חחח נכון...אני רוצה לספר לכם על
מעשה טוב שעשיתי היום... למי שלא יודע אני בצופיפניקים (צופים) ולפני הרבה זמן התרמנו..רק אני והמדריך כי שאר הבנות לא רצו..ופשוט התרמנו מלא מלא מלא מלא כסף..והיום בשתיים וחצי הלכתי ביחד עם שתי חברות להתרים ביחד איתו כי היינו צריכים, הן שמעו מוזיקה ואני שמתי עליי חאקי, מתתי מחום אז ניסיתי לקפל ת'שרוולי, לא הצלחתי אז המדריך קיפל לי ואז התרמנו מלא מלא מלא (הפעם זה היה עם אגודת לתת, האנשים תרמו אוכל) והכל הלך יפה ונהדר ואז ניגשתי לאיש אחד בתמימותי והתחלתי להסיב רלו ולשאול אותו אם הוא מוכן לקנות לנו מוצר בסיס כלשהו וא הוא אמר לנו שהוא היה קונה בשמחה אם האוכל לא היה עובר למחבלים! ואז אמרתי לו בעדינות נפש ונימוס רב (כמובן שהתחלתי להתעצבן מאוד!) שאנחנו עוזרים למשפחות שאין להם כסף ואין להם אוכל ושהן לא יכולות למשל לחגוג את חג השבועות והוא התחיל להתווכח איתי ועם המדריך שלי...אז התחלנו להתווכח איתו חזרה (הגנו על כבודינו..לא היינו מתווכחים אם זה לא היה הכרחי) ואז גם השומרים בכניסה לקוסמוס (איפה שהתרמנו) הסבירו לו שזה לא הולך למחבלים..ואז המדריך שלי הלך להביא מים והאיש גם הלך..אחר כך הוא חזר והוא אמר לי ששוטפים לנו ת'מוח ושאנחנו פה כי שטפו לנו ת'מוח..אז אמרתי לו שאני לא פה כי שטפו לי ת'מוח..ושאני פה כי אני רציתי לבוא ולעזור לאנשים נזקקים! ואז הוא אמר לי:" לפני שהיו מחבלים אתם לא הייתם באים להתרים..עכשיו כשיש מחבלים אתם באים" ואז התחלתי להגיד לו "נכון, כי לפני שהיו מחבלים המצב הכלכלי בארץ היה יותר טוב ועכשיו כשיש מחבלים.." ואז המדריך והשומרים אמרו לי לא להתייחס ולא להיעלב מהדברים שהוא אומר..והוא כל דקה הציק לנו על זה שאנחנו תנועת נוער פוליטית וזה כל כך לא נכון! אחר כך המשכנו להתרים לנו לתומינו...סיימנו הרבה ארגזים..אני כל כך גאה!