איזה כיף לפתוח הודעה חדשה

time to fly

New member
איזה כיף לפתוח הודעה חדשה

והנה סיפורי אינטואיציה שלי להיום הלכתי כמו כל יום שישי (בשאיפה) לדולפינריום, לטרבוקות בדרך הרגשתי שהאוטובוס בתחנה ושאני חייב לטוס לשם רצתי כמו מטורף עברתי את פינת הרחוב, וראיתי אוטובוס אחר התאכזבתי קלות איך שלא הספקתי לסיים לחוות את תחושת האכזבה, האוטובוס זז לו וגילה לי את האוטובוס שלי הוא כבר העלה את אחרון נוסעיו והחל לזוז ברגע האחרון הוא הסכים להעלות אותי אם לא הייתי רץ, הייתי מפספס אותו והייתי מאחר ב45 דקות לא מדהים?
ויש המשך, שלא תחשבו שנגמר ערב ירד לו הגעתי לבית חברתי הטובה, לישון אצלה שבת מפה לשם הורייה רבו עימה ולא יכלתי לישון אצלה עכשיו, אני בלי רכב, וצריך לחזור הביתה הסתובבנו לנו כל הלילה, עשינו דברים עד שנישברנו השעה 6:00, אין תחבורה פרטית הביתה, מתחילה רק ב10, ומונית ממש לא בא לי. מה עושים היא מציעה לי לישון בפארק על איזה ספסל, סתם לנמנם. אני מעקם את האף, "נראה לך" "ממש לא מתאים" "בוא כבר, יא כבד, יהיה בסדר גמור" אמרתי לעצמי, בוא נלך אחריה, כנראה שיש משהו שם ושתבינו, אני בחיים לא נקטתי פעולה בכיוונים כאלה, ספסלים והכל אז אנחנו הולכים לשם, ופתאום אני רואה חברה טובה מהעבר מתחבקים מתנשקים, "את חוזרת לראשון היום?" "כן" "עכשיו?" "כן, יאללה בוא" פשוט מדהים!!! ואחרי 20 דקות, גם הגעתי לראשון, וגם ראיתי אותה, שלא ראיתי מזמן וואו פשוט הוכיח לי שוב פעם מחדש הפחדים הללו, הספקות הללו הם שם בשביל למנוע מאיתנו לחיות באמת הם שם בשביל להרחיקנו מהאמת כלכך עשה לי הכל טוב היום אפילו שההורים שלה פגעו בה בנושא הקשור אלי, אני ממש לא נותן לזה להשפיע עלי, כלכך לא לוקח את זה אישי פשוט לומד לנתק את עצמי מדברים שלא עושים לי טוב לומד לשחרר את השדים החוצה קישטא, לכו מכאן, לא רוצה בכם
רק דבש שלומי

deep ocean

New member
שלומי, זה מדהים!

זה יפיפה! ואתה כל כך צודק הפחדים האלו שלנו נועדו להרחיק אותנו מהאמת זה המנגנון בגוף שאני קוראת לו-הספקן/המשבית שמחות אז באמת להקשיב למה שמרגישים ולחסל את הפחדים האלו כל כך שמחה שעשית את זה! ואחלה שאתה לא נותן להורים של חברה שלך להשפיע עליך ולא לוקח את זה אישי קראתי את השרשור שלך ושל קאיה מרג (קאיה) היא בן אדם נפלא וחכם, חכם מאד! יש לה תובנות יפות ואני שמחה שהיא זאת שענתה לה היא אמרה דברים נכונים ואני מסכימה איתה כל כך וגם איתך כמובן עם הדברים שכתבת בייחוד הקטע של לא להשוות לאחרים וגם זה שכל מה שעברת הוא בשביל מטרה מסויימת שלומי אתה בדרך הנכונה וחלק מהדרך זה לא לדעת מה אנחנו רוצים מהבלבול יוצאות התובנות אתה יודע מכ הפעמים אני הייתי במקום של-ואוו אין לי מושג מה אני רוצה בסוף הידיעה באה מתוך הסערה בא השקט הרבה אהבה מיכלי נוסעת עכשיו לבקר את האחיין החדש שלי :)

Kaya

New member
שלומייייי ../images/Emo41.gif

וואו !!!!! מדהים מה שסיפרת !!! איזה כיף זה - לעשות דברים וכשאתה יודע שאתה עושה אותם ולא בגלל מישהו/משהו אחר !!! קראתי שאתה עושה ויפאסנה - הבנתי שזאת "ה" מדיטציה, היית בסדנה שלהם של העשרה ימים? הייתי גם אמורה לנסוע לשם ביולי אבל בדיוק התחלתי לעבוד כך שלא יצא לי. אבל אני עושה מדיטציות אחרות - יש בזה כל כך הרבה כח להתבוננות עצמית, לראות דברים מעבר למגבלות החושים שלנו - להבין כל כך הרבה על עצמנו, שמחתי לשמוע
ואל תקשיב למיכלי
אני הרבה פעמים סתם מקשקשת בקומקום..... אבל זה סתם דפקט מולד שלי שלא יכול לקבל מחמאה
לאור הדברים - הרני להכתירך
- - לוחם היום !! (צריך לעשות כזה - כמו ההודעה הנבחרת.....)
מרג.

