איזה כיף לי!

איזה כיף לי!

בחיים שלי לא חשבתי שבישראל תהיה כזאת קמות של מעריצות....... לא משנה אז באתי שתקנאו קצת כי כולם אומרים לי שאני ממש דומה להם וליפעמים מבקשים ממני חתימות!!!!!! זה מזה כיף וזאת מחמאה ענקית........ כשהייתי קטנה קראו לי מישל 3..... אקיצור זהו תהנו ודרך אגב מזה פרק הטיסה לישראל כאילו הן באמת באות לפה???

motib4

New member
לא. זה סיפור בדיוני שממציאה

ביצירתיות רבה, אני חייב לציין. Alexis14. בכל אופן ברוכה הבאה ואשמח אם תצרפי תמונה שנראה אם את באמת דומה.
אההה ובשביל הפרוטוקול- אני בן ויש כאן עוד בנים. אז זה מעריצים ולא רק מעריצות.

ענבר 2002

New member
פרוטוקול אהה מוטי..

תגיד מאיפה את מוציא את המילים הללו???????????????? LOL ובקשר לזאתי עם התמונה וואו כאילו שאת באמת דומה להן !תחלמי!!! את סתם רוצה שכולם בפורום יקנאו בך אז יש לי חדשות בשבילך אף אחד פה לא מקנא בך עד שהוא רואה תמונה שלך מתוקה!!!ובלי תירוצים שהסורק לא עובד או שאין לך סורק ואפילו שאין לך מצלמנ או תמונה עדכנית אין תמונה אין אמון!!!!!!!!!!!!!!! אהה ועוד משהו לזאתי שפגשה את התאומות איפה החתימות???????????????????????????????????????????????????? ועוד משהו קטן אין מישהו שממש דומה לתאומות אוקיי אז לי יש עיניים כמו שלהן ביג דיל ....אבל יש לי שער שחור ...והכול אז אני בטוחה שאת ממש לא דומה להן ואם את כן אז זה אולי בפרט קטן אחד!!!!!!!!

boly

New member
נכון

היא לא כתבה כאן מזמן (זאתי שפגשה אותן עם החתימות)

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif

פרוטוקול.... מילה בינלאומית..... היא המציאה את זה למען השם! זה סיפורררררר!!!

Alexis14

New member
אוקיי

את הדברים האלה אני ממציאה- מוטי תודה על המחמאות.... והעיצוב החדש או אוקיי ´החסות´ של טובורג אור וואטאבר מזעזע! הלפ! זה לא פורום אבטיח כמו שחלק כבר אמרו לא משנה....

motib4

New member
הכל מהטלוויזיה...

את יודעת: ג´סט פור דה רקורד.

למעלה