טופי פטל../images/Emo24.gif
ראשית- אני חייבת לומר תודה. ולא בציניות חלילה...(לא הפעם בכל אופן
). הסיבה שאני בוחרת לומר תודה, היא משום שחשוב שהחברים בפורום הזה ירגישו מספיק נוח להביע את דעתם על המתרחש כאן. זהו הבית שלכם/ן בעולם הפולימרי, וכמו בכל בית טוב יש עליות ויש מורדות, יש הנאות ויש אכזבות. אני שמחה שכתבת את מה שכתבת, אם כי אני מסתייגת מעט מהכתיבה תחת שם בדוי (היה משמח אותי יותר לדעת שאת מרגישה נוח יותר לכתוב תחת הכינוי המקורי שלך). ולגופו של עניין- אני מבינה את המקור לתחושה שלך, ואני חושבת שאפילו חוויתי זאת מספר פעמים בעבר...
אבל, חשוב לי לומר, כי אם נצא מנקודת הנחה שבפורום הזה יש פירגון רק ל"תותחים/יות" והמטרה של הפורום היא להחמיא בכל מקרה, אזי קצת פספסנו את המטרה. כפי שאני רואה את המטרה של הפורום הזה- המטרה היא לשמור על הבית הזה כעל בית שטוב לך לשהות בו, להתפתח, ללמוד, לקבל מחמאות וגם לקבל הארות/הערות. אני לא חושבת שהתגובה "חמוד אבל המצלמה צריכה כיוון"..היא תגובה בוטה ומעליבה, אלא דווקא משדרת מסר של "היינו שמחים לראות עוד- אבל זה מאכזב לראות את העבודות כך...". לפני שקיבלתי את המצלמה שלי מתנה...אני יכולה לומר לך שהייתי מאוד מתוסכלת כי ידעתי שלא מצליחים להעריך את העבודות שלי נכונה- היות והאיכות של הצילום הייתה מאוד גרועה. ואם נהייה כנים...זה רק הניע אותי להתאמץ יותר כדי לצלם טוב יותר, או לחילופין להעלות עבודות מרשימות יותר, ובסוף גם לרכוש מצלמה טובה יותר... בקיצור (יצא לי ממש ארוך...), אני באופן אישי אשמח שאנשים ירגישו כאן נוח גם להעיר הערות בונות וגם לקבל אותן. אני בטוחה שלא ייתכן מצב ש- 100% מהאנשים כל הזמן יהיו מרוצים, אך אני מקווה שתמיד נשאף לכך שנבין אחד את השני ולא נבחר להיפגע או להיעלב. זהו, עכשיו את מוזמנת להרוס את הגזוזטרה שאני עומדת עליה, אחרת אני עוד עלולה לנאום במשך שעות....|היה פעם אייקון של הרצל...|