איזה כיף עשינו

שמופית

New member
איזה כיף עשינו ../images/Emo13.gif

תמיר בא איתי לשיעור שזירת פרחים ועשינו 2 סידורי פרחים ונהנינו לאללה מלהיות ביחד... מה אתן/ם עושות/ים עם בני הזוג ? אם בכלל... (השאלה היא לגבי תחביב... לבעלי הראש הכחול שכבר חושבים על תשובה מחוכמת).

shelycat

New member
שאלה טובה.....

מה אנחנו נהנים לעשות יחד.... שאלה טובה והנה תשובה חלקית: אנחנו אוהבים לשחק יחד במשחקי מחשב שונים. פותרים תשחצים יחד וקוראים יחד קומיקסים. הולכים יחד לשיעורי סייקלינג וחדר כושר (למרות שהזנחנו לאחרונה). יוצאים באמצע הלילה לאכול או שמבשלים יחד(יש בראשון מקום שפתוח כל הלילה ומכין אחלה עוף מוקפץ בבגט וגם חביתות טובות).

shelycat

New member
שאלה טובה.....

מה אנחנו נהנים לעשות יחד.... שאלה טובה והנה תשובה חלקית: אנחנו אוהבים לשחק יחד במשחקי מחשב שונים. פותרים תשחצים יחד וקוראים יחד קומיקסים. הולכים יחד לשיעורי סייקלינג וחדר כושר (למרות שהזנחנו לאחרונה). יוצאים באמצע הלילה לאכול או שמבשלים יחד כמובן הרעב קופץ עלינו אחרי חצות (יש בראשון מקום שפתוח כל הלילה ומכין אחלה עוף מוקפץ בבגט וגם חביתות טובות וחוץ מזה יש עוד כמה מקומות כמו הדיקסי בתל אבי והמצדה בהרצליה).

אתי@

New member
לא מזמן חשבתי על זה ושמתי לב שאין

לנו תחביבים משותפים
אנחנו עושים המון דברים ביחד, ומן הסתם יש לנו הרבה במשותף, אבל אני לא יכולה להצביע על תחביב שיש לשנינו. אלא אם מחשיבים אכילה, טיולים או צפייה בסרטי DVD כתחביב...
לי זה לא ממש נראה תחביב... זה קצת בעסה כי לפעמים אני חושבת לי, שחבל שאין לנו תחביב משותף (כמו לשחק טניס או משהו דומה), כי אז אם משעמם לנו אנחנו תמיד יכולים "לקחת את המחבט וללכת לשחק"....

pumpkin

New member
משחקים ביחד כדור נוצה

בגלל שהתחתנו בכפר המכביה קיבלנו שם מנוי , אני עושה כמעט כל ספורט אבל בעלי יותר בררן בנושא , איכשהוא הוא ראה שיש שם כדור נוצה והתלהב , ואני ניסיתי ללמוד מהר, ומאז במשך חודש כבר, פעמיים בשבוע אנחנו בפעילות גופנית ביחד . לפעמים משחקים אחד מול אחד , ולפעמים בזוגות . אני מקווה שנתמיד בזה לאורך זמן

fila

New member
אנחנו....

היינו פעם הולכים למכון כושר ביחד, עד שבאיזשהו שלב אני לא התמדתי והוא הפסיק קצת אחרי. אנחנו עושים קניות ביחד גם לבית וגם כמו שכבר ציינתי פעם - שופינג
יש לי מזל גדול כי יש לו סבלנות לדברים האלו
אנחנו הולכים לתיאטרון - יש לנו מנוי מהעבודה שלי. אנחנו משתדלים כל יום לאכול ארוחת ערב ביחד שבדרך כל מי שמגיע קודם הביתה מכין או שמכינים ביחד וזהו אין לנו כ"כ תחביבים משותפים הוא אוהב לראות
אני אוהבת תכניות אחרות או לקרוא אנחנו מתווכחים כל יום שישי מי יפתור את התשבץ בעיתון של שבת
הוא שונא שה-
שלי נכנסת לבית ונמרחת על כל הדברים אז אני עקרונית לא מסכימה שיביא
וזהו בסכ"ה אנחנו מאוד אוהבים להיות ביחד זמן הפנוי שלנו למרות שמבחינת תחומי עניין אנחנו מאוד שונים אבל ניגודים נמשכים לא?

תוכי

New member
בזמננו הפנוי (שכמעט ואין)

אנחנו יושבים על האלבום המעוצב שלנו למשך ערב שלם וזה כייף למרות שזה לוקח המון זמן וכבר עברו כמה חודשים מהחתונה כייף לעצב את האלבום לבד או שאנחנו "מטיילים" ברחבי פ"ת ומחפשים דירה כל ערב אוכלים ביחד ארוחות ערב ולכל אחד יש תחומי התעיינות משלו ולכל אחד הלימודים שלו אז יש תעסוקה לרוב ואפילו אין זמן להכל המשך יום נעים זהבית

kisses

New member
ובכן מלמד הברור מעליו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנחנו אוהבים לעשות כמעט הכל ביחד אין תחביב מסויים אולי הדבר האהוב על שנינו זה פעם בחודש ללכת למחזמר או הצגה טובה ככה ערב רומנטי כזה עם מסעדה וסתם כזה להיות ביחד.

