איזה כיף שיש פורום שכזה...

kikona126

New member
איזה כיף שיש פורום שכזה...

אני יודעת שלא הייתי פה מספר ימים. או יותר נכון הייתי אבל לא פעילה... עברו עלי ימים של חוסר מוטיבציה לכלום. חוסר חשק. אני מרגישה שהימים האלו לא עברו עדיין... אבל מה ניתן לעשות כדי למתן את זה? אני יודעת שזה משפיע על הסובבים אותי... אני לא יודעת מאיזה סיבה מגיעה אותה התחושה....

מרי לי

New member
נו, קורה לכולנו...../images/Emo24.gif

כמו שאצלי זה נמשך המון זמן, ואח"כ גם אבא שלי נפטר...... אני החלטתי לקחת את הזמן שלי, לא ללחוץ על עצמי, להזמין לי דברים חדשים (מבחינת מידע חדש שיעזור לי לצאת מהתקופה הזאת) הרי בסופו של דבר מה שמוציא אותנו מהשביזות הוא ההשראה

ליאת 888

New member
../images/Emo24.gif

תני לזה לעבור, זה החום, החודש המעיק הזה, הכוכבים..... יש מין דיכאון באויר. מומלץ בבוקר כאשר את קמה (כמובן שלפני שנרדמת לומר לעצמך משפטי עידוד ואהבה) לעמוד מול המראה - לומר לעצמך כמה את יפה, כמה את אוהבת את עצמך לחייך לעצמך חיוך ענק!!! לפתוח את החלון לקחת אויר מלוא הריאות (מומלץ לא מול אתר בניה!!!
) להקשיב לציפורים, לצלילים, לומר לעולם בוקר טוב ולהתחיל את היום עם חיוך. ( אם יש לך זמן בבוקר - גם מקלחת קרירה תעודד אותך מאוד) מותר בהחלט - לומר לאנשים סביב, עיזבו, אני לא במוד לשיחה, במוד לשלום..... זה יעבור, זה חולף, תמחקי

../images/Emo140.gif

גם לי יש איזושהי ירידה במוטיבציה לאחרונה, מסיבה לא ברורה. בהחלט טוב שיש פורום כזה בימים כאלה.

Purple Mushroom

New member
../images/Emo24.gif יהיה בסדר ../images/Emo140.gif .

לכל אחד זה קורה
אבל תמיד צריך להיות אופטימים לעתיד
דברים משתפרים לפעמים :)

למעלה