איזה כיף לראות את הפרק הראשון שוב..

DeadlyPeretZ

New member
איזה כיף לראות את הפרק הראשון שוב..

היום ראיתי פרק קלאסי,הפרק הראשון של תשוקות,אני חייב להגיד שזה היה מהנה וגם זה מעלה הרבה זכרונות... שאלה קטנה... מה אתם אומרים ? כדאי לראות את הפרקים שמשודרים בחו"ל כי בארץ אני לא מספיק לראות הכל וביום שישי אין את כל הפרקים ברצף.

I n n u e n d o

New member
כן../images/Emo58.gif

עכשיו בערך מתחיל להיות מעניין כי לואיס חוזר והכל אין לי כל כך עיניין בשאר הדברים אולי גם המיגל החדש ממש ממש נחמד אהבתי אתו הוא שחקן יותר טוב מהשני

DeadlyPeretZ

New member
את יכול קצת לעזור לי ?

את יכול לעזור לי בקשר לדמויות והעלילות האחרונות בסידרה ? אני עכשיו הולך להיכנס לסידרה ואני צריך קצת פירוט על מה שקורה כרגע מבחינת העלילות,תודה מראש... את רואה גם : As the world turns guide light ? כי עכשיו גם התחלתי לראות אותם,ואני חייב לומר שהם טובות. אני ממליץ גם על "לחיות את החיים" הסידרה אשר שודרה בעבר בערוץ 3 עלתה שבוע שעבר ל"מיני" אז מי שאהב יכול לצפות בפרקים. אם מישהו רוצה עזרה בעלילה הוא יכול לפנות אליי

DeadlyPeretZ

New member
התחלתי לראות אותה השבוע...

רק בגלל רוג'ר השחקן ששיחק ב"לחיות את החיים" בתור טוד מנינג. באמת סידרה טובה ותוך כמה שניות נכנסתי לעלילה של הדמויות

יופי

עכשיו תדבר איתו ואני לא אצטרך לראות קטעים לא מעניינים ולא תצליח למכר אותי לעוד סדרה

רוני1002

New member
אני אוהבת את "לחיות את החיים".

זאת סדרה מעולה. מה זאת אומרת ש"לחיות את החיים" עלתה ל"מיני"
מה זה "מיני
"

DeadlyPeretZ

New member
התשובה לשאלת,נמצאת כאן...

מיני = מיני נובה MiniNova אתר טורנטים באתר ניתן להשיג הרבה דברים ובניהם את אופרות הסבון אשר מופיעות בחו"ל (הפרקים שמשודרים שם) אופרות הסבון אשר מופיעות שם הן : * לחיות את החיים * כשהעולם מסתובב * האור המנחה * תשוקות * תשוקות קלאסי - כל הפרקים מההתחלה (כרגע יש עד פרק 12) * צעירים חסרי מנוח * היפים והאמיצים יותר מזה אני לא יכול לומר לך כי זה אתר אשר משמש להורדות,אך אם את רוצה עזרה,אני אשמח לעזור לך או לכל אדם אחר בפורום. * למעונינים,אתם יכולים לפנות אלי במסרים,או עדיף יותר במסנג'ר [email protected] מקווה שעזרתי ומקווה לעזור...

DeadlyPeretZ

New member
עוד שאלה....

מכיוון שהפסדתי הרבה מהסידרה, כדאי לראות את הפרקים מהפרק הראשון או ישר לראות את הפרקים אשר משודרים כרגע בחו"ל ?

למעלה