איזה כיף שיש פה אנשים בשעה הזאת..

סתיו מ

New member
איזה כיף שיש פה אנשים בשעה הזאת..

ועכשיו שאלות..שבאמת מסקרנות אותי
באיזה גיל כל אחד התנשק עם ראשונה? עם כמה אנשים התנשקתם? באיזה גיל איבדתם את הבתולים? ואם לא איבדתם אז תרשמו בני כמה אתם.. זה פשוט מסקרן, מצטערת אם אני חטטנית
ערב טוב..סתיו

את לא מקשיבה לי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תעברי על הדפים של הפורום על כל הדפים זה כולה 7 הם מלאים בסקרים כאלה דיי חפרנו על זה שאף אחד לא יעז לענות לה אני יהרוג אותכם אני כבר מכירה תזין והכוס של כל אחת ואחד מכם חאלס כבר עם אותן שאלות והיא לא מקשיבה לי זה לא יפההההההה

kundason2003

New member
גבינה

את הזין שלי את לא מכירה יותר מדי... אבל את תמיד מוזמנת להכיר... באמת עדיף שתעבור על הפורום קצת, למה הסקרים האלה יצאו לי מכל החורים!

EverMan

New member
לא נכון ../images/Emo10.gif

לא מכירים את הזין שלי
אני מסתורי
ענבר בתחפושת פרעה -
ענבר בתחפושת מומיה -
ענבר בתחפושת שריף -
ענבר בתחפושת עצמו -

אוקיי הפירוש שלכם לא מתאים לי

התכוונתי שמרוב ששאלו סקרים כאלו ובלה בלה בלה אני מכירה את כולם טוב ואין צורך שתענו שנית

מור~!

New member
אז זו לא היית את שלשום?

טוב הגיברת שהייתה פה ביום ראשון מתבקשת להזדהות >מור~ משליכה לאסלה את כל האלכוהול< >למישהו יש פומפהההההההה???<

Angelred

New member
אני רוצה לענות...

התנשקתי לפני שנתיים בערך אז זה יוצא בגיל 16 פחות או יותר ואני לא בתולה כבר חודש בערך טיפה פחות שירן

יופי עוד מישהוש לא מקשיב לי

אולי תפתחו פורום חדש עם אנשים חדשים ותפציצו בסקרים כאלה.. ?

שלום

כולנו פה , חופש מה יש לעשות.... ובהקשר לשאלות שלך חוץ מאיזה אקט מיני מסוים שלא אפרט(לא חדירה או משהו) עדיין לא עשיתי כלום , ובעוד כמה חודשים אני 17 עלוב? טוב זה אני!

סתיו מ

New member
וואו איזה תוקפניים אתם!!!!!!!

סליחה! לא ידעתי ששאלו כבר את השאלות הספציפיות האלה.. לא צריך להרוג אותי. ממש לא נחמד פה.

טוב סליחה... את באמת מתוקה

עקב בקשות הצופים והאח"מ *אהמ* ענבר *אהמ* אני נאלצת לסטום תפה ולא להביע תדעה שלי יותר

סתיו מ

New member
טוב ...פותחים דף חדש?

מכוון שבאמת שניסיתי לעבור אחורה .. אולי רק תגידי לי בת כמה את ואיך קוראים לך? זה לא ממש מסובך.. ומה שלומך ככה בכללי? יש לך חבר?

ענבר.. ../images/Emo6.gif הנה התחלתי עם זה!

אל תתיחסי לכותרת.. אממ אני אני אני החסויה ביותר אני מהצפון אממ בת 16 ורבע אממ וזהו בערך נעים מאוד גבינת האהבה.. פרטים נוספים בסוכנות ...:)

למעלה