איזה כיף לקום מארוחת החג מבלי

gal33

New member
איזה כיף לקום מארוחת החג מבלי

להתפוצץ, ובכל זאת לטעום מכל מה שרוצים. בראש השנה שעבר הייתי בדיוק אחרי הניתוח, כולם אכלו מסביבי ואני בקושי יכולתי להסתכל על האוכל, עצם הישיבה היתה לי קשה. אני שתיתי לי מרק ירקות טחון, יותר נכון, ירק טחון לתוך דלי של מים, בקצב של צב. ירדתי בלילה אחרי ארוחת החג לטייל עם הבובה שלי (למה אין אייקון לכלב???), ונזכרתי איך עם אותה כלבה באותה פינה לפני כמה שנים בודדות הקאתי את נשמת נשמתי אחרי ארוחת ערב ראש השנה בא אכלתי ללא הכרה. אני מסתכלת אחורה, ומצד אחד בא לי לצעוק לשמים מרוב שמחה, כי הורדתי 40 קילו והפסקתי לעשן, החזרתי לעצמי את החופש שלי (באופן חלקי לפחות), ומצד שני יש את הדכדוך כי הדברים לא תמיד הולכים בקצב הרצוי, אבל מצד שלישי (
) במיוחד ימי ראש השנה, הם ימים לשמירה על אופטימיות רבה. כי מי שאופטימי בראש השנה, אופטימי כל השנה! אז באוירה אופטימית זו, תהנו מהחג ומהחופש.

lia*

New member
נורא מוזר.. אבל אני גם לא התפוצצתי

למרות שאני כמה ימים לפני הניתוח.. אולי עצם המחשבה נתנה לי לשו את זה.. התנהגתי נורא מוזר בשולחן אתמול. טעמתי קצת מכל דבר אבל היו מאכלים שאפילו לא נגעתי.. קמתי מהשולחן שבעה והרגשתי מש טוב. לפני זה זה לא קרה לי. כל החגים לא יכולתי לקום מהשולחן.. אולי זאת ההתחלה? אני סופרת ימים.......

lia*

New member
ואם כבר מדברם על אוכל..

מישהו יכו להמליץ על דיאטנית טובה שיודעת לעבוד עם מקוצרי קיבה? הוצאתי רשימה שלמה של דיאטניות אבל צריך מישהח שבאמת יודעת לעבוד עם אנשים שעברו את הניתוח.. יוו עוד לא עשיתי את הניתוח אני כבר שואלת על דיאטנית...

רוייקו

New member
כל הדיאטניות הקלניות במרפאות

החוץ שבאותם בתי החולים בהם מבצעים את הניתוחים יודעות לייעץ על תזונה לאחר ניתוחי הגבלת קיבה וקיצור קיבה. אפשר לפנות אליהן בבתי החולים, באמצעות טופס 17

חיים_א

New member
דיאטניות

מצורף קובץ עם הפרטים של 2 דיאטניות שעובדות כבר שנים עם מקוצרי קיבה וגם מקיימות קבוצת תמיכה למנותחים.

פנינוש

New member
לגל ל אכול../images/Emo21.gif ולשתות ../images/Emo48.gif

ןלהרגיש טוב אחרי הארוחה זה פשוט נפלא.אני לא זוכרת הרבה זמן הרגשה כזו. טעמתי מרב הדברים שהיו על שולחן החג והייה לי טוב שיכולתי לאכול ולהרגיש עם זה טוב.והחג עדיין לא נגמר יש עוד יום שלם של חג לפני .אך אני יודעת שהכמיות של פעם לא יחזרו על עצמם. עידן ה"בליסה" נגמר ועכשיו צריך לאכול כבני תמותה רגילים ולא יותר בליסה אין סופית שנמשכה לאורך כל היום. גל מחכה לך לקפה

למעלה