איזה כיף!! סוף סוףSpitting Feathers

איזה כיף!! סוף סוףSpitting Feathers

הגיע אלי עשה את דרכו מיפן ונחת אצלי בבית. מדובר על חמש רצועות (כפי שאתם בטח כבר יודעים) כאשר שתיים מתוכם לא בעבר - A Rat's Nest ו Iluvya שלושת הטראקים האחרים הופיעו בסניגל של harrowdown hill - (אחד בדיסק ושניים על וניל). בנוסף מופיע גם הקליפ של harrowdown hill שהוא בונוס חביב למדי. לא יודע למה חשבתי שיהיו עוד קליפים..אבל זה לא משנה. השקעה שווה - והעטיפה מושקעת כרגיל + מילות השירים באנגלית+יפנית. הדבר המשעשע באמת זה שהדיסק מדיע כשהוא נמצא בתוך שרוול שקוף בסגנון תקליט וניל...אהבתי. אני הולך להקשיב לו עכשיו... יום נפלא

kittycatbone

New member
יא../images/Emo2.gif

זה פשוט מעורר קנאה
גמאני רוצה

V e g

New member
תתחדש :)

אני משער שזה מחפה על כך שהסינגל Analyse הודפס בכמויות מצומצמות מאוד באנגליה, ואף לא הופץ באינטרנט. הסיבה שחשבת שיהיו עוד קליפים, היא שאתרים כדוגמת At Ease סיפרו שיהיה קליפ ל-Analyse - עד היום לא ניתקלתי בו, ואני תוהה אם בכלל אמור להיות דבר כזה. אגב, מי שנרשם לאתר הבית של The Eraser, ודאי קיבל מייל ובו ת'ום מתרגש מהרמיקס שעשו לו ל-The Clock. הרבה זמן תהיתי, מה דעתם של רדיוהד אם הופכים לשירים שלהם את הצורה, ככה שהם יהיו די רקידים במועדונים - כי אני לעיתים למשל, מדמיין גירסא כזאת (קצת מהירה יותר) שהייתי עושה לשיר The Eraser. אני מוכרח לומר שדי הופתעתי לטובה, ת'ום ממש מעודד את הרמיקסים האלה, והנה תגובתו:
For anyone who has heard The Eraser, there are some remixes coming. Yes. I got excited. I've been listening through. I mean. There's some freaky shit. They may start appearing soon. Gradually. Briefly. Just a taste. And then gone. On www.theeraser.net First there is Surgeon's Rmx of The Clock. This was the one that made me think, we got to start getting these out. I was chuffed he wanted to do it as think he is a MASTER. He has turned it into something really hard. And disco. Well what i call disco anyhow. It made me very proud. I hope it gets played in a club somewhere. Not that i get out much nowadays. Peace to us all during the festive season. Thm x​

LostChild

New member
רימקסים ל'השעון'

דווקא הרימקס של Surgeon לא כזה מוצלח לדעתי ישנו רימקס פיראטי נדיר נוסף לאותו שיר רק בז'אנר ההאוס גרסא שנקראת (Casamena Basement Remix) שכוללת בתוכה מקצבים אפריקאיים שבטיים ושאר ירקות Fאנקיות בכל אופן מן ההודעה הזו שכתב טום לרבים אני מסיק צמד מסקנות: האחת שאני ממש שמח לגלות שטום מתעניין באופן נרחב כל כך במוסיקה אלקטרונית , ועוד כזו רקידה בבסיסה. אחרת באמת אי אפשר להסביר את העובדה שהוא מכיר עבודות קודמות של Surgeon שהוא אמן טכנו בינוני שולי. השניה היא עד כמה טום כנראה חי באיזושהי בועה משונה בה הוא קורא לטכנו \ האוס, או כל דבר אלקטרוני במקצב ארבע פעימות בתיבה, בשם 'דיסקו' שהוא כאמור ז'אנר שדי נכחד מן העולם.

kittycatbone

New member
חח הוא המון פעמים אומר

באמת דיסקוXD למשל בהופעה האקוסטית בפריז לפני שהוא מתחיל את השיר everything in it's right place ויש רק את הביט האלקטרוני הזה הוא אומר "סו פאר דיס איז דיסקו" ! חח ממש חמודילה.

V e g

New member
כן, גם אני לא השתגעתי מהרמיקס

וה"דיסקו" זה בהחלט מצחיק. דיסקו זה מוסיקת ריקודים, אבל ב-70s וב-80s...כנראה הוא משועשע מהרעיון שיהיה אפשר לרקוד את המוסיקה שלו

למעלה