time to fly

New member
תשתקי!!! את לא מקשקשת, שלא אשמע

אותך שוב פעם מדברת ככה, הבנת!!! (שלומי גוער במסך כרגע כמו מורה מזדקן בעיירה נידחת)
תראי לי בהזדמנות את הקומקום שלך :) הוא נשמע מאוד מעניין, בטח יש לו צורות מעוותות בדפנות מרוב קישקושים אני גם שמעתי שהגירו אותה כאם כל המדיטציות כן עשיתי את הקורס של העשרה ימים ואתה רואה כלכך הרבה מעבר לתפישת המציאות הישנה המקובעת שלך שזה כלכך מדהים בהזדמנות, שוב פעם אני מבטיח, אכתוב הודעה ארוכה על כל מה שעברתי ותודה תודה לך יקירתי על הכתרתי וכמו שכתבתי למיכל, שאני שמח כלכך שהיכרתי אותך שמח שהגעתי לפה רק
(לא שווה מספיק האייקון הזה
אני רוצה דבש חדש!!!
) אוהב שלומי

Kaya

New member
איייההה!!!!!

אבל למה עם הידיים ???
הקומקום שלי כבר התחרפן מכל הדברים שאני מכניסה בתוכו, פעם מים, פעם קולה, פעם שווארמה, פעם את השעון שלי, פעם את הטלויזיה, פעם גם הכנסתי לתוכו את הגורו שלי (תתפלא...נכנס לשם פיקס..) המוזר הוא שכמה שהוא קטן - הוא לא מפסיק מלהכיל את כל הדברים שאני מכניסה לתוכו
לאחרונה הכנסתי לשם את ה´אגו´ שלי.... אבל משום מה הוא ממשיך להקיא אותו מהזרבובית.... אז אני מנסה עוד פעם... והוא שוב מקיא אותו.. המצחיק הוא שכל פעם שהוא יוצא מהזרבובית- הוא יוצא קטן יותר... (טוב, בוא נראה אותך יוצא ונכנס ככה מקומקום...
) אז החלטתי שאני ממשיכה לנסות להכניס אותו בכח... עד שמישהו ישבר.......
יש לי את כככלללל הזמן שבעולם
מרג.

time to fly

New member
הוא נולד סוף סוף??? ../images/Emo13.gif))))))))))))

איזה כייייייייייייייייף השם שנתת לכינוי, אהבתי מאוד "הספק המשבית שמחות" (בלי ה/, מיותר) היא באמת חכמה הא? איזה כיף שפגשתי אותה ואני פה רק עשייה תציל אותי את זה אני יודע אני מסיים את ההודעה ועושה מדיטצייה ואז הסערה תחלוף לה וזה מה שנראה לי יכול לתאר את השקט המופלא שממלא אותי במידוט כאילו הסערה חלפה לה יווווווווווווווווווווו דימוי כה נפלא
אוהב שלומי

deep ocean

New member
הממממממ

שמחה שאהבת את הדימוי שלי :))))))) וקאיה, כן היא חכמה ומופלאה, ואני מאד שמחה שהכרת אותה סוף סוף!! נשיקות מיכלי

deep ocean

New member
שלומי-מתנת יום ההולדת שלך!!! |שי

זה הולך ככה: אתה מקבל כרטיס כניסה לפסטיבל DRUM N BASE שיערך בחוץ ניצנים. הכרטיס ייחכה לך בפסטיבל עצמו! איך אתה מגיע לפסטיבל? אוטובוס יאסוף אותך ממחלף ראשון, ויחזיר אותך חזרה למחלף ראשון בסיום הפסטיבל. שמך ומספר הטלפון שלך הועברו אליהם, והנהג יצור איתך קשר, לתיאום. שמך והכתובת שלך נרשמו אצל מארגני הפסטיבל, ואתה נכנסת למועדון החברים, שמקנה עדכונים בנוגע לעוד פסטיבלים, ועוד כל מיני הפתעות. במידה ויהיו בעיות מספר הטלפון של מרכז הרישום לפסטיבל (האנשים שדברתי איתם) הוא: זה הולך ככה: אתה מקבל כרטיס כניסה לפסטיבל DRUM N´ BASE שיערך בחוץ ניצנים, בחג סוכות בתאריך 2001 / 10 / 2-1. יומיים של תיפוף חי ומוסיקה אלקטרונית :) הכרטיס ייחכה לך בפסטיבל עצמו! איך אתה מגיע לפסטיבל? אוטובוס יאסוף אותך ממחלף ראשון, ויחזיר אותך חזרה למחלף ראשון בסיום הפסטיבל. שמך ומספר הטלפון שלך הועברו אליהם, והנהג יצור איתך קשר, לתיאום. שמך והכתובת שלך נרשמו אצל מארגני הפסטיבל, ואתה נכנסת למועדון החברים, שמקנה עדכונים בנוגע לעוד פסטיבלים, ועוד כל מיני הפתעות. במידה ויהיו בעיות מספר הטלפון של מרכז הרישום לפסטיבל (האנשים שדברתי איתם) הוא: 7400358-09 נמצאים של שני אנשים מדהימים ששמם: מיה ולוטן. הרבה אהבה ממני

