איזה כיף לכם שאתה יודעים לנגן

איזה כיף לכם שאתה יודעים לנגן

הלוואי עלי... אבל בגילי...להתחיל?! (בן 22) טוב, אבל לשמוע פסנתר אני כן יכול אז אנא תמליצו לי על מנגינות יפות וקליטות שהם פסנתר נטו או שהסולן בהם הוא פסנתר (אבל פליז לא משעממות) תודה רבה

skin blues

New member
פופ-רוק שכזה?

אז האחת והיחידה- Tori Amos -אין מילים. מדהימה. שמע את winter או mother או the waitress או pretty good year או father lucifer ... הרשימה אינסופית
אחת חמודה - Fiona Apple- יותר מלווה את עצמה בפסנתר מאשר ממש מנגנת, אבל המוסיקה שלה ממש כיפית. נסה את paper-bag ואת never is a promise Elton John -נו ברור Billy Joel- כנ"ל piano man? Joni Mitchell -שירים כמו RIVER , יפה-קליט-נעים-פסנתר. David Bowie - שירים כמו Life On Mars - קלאסיקה. ביטלס- honey pie יש מיליון תוריד כמה, אני בטוחה שכמה אתה כבר מכיר ותגיב אם אהבת או לא

תודה זה יכול גם רומנטי וגם קלאסי

תודה זה יכול להיות כל הדבר קיצבי או רומנטי ושקט ואפילו קלאסי העיקר שזה יהיה יפה והעיקר שישמעו הרבה הרבה פסנתר אני מת על הכלי הזה תודה

shykedmi2

New member
זמרת אדירה שמלווה עצמה בפסנתר

BETH HART וקליינשטיין כמובן. מיותר לציין אותו. ואם אתה ממש מתעניין רק במוסיקה לפסנתר, אז בקלאסי הייתי ממליץ לך פשוט לחפש פסנתרנים. אם אתה ממש רוצה, אני יכול לרשום לך רשימה של פסנתרנים קלאסיים מצויינים שמנגנים חומר מעניין. שי

כן, אני רוצה רשימה של פסנתרנים

באנגלית ואת Richard Claiderman אני כבר מכיר (והוא הרבה פעמים מנגן באורגן או בעוד כלים ואני רוצה ממש רק פסנתר) תודה רבה

shykedmi2

New member
קליידרמן אפס. ../images/Emo13.gif

רק שלא תעשו עליי עליהום עכשיו... אוקיי, אז בקלאסי יש לך את: MITSUKO UCHIDA IVO POGORELICH VLADIMIR HOROVITZ VLADIMIR ASHKENAZY STEPHEN KOVACEVIC SVIATOSLAV RICHTER GLEN GOULD MURRAY PERAHIA MAURIZIO POLLINI ARTURO MICHAELANGELI DANIEL BARENBOIM ARTHUR RUBINSTEIN BELA BARTOK SERGEY RACHMANINOV ג'אז: OSCAR PETERSON THELONIOUS MONK MICHEL PETRUCCIANI CHICK COREA HERBIE HANCOCK RICHARD TEE MICHEL CAMILO ENRICO PIERANUNZI JIMMY SMITH MCCOY TYNER BILL EVANS JOE ZAWINUL WYNTON KELLY DAVE BRUBECK JOHN MEDESKI JAY OLIVER KEITH JARRETT AHMAD JAMAL DUKE ELLINGTON ART TATUM BRAD MEHLADU DIANA KRALL NINAH SIMONE RUBEN GONZALEZ GONZALO RUBALCABA JERRY BERGONZI JORGE DALTO TOM SCHUMANN פופ, רוק: LITTLE RICHARD ELTON JOHN BILLY JOEL JERRY LEE LEWIS DEREK SHERINIAN JORDAN RUDESS DAVID COLE KEITH EMERSON RAY CHARLES STEVIE WONDER BETH HART ישראלים: יוני רכטר אבנר קנר רמי קליינשטיין אריאל זילבר שלמה גרוניך עדי רנרט רמי לוין אביתר בנאי ירון בכר עידן רייכל אבי אדריאן עופר פורטוגלי נחום פרפרקוביץ' דני גוטפריד ירון גוטפריד איתי אברמוביץ' ערן מיטלמן מאיה דוניץ עומר קליין עמית גולן יונתן אבישי עשור אלקיים אני מקווה שזה מספיק לבינתיים. אם אתה ממש מחפש רק פסנתר, אז כדאי שתחפש בקלאסי קודם. כל השאר לרוב מנגנים גם עם עוד נגנים, למרות הפסנתר הוא הדומיננטי ברובם. וחלק מהאנשים שרשמתי לך באמת מנגנים על כל מיני מקלדות אחרות שהן לא פסנתר. תיהנה. שי

orky0r

New member
שכחת מישהוא!!!!!!!

שכחת את הגדול שבגדולים VAN CLIBURN!!!!!!

התכוונתי שהפסנתר יהיה יותר דומננטי

הורדתי חלק מהשירים ותודה אבל אני התכוונתי למנגינות (לאו דווקא שירים,אבל זה גם טוב) שהפסנתר יהיה בהם הדומננטי ביותר. תודה רבה (אני לא מכיר הרבה אבל לדוגמא ב"דמעות של מלאכים",התלחת השיר מלווה בקטע פסנתר ממש יפה, ויש גם את FUR ALISE) מקווה שהבנתם תודה

skin blues

New member
מצטערת , לא הבנתי נכון../images/Emo4.gif

קלאסי ורומנטי- פסנתרנים שאני אוהבת :אלפרד ברנדל, ולדימיר הורוביץ

נירס123

New member
המלצה מצויינת!!!

Richard Clayderman מאאאאוד רומנטי...
מנגינה שלו שאני אוהב ניקראת: Balad for Adeline \ Ballade Pour Adeline \ Ballade Para Adelina תלויי באיזה שפה... אהה ויש גם את YANNI מאוד מומלץ!! הזכירו אותו הרבה מאוד בפורום!!! משהו שאני בטוח שתאהב, גם אני אוהב אותו: Kevin Kern תהנה! ניר.

למעלה