:D
חורזת באהבה Well-known member מנהל 11/1/24 #2 נכתב ע"י David Schultz: לחץ כדי להרחיב... עבורי חודש ינואר , הוא החודש שקבלתי תואר אמא, לפני 40 שנה.
D David Schultz Member 12/1/24 #5 נכתב ע"י חורזת באהבה: עבורי חודש ינואר , הוא החודש שקבלתי תואר אמא, לפני 40 שנה. לחץ כדי להרחיב... גם אני ילד בכור וגם אני נולדתי בינואר
נכתב ע"י חורזת באהבה: עבורי חודש ינואר , הוא החודש שקבלתי תואר אמא, לפני 40 שנה. לחץ כדי להרחיב... גם אני ילד בכור וגם אני נולדתי בינואר
חורזת באהבה Well-known member מנהל 12/1/24 #7 נכתב ע"י David Schultz: גם אני ילד בכור וגם אני נולדתי בינואר לחץ כדי להרחיב... הרגע נפל לי האסימון, מדוע אני מחבבת אותך
נכתב ע"י David Schultz: גם אני ילד בכור וגם אני נולדתי בינואר לחץ כדי להרחיב... הרגע נפל לי האסימון, מדוע אני מחבבת אותך
D David Schultz Member 12/1/24 #8 נכתב ע"י חורזת באהבה: הרגע נפל לי האסימון, מדוע אני מחבבת אותך לחץ כדי להרחיב...
אבי בן 1231 Well-known member 11/1/24 #3 נכתב ע"י David Schultz: לחץ כדי להרחיב... סתם שאלת תם!!! מה המיחד את ינואר על פני כל החודשים האחרים??
נכתב ע"י David Schultz: לחץ כדי להרחיב... סתם שאלת תם!!! מה המיחד את ינואר על פני כל החודשים האחרים??
D David Schultz Member 12/1/24 #6 נכתב ע"י אבי בן 1231: סתם שאלת תם!!! מה המיחד את ינואר על פני כל החודשים האחרים?? לחץ כדי להרחיב... החודש הראשון בשנה. חודש של התחלות חדשות. חודש של חלומות. חודש של תקווה. חודש של שמחה. חודש של חדווה והתרגשות
נכתב ע"י אבי בן 1231: סתם שאלת תם!!! מה המיחד את ינואר על פני כל החודשים האחרים?? לחץ כדי להרחיב... החודש הראשון בשנה. חודש של התחלות חדשות. חודש של חלומות. חודש של תקווה. חודש של שמחה. חודש של חדווה והתרגשות