איזה כיף לרכב בגשם

levinerez

New member
איזה כיף לרכב בגשם ../images/Emo13.gif

כל העכברים ברחו מהר לחורים והכל התרוקן בבת אחת ת ע נ ו ג ראש ציפור זה רק בגשם
I'M SINGING IN THE RAIN.............. ארז

bike3

New member
שוב פרסומת לגשם...

כחבב קיץ מושבע אני מצהיר שיותר לעולם לא אקנה גשם מארז לוין...

איזה כיף לרכוב בארבה ../images/Emo15.gif

משום מה גם ההצהרה הזו תקפה בסופ"ש הזה.

levinerez

New member
בואנה בועז תביא לי קצת - מטוגן-

עם טחינה בצד אמרו לי שזה טעים אז תצוד כמה ותטגן לי?????? ותבוא לבקר הגיעו האופניים המשומשות של הרוכבים של לאמפרה משנה שעברה שווה רק למשש ארז

לא באמת יצא לי לרכוב בארבה

למען האמת בסופ"ש הזה עבדתי ובכלל לא רכבתי. אבל תבקש מדני שחור, אולי הוא תפס לך כמה חגבים בזמן הרכיבה של האשדודים לאילת.

Infin1ty

New member
רוצה שיפודי ארבה?

אני מביא לך שיפודי ארבה, בלאפה? חומוס צ'יפס סלט? רק שתדע, שזה כשר
ואיך את אוהב את הגשם!@! בגלל הגשם הזה לא רכבתי, כי הייתי צריך לנקות את האופניים ואין שמן, אני אצלך ביום רביעי או חמישי, והפעם אתה מפנה זמן
.

gsprukt

New member
כיף היסטרי בגשם וגם שאלת ביגוד

עם איזה ביגוד אתם יוצאים לרכיבה ארוכה (נניח רכיבת שבת במשולש) כאשר מצד אחד קר ומצד שני יש צפי לגשם... האם מעיל רוח/גשם מספק גם מיגון מפני הקור?

levinerez

New member
חולצה ומכנס ארוך חצי מיקרופליז

-ז'קט מגן רוח מתקפל אשר נכנס לכיס האחורי בעת הצורך -כפפות ארוכות -כיסויי נעליים נגד גשם -גרבי סקי - הכי מומלץ
-כיסויי אוזניים יעודיים לאופניים -כובע רכיבה מתחת לקסדה - גם מחמם וגם מונע גשם או בעורף או אם אתה אחרי מישהוא מונע מה"שפריץ" של הגלגל האחורי שלו להיכנס לך לעיניים מעל המשקפים. -משקפיים עם משקף ייעודי לגשם - המיים מתנקים ממנו מהר יותר ואפשר לראות לאן רוכבים להסבר על המותגים המומלצים על ידי אנא פנו רק במסרים! - הכי חשוב - יש את הקטע של החלק האחורי של הטוסיק שלא רטוב לגמרי ועד שהוא לא מתרטב אתה לא מרגיש בעינינים לכך יש כמה פתרונות: - הפיתרון היבש - לא קיים
- סתאם - יש מעיל מגן גשם שיורד טיפה מאחורי הכיסא ומגן על זריקת המים על גב המכנס - מאוד מומלץ - אבל אל תשכח שהוא שם כי אם תנסה לעמוד אתה תיתפס בכיסא - הפיתרון הרטוב - אתה מבין שאתה הולך לאכול חרא - שים משחה מונעת שפשפות באיזור האחוריים, החריץ, והלחמניות של הישבן. רכיבה ארוכה בגשם גורמת לכל הג'יפה מהכביש לעלות לחלק הרגיש הזה של הגוף ויכולה לגרום לצרות צרורות כולל פצעי ליכלוף שגדלים לתוך הגוף. יסלח לי מי שחושב שיש לי חוסר טקט והתבטאות - אני פשוט לא מכיר דרך אחרת לתאר את ה"זוועות" שרכבת גשם יכולה לגרום לאחוריים
גשם זה כיף כי כשרוצים לשתות פותחים את הפה וזהו עוד דבר - תנסה לא לבלום בגשם - זה בכל מקרה אבוד ואתה יכול להחליק ארז

didi651

New member
../images/Emo182.gif איזה גשם ואיזה בטיח ../images/Emo42.gif

אתמול והיום מהרכיבות הכפיות ביותר בזמן האחרון, יצאנו ל3-4 שעות רכיבה לא הזענו, לא היה צורך בקרם הגנה ממש אירופה.

avihersh

New member
רכיבת חורף אמיתית....

...היום בוינה, באיזור הדונאו אינזל, 2 מעלות, רוח צפונית, קרה !!!. הביגוד היחיד (שלא תמיד עוזר) - מכנסים וז'קט גורטקס (של Gore, גופיה טרמית, גרבי סקי +שוברי רוח, כובע טרמי וכפפות סקי. כל זה ביחד...לא עוזר. הדבר היחיד שמחמם זה ההנאה ברכיבה כנגד נגד כל איתני טבע. 50 ק"מ שמרגישים כמו 200.... והקפה בבלאו שטרן (סוג של ארקפה אוסטרי), בדרך הביתה..

למעלה