deep ocean

New member
טעות בכתיבת ההודעה, זה אמור להיות

שלומי-מתנת יום ההולדת שלך!!! זה הולך ככה: אתה מקבל כרטיס כניסה לפסטיבל DRUM N BASE שיערך בחוץ ניצנים. הכרטיס ייחכה לך בפסטיבל עצמו! איך אתה מגיע לפסטיבל? אוטובוס יאסוף אותך ממחלף ראשון, ויחזיר אותך חזרה למחלף ראשון בסיום הפסטיבל. שמך ומספר הטלפון שלך הועברו אליהם, והנהג יצור איתך קשר, לתיאום. שמך והכתובת שלך נרשמו אצל מארגני הפסטיבל, ואתה נכנסת למועדון החברים, שמקנה עדכונים בנוגע לעוד פסטיבלים, ועוד כל מיני הפתעות. במידה ויהיו בעיות מספר הטלפון של מרכז הרישום לפסטיבל (האנשים שדברתי איתם) הוא: 7400358 - 09 נמצאים של שני אנשים מדהימים ששמם: מיה ולוטן. הרבה אהבה ממני

deep ocean

New member
הנוסח הסופי באמת!

שלומי-מתנת יום ההולדת שלך!!!
זה הולך ככה: אתה מקבל כרטיס כניסה לפסטיבל DRUM N BASE שיערך בחוץ ניצנים. הפסטיבל ייערך בחוץ ניצנים בחג סוכות, בתאריך 2001 / 10 / 2-1 וזה יומיים של תיפוף חי ומוזיקה אלקטרונית הכרטיס ייחכה לך בפסטיבל עצמו! איך אתה מגיע לפסטיבל? אוטובוס יאסוף אותך ממחלף ראשון, ויחזיר אותך חזרה למחלף ראשון בסיום הפסטיבל. שמך ומספר הטלפון שלך הועברו אליהם, והנהג יצור איתך קשר, לתיאום. שמך והכתובת שלך נרשמו אצל מארגני הפסטיבל, ואתה נכנסת למועדון החברים, שמקנה עדכונים בנוגע לעוד פסטיבלים, ועוד כל מיני הפתעות. במידה ויהיו בעיות מספר הטלפון של מרכז הרישום לפסטיבל (האנשים שדברתי איתם) הוא: 7400358 - 09 נמצאים של שני אנשים מדהימים ששמם: מיה ולוטן. הנאה מובטחת :) תהנה ממי מגיע לך כל כך!!! הרבה אהבה ממני {תדפיס לך את ההודעה שהפרטים יהיו אצלך}

time to fly

New member
מדהימה שלי, תודה, כלכך תודה

את באמת נפלאה כלכך נפלאה תודה בדיוק אתמול חשבתי על היום הולדת שלי מה אעשה ואיך והנה הודעה לגביו :) נראה לי, יש לי הרגשה שבסוף לא אלך עם אף אחד, שאף אחד לא יצטרף אלי, ושאלך לשם לבד, ושזה יהיה רק לטובה אני חייב כלכך להתמודד עם הפחד של להיות בלי חברים לצידי וללמוד להכיר אנשים חדשים. את מבינה למה אני מתכוון, אבל למי שלא מכיר אותי, אני בחיים לא הלכתי למקום כזה לבד, ועוד יומיים רק לאחרונה התחלתי להציב לעצמי אתגרים בצורה של עשיית דברים בלי אחרים לצידי, כך שבאתי למקומות לבד מתוך בחירה או להישאר בבית ולא לצאת עם אנשים כדי לברוח לעצמי אפילו התחלתי לראות את המצב שנוצר לי, שאני בלי רכב עכשיו, כמצב מושלם כי פשוט אין לי תחבורה לברוח עימה אני פשוט חייב להישאר בבית, בימי שישי, שאין תחבורה ציבורית, בכלל חייב, וזה פחד גדול כלכך שלי, שאין לי חברים (במחשבה שלי) בגלל שאני לא יוצא פחדים שמגיעים מהילדות ומהעבר שלי אי הבנה שיש מי שאוהב אותך רצון שלי לראות דברים בצורה שחורה ופסימית ועל ידי חשיבת מחשבות שחורות כאלו, אני יכול לברוח מהאמת שלי, ומהתמודדות עם האמת הפנימית אז שוב פעם, מיכל, תודה
שלומי

deep ocean

New member
אוהבת אותך כל כך

ויודעת שיעשה לך כל כך טוב אם תיסע לשם לבד!!!! גם אני כנראה אסע לפסטיבל בראשית לבד! :) חייבת לצאת נוסעת למרטין אחרת הייתי כותבת לך עוד נשיקות

למעלה