איזה כיף!!!!!!

palsox

New member
איזה כיף!!!!!!../images/Emo13.gif

אתמול בערב החלטתי לדבר עם בת הזוג שלי על כל הנושא של טרנסג'נדר. מה זה פחדתי מהתגובה , לא ידעתי מה היא תחשוב עלי כשתשמע על ההתלבטויות שלי... אבל איזה כיף!!!!!!!
היא לגמרי הבינה אותי וקיבלה את זה , ואמרה שחשוב שאחפש ואמצא מי ומה אני באמת והוסיפה שתעמוד לצידי לאורך כל הדרך! איזה מזל שיש לי בת זוג כזו נהדרת!
(מאחל לכולכם/ן כאלה בני/ות זוג) הלוואי וכולם יגיבו ככה ... (אני משלה את עצמי , אני יודע) לא רוצה לחשוב אפילו על היום שההורים יבינו (ומזמן עברתי גיל 18) טוב , די להתבכיין... ושוב : איזה כיף!!!!!!!!

יסמין 28

New member
מזל טוב

יש אומרים שלנשים קל יותר לקבל את הנושא... לא יודעת. מזל טוב על קבלת הבושרה המשמחת, אין לי מושג איך הייתי מגיבה אם בת זוגי המתוקה היתה מודיעה לי בוקר אחד שאני לא לסבית אלא סטרייטית ושהיא מתכננת איזה שינוי מין בקרוב... אני מתארת לעצמי שלא קל לבת זוגך לקבל את זה שהיא עומדת להיות סטרייטית... אז כל הכבוד לה! ולגבי ההורים... עוד יש זמן... אחים ואחיות יש? חברות טובות שסיפרת להן?

palsox

New member
האמת שבינתיים לא

אחים ואחיות - לא בא בחשבון !!! כולם דוסים... ולחברים אין לי עדיין אומץ לספר. כמו שעדיין אין לי אומץ לעשות שינוי אמיתי (חיצוני) כלשהוא . בינתיים רק מפנטז על זה...

Yaara77

New member
חלומות

כולם יודעים שאפשר להגשים רק חלק מהחלומות וחלק יהיו לאכזבות לכן - צריך לחלום הרבה ובגדול, ולנסות להגשים הכל כדי שהחלק שאותו נצליח לממש ימלא אותנו סיפוק.

FreakOnALeash

New member
האמת

זה תלוי יותר ב'איך הם' וכמה אמון יש בהם מאשר אם הם 'דוסים'. אני יצאתי בפני כמה נוצרים מאמינים מזמן (כן, אני מוזר ככה).

מזכיר לי..

לפני כמה חודשים, שבוע לפני סוף הסמסטר, אני מחפש חומר על העבודה שלי על טרנסג'נדרים.. חיפשתי במאמרים של אוני' חיפה, ושמה מצאתי מאמר בספר על דת, על FTMים.. היתה שם שאלה לרב - על קהילת יהודים בחו"ל, שבה היה מישהו(ששמה תואר כמישהי) שהיה שייך לקהילה אבל לא לקח בה חלק פעיל, ועשה ניתוח לשינוי מין. וביקש לשבת עם הגברים בבית כנסת.. הרב ענה שאסור להתייחס אל "מישהי" כזאת כ"מישהו" ו"שהיא" תטמא את המקום של הגברים, וכו' וכו'.. לא זוכר ת'פרטים המדויקים, אם יצא לי להיות באוני' בחיפה אני אצלם:)

palsox

New member
ביהדות נחשב רק איך נולדת

פיזית... גם לגבי הדת עצמה (מיהו יהודי???) הידעת ? יהודי שהמיר את דתו עדיין נשאר יהודי מבחינת היהדות. גם לגבי טרנסג'נדרס , קו המחשבה הוא שאלוהים לא עושה טעויות ואם נולדת זכר אז זה מה שרצה אלוהים שתהיה כנ"ל לגבי נקבה. והרי אסור להתערב בהחלטות של אלוהים... (זו גם הסיבה שעל פי הדת אסור להתאבד... רק אלוהים יחליט מתי תמות)

transman

New member
שמעתי משהו קצת שונה ממישהו

FTM שאמר שאסור לו לשנות את מינו, אבל אם יעבור ניתוח (ויעבור על האיסור) יחשב זכר וגבר. הבחור המדובר אמריקאי ד"א.

למעלה