איזה כיף שמצאתי את הפורום הזה

אמאילי

New member
איזה כיף שמצאתי את הפורום הזה ../images/Emo140.gif

נעים מאד , אני בתיה. מתלבטת כבר הרבה זמן לגבי קורס קואצי'נג על עצמי - נשואה + 2, דוקטורנטית למנה"ס (התנהגות ארגונית) עובדת במחקר, בעברי יועצת ארגונית ומנחת קבוצות. כבר כמה שנים שנושא האימון מדבר אלי, אבל כל פעם יש עיכוב... ולשאלותי - אני מתלבטת היכן לעשות את הקורס, ואני יודעת שכל המאמנים פה באים ממקום זה או אחר ושאסור להמליץ על מקומות ספציפים אבל בטח לכולכם יש תובנות לגבי נושאים אלו. אז כמה שאלות ואשמח מאד מאד לתשובות: 1. מקורי מפסיכולוגיה ולאחר התנסת רבה בתחום ובמיוחד שהות ארוכה באקדמיה, התיאוריות ואני די מכירות זו את זו. הקורסים הגדולים יותר שמציעים כ 200 שעות לימוד (מי"ל, ציפורי, אונ' בר אילן וכו') נראים לי "יותר מדי תיאוריה" - האם אני צודקת (בנוסף לעלות הגבוהה, והזמן הרב) 2. עד כמה חשוב "איפה עשיתי את הקורס" (במוסד אקדמי / פרטי / מוכר ע"י מכונים מחו"ל וכו'). 3. ספרו לי - איך "תכלס" התחלתם לעבוד ולרכוש לקוחות - זה החלק שהכי מדאיג אותי. 4. האם בנוסף לאימון אתם עוסקים בעוד עבודות? כמה זמן לוקח עד שיש מספיק לקוחות לפרנסה? סליחה על האורך ומקוה שיהיה מי שיענה לשאלותי בתיה

אלדר01

New member
תשובה

200 שעות זה לא הרבה,יחסית לחומר שצריך להקיף.אם תקחי פחות תצטרכי אח"כ השלמות ויצא שכרך בהפסדך... כמו בכל מקצוע בהחלט חשובה התעודה כשאת באה להציג את עצמך. ודבר אחרון בשיקולך בבחירה זה מקום שיעזור לך בנושא התעסוקה.

אמאילי

New member
תודה על התשובה - האם תוכל

לתת לי איזו דוגמא למה התכוונת? האם קרה לך מקרה שנזקקת לחומר תיאורטי בעת אימון מעשי ויצאת לחפשו? בתור אחת שלמדה תיאוירות של פסיכולוגיה חברתית ואחרי זה של ארגונית - גיליתי שזו אותה הגברת בשינוי קל של האדרת. האם 200 שעות לימוד זה כולל הבסיס או תכל'ס תיאוריות של אימון?

אלדר01

New member
אז ככה

יש בהחלט מידע חופף לאחת כמוך שלמדה ועסקה בייעוץ ארגוני. העניין שזה לא קורס פרטי שניתן להתאימו רק לך. אגב ממה ששמעתי במקומות שציינת נדמה לי שיש עוד אופציה שמתאימה לך יותר. יש קורס של 100 ש"ש ולדעתי הוא תפור לנתונים שלך.

אלדר01

New member
בהחלט

הוא גם מופיע בלוח הקישורים כאן באתר. אתר עם הרבה מאד כניסות אגב...

tlingit

New member
ברוכה הבאה אמאילי ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת לפורום שלנו
רוב המקומות המלמדים אימון מדגישים את החלק הפרקטי בלימוד (כמובן, בררי זאת ישירות מול כל תכנית) אני תמיד אוהבת להפנות לתשובה יפה מאד שנתנה ענתוצאות לשאלת ההמלצה על מקום לימוד טוב בעיקר משום שאף אחד מאיתנו לא יכול היה ללמוד אישית בכל תוכניות הלימוד הקיימות... אני מזמינה אותך לעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

למעלה