איזה כיף שמצאתי אתכם!

alma mia

New member
איזה כיף שמצאתי אתכם!

כבר שנים אני חולה על התעמלות, ומסביב כולם חושבים שאני פשוט משוגעת כיף למצוא אנשים כמוני שמתרגשים לקראת המשחקים האולימפיים, ולא בגלל ריצת 100 מטר... (בטח יש לי עדיין -איפשהוא- קלטות וידאו של ברצלונה.. כמה חרשתי עליהן לפני שנים... חחח) קצת על עצמי - שמי קרן, בת 28 מתל אביב, לא עוסקת בהתעמלות - מעבר לצפייה הכוונה.... נועה את אלופה, קראתי את כל הפורום והחכמתי מאוד :) ואת גם מקסימה כפי שראיתי בכתבה ! רציתי לשאול את כל משתתפות הפורום - מה הקשר שלכן להתעמלות? מתעמלות בהווה\עבר? סתם פריקיות כמוני? (סליחה מראש לבנים אבל נראה לי שהמין היפה שולט כאן...) בכל אופן שיהיה המשך אולימפיאדה מהנה לכולנו!

MayTheBee

New member
ברוכה הבאה!

היי קרן, מבחינתנו את לא משוגעת, אלא כל מי שלא מתרגש מהתעמלות הוא משוגע...
אני מאיה, בת 25 מנס ציונה... כרגע בחופשה מוינגייט, בנובמבר מתחילה את השנה הרביעית (והאחרונה) של התואר. הדרכתי התעמלות בעבר ובימים אלו חוזרת לזה. בעבר התעמלתי אבל לא באופן מקצועי - סתם קפיצות ידיים וסלטות בחוגים ובנבחרת בי"ס יסודי :) אבל חובבת התעמלות מושבעת מאז ולתמיד. מאחלת לך שהייה נעימה פה, אכן מחכימים במקום הזה! מאיה.

אמא לה3

New member
הי קרן

לא, את לא משוגעת, ואם כן? אז מה, כולנו כאן משוגעות לענף במידה זו או אחרת, אני בת 33 מאמנת התעמלות, כיום בחוגים לילדות ונערות בנתניה, בעברי מתעמלת בנבחרת העירונית (הופעות וכאלה), אבל עדיין מתלהבת כמו ילדה קטנה מהענף המקסים הזה, מקווה שתמשיכי לבקר אותנו כאן ולהנות.

../images/Emo24.gifברוכה הבאה

תודה רבה לך על המחמאות. מקווה שתמשיכי להנות מהפורום ושתהיה המשך אולימפיאדה מהנה ומוצלחת!

למעלה