"איזה כיף שהיה, איזה כיף שהיה לי הבוקר"

vered73

New member
"איזה כיף שהיה, איזה כיף שהיה לי הבוקר"

נכון, אני לא הזמר של תיסלם, אבל בהחלט מרגישה כיף!!! היה לנו בוקר נהדר אחרי שבוע של רגרסיה. קשר עין מעולה, מילים שלא ידעתי שהוא מבין (כמו אבחנה בצבעים) ועוד! הצטרפתי היום לצוציק לגן לריפוי בעיסוק. חיכינו עד שיסתיים הטיפול של הילד לפנינו, ופשוט היה זמן איכות לא רק בהמתנה (ציירנו) אלא גם בתוך חדר הטיפול. סתם, יזמתי משהו, והילד זרם איתי יחד רבע שעה, מה שהיה מ-א-ד נדיר אצלו. כולל יוזמות! גם המרפ"ב אמרה שהיה סשן פשוט מעולה. תזכורת: אנחנו מטופלים בפורמולות הצמחיות פרי ידיו של צחי, לטיפול בקנדידה, וירוסים וחיזוק מערכת החיסון. צועדים בדרכנו המתוספת ביותר לקראת קילציה. מאחלת שבוע טוב ומוצלח לכולם והרבה כוחות. ורד, המעדכנת מהשטח ככה כדי לעודד ולהתעודד

JacobSk

New member
איזה כיף !כול הכבוד!

רק דבר אחד .חבל שאת לא מזקירה ברשימת דברים מולטיביטמין של קלייר. זה מוצר עם יכולת לעזור גבוה וגם מאוד טוב להחנה לקלציה .

vered73

New member
דווקא טוב שאתה זה שכותב לי תגובה

קודם כל, אכן המליצו לי על המוצר הזה גם אתה וגם צחי עם וגם ללא קשר לקילציה. אני מאד מרוצה ממנו. שנית, רציתי להזמין פרוביוטיקה של קלייר (כמעט כל המשפחה משתמשת עכשיו) אבל עכשיו ראיתי שאתה סוגר הזמנה לא עם קלייר? עדכן אותי בהזדמנות.

JacobSk

New member
ורד אני סוגר הזמנה גם עם קלייר

קלייר זה חתיבה היפואלרגנית בפרוטרה.את מוזמנת לעשות הזמנה.

טל 0 0 0

New member
ורד, נפלא לשמוע

וזו תחושה כל כך טובה לדעת שיש טיפולים שמתאימים לילד ומקדמים אותו. מחכה לעוד הודעות כאלה. וליעקב - גם אני זקוקה למשהו מקלייר. האם אתה עושה הזמנה בקרוב?.

למעלה