיתי הופעה בירושלים, לחיי הנוסטלגיה, פעם התיאטרון הזה היה הבית השני שלי.

romens

New member
אני יודע מה זה קלטת!

זה הדבר הגדול הזה ששמים בטוח הוודאו!!!!!! ואת מתכוונת לקסטה איך שעמרי אומר קיבלת קבנוס!!! וגם לי מגיע מזל טוב יש לי את זה הכל או כלום ואת דויד ברוזה וברוזה הזמנתי הוא אמור להגיע!!

lile0

New member
דור רונן ועומרי, אתכם הסליחה

אז אתם כן יודעים מה זה קלטות.. ורונן, קלטת וקסטה זה אותו הדבר!! הקבנוס בחזרה אליך!

handlessman

New member
שניכם רבים על הקבאנוס...

והשלישי (יענו אני) נהנה מהטעם שלו!

handlessman

New member
בואו נבהיר כמה דברים...

דבר ראשון אומרים "אכלת קבאנוס". (ועם א' בין ה-ב' ל-נ') דבר שני היא התכוונה לקלטות קטנות יותר ששמים בטייפ או בווקמן... דבר שלישי - לא אמרת שהזמנת לי את Second Street?

romens

New member
לא נכון

קלטת זה של וודאו וקסטה של זה טייפP: קבלי בחזרה את הקבנוס! D: D:

glitter8

New member
דבר האו"ם../images/Emo196.gif

קלטת היא המילה העברית לקסטה וזה רלוונטי גם לוידאו וגם לטייפ הקבנוס שלך, רונן!

handlessman

New member
האהא יש לי את קלף בדיסק!

ובלי שהיה לי אותו פעם בקסטה... זה מסדרת התפוז שמחדשת אלבומים ישנים שיצאו על מדיות ישנות כגון קלטות ומוציאה גירסאות חדשות שלהם על דיסקים...

למעלה