nikit1

New member
דברים שאנחנו עושים יחד-

שנינו מכורים לתשחצים, אז ביום שבת בצהרים זהו טקס קבוע- אנחנו עם כל עיתוני הסופ"ש פותרים את התשחצים במיטה. אנחנו גם מאד אוהבים לעשות טיולים ארוכים עם הכלבה שלנו ברגל.

maz

New member
מה אנחנו אוהבים לעשות ../images/Emo35.gif

במשך שנים חלמתי לעשות קורס צלילה וכל פעם היה לי תירוץ אחר. עד הקיץ האחרון בו החלטתי, התקשרתי, נרשמתי וכמה ימים אח"כ התחלתי את הקורס. לו יש רשיון כבר כמה שנים
. מאז אנחנו בערך פעם בחודש באילת, בדר"כ עם עוד חברים, צוללים ונהנים. זה נהפך כל כך לתחביב משותף, עד שבנובמבר האחרון הוא ניצל את אחת הנסיעות האלה והוציא את הטבעת מתחת למים
... התמונות שצולמו אז הופיעו על ההזמנה לחתונה שלנו. אפילו בירח הדבש בתאילנד היינו שני לילות על ספינת צלילה. בכלל, נסיעות
וטיולים זה דבר ששנינו מאד אוהבים, ובקרוב נבצע את זה ובגדול!!! וחוץ מזה אנחנו מקפידים לשתות את הקפה של הבוקר יחד, משתדלים לסוע לעבודה יחד (הוא מוריד אותי ליד התחנה שלי או אני אותו ליד שלו) וגם בחזרה בדרך כלל זה שעם האוטו אוסף את השני מהעבודה

שמופית

New member
איזה כיף - קורס צלילה !

זה החלום שלי כבר כמה שנים, אבל תמיר ממש לא שותף לחלום, ואין לי מוטיבציה לממש אותו לבד... מה שכן, הוא הצטרף אלי לחלום אחר, וצנחנו צניחה חופשית (טאנדם) ביחד

maz

New member
הוא מנסה לשכנע אותי לצנוח...

אבל אני לא בטוחה שאני לא אחטוף התקף לב באמצע הדרך... אם תמיר לא רוצה - תמצאי חברה ותעשי את הקורס איתה. אולי שהוא ישמע את החויות שלך זה יעשה לו חשק גם. האמת היא שלא נורא לעשות את הקורס לבד - אני עשיתי זאת - במיוחד אם עושים אותו באחד המועדונים בים התיכון ב- 3 סופי שבוע (לא מחייב נסיעה לבד לאילת)

pumpkin

New member
גם אנחנו צוללים !

אני עשיתי את הקורס בגיל 17 ובעלי עשה אותו בטיול טרום ירח דבש שלנו בפיליפינים , באי האגדי burakay , ןהספקנו לצלול שם ביחד . הבעיה היחידה שהרגשתי שדאגתי לו יותא מידי... אנחנו מתכוונים לנסןע אחרי הסדר לצלול באילת , יחד עם חבר שלנו שהוא מדריך צלילה , למי שמעוניינת יש מקום פנוי .... הבעיה היחידה היא איפה לישון שם ובזול ... למזלי הבוסית שלי נסעה לחו"ל כך שהיא השאירה לי את האוטו חברה , אז הדלק לא עלינו.

maz

New member
אצלנו זה הפוך

הוא עסוק בלדאוג לי וחושב שאם תהיה לו בעיה אני לא אוכל לעזור. אני מקווה שאני לא אצטרך להוכיח לו את ההיפך. עם הזמן והצלילות, גם לי יש יותר ביטחון ואני מרגישה עצמאית יותר. בכל אופן, זה כיף שיש בן זוג שצולל, במיוחד אם הוא מנוסה יותר. זה טוב שבן הזוג לצלילות הוא מישהו שמכירים וסומכים עליו וגם זה מאפשר לעשות טיולים למקומות שאם בן הזוג אינו צולל אז לא משאירים אותו לבד ויורדים לראות את העולם שמתחת למים וכך אפשר לחוות את זה איתו. בקשר למקומות זולים באילת - לנו יש חבר אילתי שאנחנו ישנים אצלו, אבל לפני שהכרנו אותו ישנו במלונות שעלו בערך 200-250 ש"ח ללילה לזוג והיו סבירים בהחלט (לא הפאר של הנסיכה או דן, אבל נקי ומסודר). אם את רוצה המלצה, אז תבדקו את הסלע האדום - בין מול הים למלון מרידיאן או את בקעת הירח בחוף הצפוני.

שמופית

New member
מקומות לינה -

בפעם האחרונה שהיינו באילת, ראיתי מבחוץ את אכסניית הנוער שנמצאת מול מלון מרידיאן - המקום נראה מדהים !!! תמיר אמר שהוא ישן שם פעם והוא יפה גם מבפנים. הבנתי שהלינה היא משהו כמו 50 ש"ח !!! שווה לשאול, לדעתי. ומתוך היכרות עם אכסניות נוער (בחו"ל), תבררי גם על חדר זוגי וגם על המעונות, ששם ישנים מספר אנשים בחדר. אם זה לא משנה לכם, זה עשוי להוזיל עלויות, אבל גם חדר זוגי לא אמור לעלות יותר מדי... (ושוב - ההמלצה היא רק מתוך ראיה ! לא הייתי שם בפנים)

תוכי

New member
בנוגע לחדרים באילת

דודה שלי משכירה חדרים באילת אז אם מישהי רוצה פרטים שתחזור אליי במסר זהבית

למעלה