איזה כיף לכם!!

Tiryon

New member
איזה כיף לכם!!

להיות מחונן ניראה לי ממש כיף גדול...עצם העובדה שאתם מגיעים לציונים הכי גבוהים ממש בקלות ממש גורם לי לקנא בכם. אני אומנם תלמיד של 90,אך על מנת להגיע לציון הזה היה עליי, סלחו לי על הביטוי,לקרוע את התחת!,תקופת התיכון הייתה יחסית קשה לי מבחינה לימודית...ולצערי הרבה היו גם מקצועות שהתענייתי בהם אך לא יכולתי לעמוד בהם מבחינה לימודית.. לכם,יש את היכולת להצליח כמעט בכל שתבחרו,וללמוד את הדברים שאתם אוהבים בלא חשש מהציון. יש לכם מזל רב!

E s t e b a n

New member
לא תמיד קשור

בעיני עדיף בהרבה להשקיע ולקצור פירות, מאשר לא להשקיע ולקבל דברים בחינם.

שוב666

New member
בן כמה אתה?

אני מעל 30. מחוננת, בת להורים פסיכולוגים. אחד האבחונים שעשיתי בגיל חד-ספרתי הוביל לתוצאה של 170. אם לא די בזה, זכיתי גם ב-ADD (הפרעת קשב וריכוז), אמנם במינון לא נוראי מדי. קראתי בחיוך ציני את הדברים שלך. אין דבר שהייתי רוצה יותר מלהיות ממוצעת. אני לא "קרעתי את התחת" בתיכון. למעשה, כמעט ולא הייתי שם. את הבגרות קיבלתי למרות כמה נכשלים וממוצע נמוך. למדתי כעתודאית, פרשתי בתחילת תואר שלישי. את שני התארים שלי משכתי 10 שנים. אני "תת משיגה" מאז שאני זוכרת את עצמי, למרות שמה שאני רוצה לעשות - אני עושה ברמה של המאיון העליון. עושה ועוזבת. זרקתי לזבל את העולם האקדמי. אני כרגע בתחום מחשבים (בניית אתרים ועיצוב), וגם זה עומד להיות מושלך. תתפלא - אם יש משהו שאני רוצה זה לעבוד בחממת פרחים, עם פרחים ואדמה ומים. בשביל מה צריכים את כל האיי-קיו הזה? בשביל חידות של mensa? בשביל לדעת יותר מהר לחשב את העודף בסופר? בשביל לקבל משכורת של חמש ספרות? בתכל'ס, להיות בעולם הזה עם עודף אינטליגנציה זה נחמד בשביל שואו-אוף, זה נחמד להורים, זה נחמד לבטחון עצמי - אבל לא שווה כלום ואפילו מכביד. שמע לי - תשמח על מה שיש לך. ואם אתה רוצה להתחלף, בשמחה.

שוב666

New member
בקיצור

בתחום הלימודי - כשאתה משיג פחות ממה שהיית אמור להשיג בהתחשב ב- IQ שלך.

Random23

New member
הכנות..

את כותבת? בנוגע למה שאמרת, עבודה בחממת פרחים היא דבר די פשוט להשיג. למה את לא קמה ועושה את זה? לא יודע, הכתיבה המרירה פשוט הפתיעה אותי :O

the king 2oo6

New member
זה תלוי בסביבה

אם אתה מחונן בתור ילד (מה שאני) לפעמים(לא במקרה שלי) קוראים לך "חנון" ועוד כל מיני דברים כאלה... לדעתי עדיף להיות ממוצע אבל עם חברים מאשר חכם בלי חברים שכולם קוראים לו "חנון"... אצלי למזלי זה לא קורה ודווקא אני די מקובל...

למעלה