איזה כיף לי!

איזה כיף לי!

אני הולך להופעה של גרין דיי בינואר זה יהיה הפעם השלישית שלי בהופעה של גרין דיי.. אה וכתוב שיופיעו איתם "אורחים מיוחדים" מישהו יודע אולי מי הופיע איתם בסיבוב הופעות האחרון? <EXIT STRATEGY> NO ONE RULE

דבלין (אירלנד)

יש שמועות שניו פאונד גלורי יופיעו איתם מישהו שמע משהו? אני מקווה שזה נכון כי גרין דיי וניו פאונד גלורי בהופעה אחת... זה הולך להיות כזה כיף! <EXIT STRATEGY> NO ONE RULE V VANDALS V

RoCk StaR 1

New member
פאקקקקק

כיף לךךך!! איפה ההופעה שאתה הולך אליה??? וכנראה שג"ש מופיעים איתםםםם....יוווו כיף לךךךך

Billy4

New member
גוד שרלוט לא מופיעים איתם

ניו פאונד גלורי מופיעים איתם

ד ו ק י

New member
*בוכה* ../images/Emo7.gif

הלהקה האהובה עליי במדינה האהובה עליי, באמת שאני בוכה. למה אין לי כסף?..

אוי מיי גוד!!!!!!!!!!!!!

פעם שלישית!??!?? יואו..\ גם ידיד שלי היה פעם והוא אמר שזה היה מטורף ^^ איזה כיף לך! אולי גם אני אסע בינואר אבל זה לא בטוח..\: אורחים מיוחדים? אממ אולי ניו פאונד גלורי שהם מופיעים איתם..ויכול ליהיות שגוד שארלוט שמעתי שיש איזה שיתוף פעולה על הבמה בין השניים

Billy4

New member
איהז כיף לךךךך

שלוש פעמים??? איזה שווה... תצלם הרבה תמונות שנראה

../images/Emo9.gif עוד משהו! בבקשה תענו

מי שיודע.. כמה עולות הופעות כאלה של גרין דיי?? צריך להזמין מקום מראש? אם כן אז איפה..? תודה! ** מנסה לשכנע שייקחו אותי ליומולדת**

gp53

New member
../images/Emo26.gif

הלוח הופעות מופיע בגריןדיי.נט בצד שמאל ברשימה והמחירים לכרטיס נעים בין 29-35$ בערך מומלץ להזמין מקום מראש(קישורים באותה רשימה למעלה)

יא

מרשים לי לטוס להופעה של גרין דיי \ג"ש וסאם41 אבל אין לי עם מי ללכת כי חברים לא אוהבים \: אוווווווווווף

Billy4

New member
מרשים לך????

איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הלוואי ההורים שלי היו מרשים לי....

כנסו דחוף!!

בקישור שנתת לי אפשר להזמין רק לאנגליה. וכמעט הכול נגמר שם. איך אפשר להזמין לאירלנד?

למעלה