איזה כיף

שלמונזה

New member
שלום לכם ../images/Emo13.gif

היי, קיבלתי הזמנה מגרי לפורום הזה (איזה כיף לי!!!) אבל אני רואה שגם פה זה בעיקר שאלות על מציאת שירים וכו´ אני טועה? ואם כן, אז מה שונה פה? אני אישית נורא אוהבת מוסיקה ישראלית עכשוית וגם של פעם, כפי שניתן להבין אני מעריצה גדולה של משינה, ואת שאר האומנים אני אוהבת את השירים. וזהו, אני מקווה למצוא פה נושאים מעניינים, ולהגיב יום טוב שיהיה לכם יפית

פלפל.

New member
אתר חדש (רשמי) לחמי רודנר וזמר נוגה

יפה, מושקע, מלא בכל טוב.. באתר אפשר למצוא (וגם אפשר להוריד) שירים שונים שלא יצאו מעולם, סקיצות, הקלטות שונות מתקופת ´איפה הילד´, וגם..
הפתעה
(בשבילי לפחות). "זמר נוגה" - חמי רודנר ואיגי וקסמן שרים יחד (דואט) את התשמע קולי! עוד רחלה לרשימה.. ליד כל שיר כותב חמי כמה הערות, את נסיבות ההקלטה, וכו´. על שיר זה כתב כך: "כשכבר עבדתי במשרד הפרסום והתרחקתי מאד מזירת הרוק הישראלי, פנתה אלי ענת זלצר מפיקת התכנית המצויינת הכל אנשים ובקשה ממני להשתתף בתכנית שעסקה ברחל המשוררת. היא העלתה את הרעיון לביצוע של זמר נוגה, ושוב אספתי את שלושת רבעי איפה הילד ואת איגי והקלטנו את השיר. זה ביצוע ראוי בעיני לקלסיקה ישראלית ואני שמח שנמצאה לו כאן הבמה להיחשף. העיבוד גם פה מושפע מ r.e.m, ואני שר פה ברגיסטר נמוך ומאד לא אפייני לי".

שלמונזה

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif

הפורום של משינה סוףסוף נפתח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 עכשיו צריך רק לגלות אם יש מספיק מעריצים...

למעלה