איזה כיף למצוא פורום כזה

yarinkr

New member
איזה כיף למצוא פורום כזה

עילעלתי קצת בפורום ואני שמח שמצאתי אותו, אני מעריץ את מייקל ג'קסון מגיל קטן,כבר שומע קצת פחות שירים האמת אבל הוא באמת אגדה ראיתי פה כל מיני דיונים והייתי רוצה להביע את דעתי לגביהם. קודם כל המראה של מייקל ג'קסון, ראיתי כאן שרשרת תמונות שבאות להוכיח את ההשערות של רוב חברי הפורום אני חושב שזה פשוט לא נחוץ, שני דברים ברורים,מייקל ג'קסון עשה ניתוח אף וחולה בויטילגו. שום דבר נוסף מעבר לזה,הספק היחיד שנשאר הוא אולי לגבי השקע בסנטר. חוץ מאלה אין בכלל מה לדבר,מחלת הויטיליגו השתפשטה על רוב גופו,וידוע שכשאר רוב הגוף סובל אז אנשים מחמצנים את עורם, וכנראה שזה מה שעשה,חימצן את עורו,זה דבר מקובל,ולכן גם אסור לו להיחשף לשמש. לגבי מצבו הגופני,אני בספק אם יש הרבה אנשים בגילו במצב טוב כמוהו,הוא זריז וחזק וגופו רזה ובריא, זה ברור שהכל מגיע מקנאה של אנשים, אמן ואני אראה כמוהו בגילו, מעבר לזה,מטעמי האישי בלבד,ואני לא ממש אוהב מראה של "גברים",מייקבל ג'סון היה ונשאר אדם יפה ונראה מצויין הכריזמה שלו חוצה גבולות,אני בספק אם יש עוד אדם בעולם שיכול לעורר באנשים את מה שהוא מעורר, הוא הפרפומר אולי הגדול ביותר בכל הזמנים,הלהיטים שלו יישארו איתנו לתמיד,וכמובן כל שיריו, הכל פשוט נובע מקנאה עלובה. לגבי ההתעסקות עם ילדים, ברור לי וברור לכל בר דעת שמייקל ג'קסון אוהב ילדים בצורה הטהורה ביותר,הוא מקדיש חלק גדול מחייו בישבילם ועל כן אין לו שום סיבה לגרום לדבר מה שייפגע בהם,הילדים האלו גדלים ומונעים על ידי הוריהם לעשות "קופה" על גבי הכוכב, לא רואה סיבה להשקיע מליוני דולרים בפארקים וגני שעשועים ותרומות,ואז ללכת ולפגוע במודע בילד כזה או אחר, הרצון שלו לישון ליד ילדים שמתארחים אצלו נובע מאהבה אמיתית וטהורה,וגם אפשר לראות את זה עליו, אני כל כך שמח שהוא זכה במשפט,זה פשוט היה משפט צדק. מה שכן,אין ספק שהוא מכניס את עצמו לצרות ומפליא אותי שאדם פיקח כמוהו לא שם לב לסכנות. נושא אחר שאין לי מושג לגביו והאמת קצת מדאיג אותי זה העניין הכספי, משמועות אני מסיק שמצבו לא טוב כמו פעם, אני מניח בביטחון מלא שלמייקל ג'קסון עדיין יש מספיק כסף כדי לקנות מה שיירצה בכל מכולות שכונתית,בלשון המעטה, הזכויות שיש לו על אלבום של הביטלס(או משהו כזה?) וכמובן כמובן על שיריו שלו,לא משאירים לו מקום להתרוששות, מה גם שנכסים שיש לו והכנסות מהופעות כאשר יהיו הם לא כסף קטן, מדהים אותי לראות את הבזבזנות של האיש שמראה בפעם המי יודע כמה שהוא מונע רק מאהבה ורגש והכסף פשוט לא משחק תפקיד אצלו,הוא באמת חושב ונהנה כמו ילד,ואני באופן כללי פשוט חושב שהוא אדם גדול לפני מספר ימים באמצע הלמידה לבחינות קצת ריפרפי ביוטיוב כדי לראות קליפ או שניים שלא אחרי שלא ראיתי זמן רב,אחרי 5 שעות סיימתי,זה פשוט לא ייאמן,הוא פשוט יכול לגרום לבן אדם התרגשות שאין להסביר אותה,למצוא את עצמך בשירים שלו,זה פשוט דבר מדהים, בכל מקרה,אשמח לשמוע מה קורה איתו היום,על מה הוא עובד שמתי לב שמרוב שאנשים מדברים על כל כך הרבה תכונות בעדו ובגנותנו של האיש,פשוט שכחו לשים לב לפרט אחד קטן, יש לו קול מדהים,וזה קונה אותי כל פעם מחדש,מודה. בכל מקרה אין לי אלא לסיים עם, מייקל ג'קסון המלך! ורק קצת בישביל הפינאלה תמיד טוב להציץ בדבר המדהים הזה, (קצת בעסה שפלייבק לא?)

למעלה