איזה כיף!+../images/Emo53.gif
3 שנים נסעתי לטכניון על הTT. כל יום כמו סוס עבודה טוב דרך השטח 25 דקות בשבילים של השדות ובבוץ. בקושי שימון של השרשרת ובפעם בחודש 200 סמק שמן והוא ממשיך ליסוע - בהמה
מאז בקושי פעם בשבועיים אני מוציא אותו לסיבוב. אני רואה את המבט העצוב שלו מהחלון
היום בפעם הראשונה נסעתי לעבודה דרך השטח!
בזבזתי שני שבתות על רכיבה הלוך חזור למצוא מסלול רק שטח. 55 דקות (פעמיים טעיתי בדרך) של שבילים מהירים או איטיים. כמה עליות קלילות הרבה דרדרת וזריקות זנב. הרבה יותר כיף מה35 דקות בפחית וגם לא כל כך חם כמו שחשבתי שיהיה לי. אפילו הבוס התלהב...
הגעתי עם כל המיגונים לעבודה עברתי מהר לבגדים נורמליים החבאתי את הציוד בקוביק מתחת לשולחן. עוד שעתיים מצפות לי עוד 55 דקות של רכיבה הפעם הביתה.... נראה לי אני אתחיל לאמץ את הקטע ופעמיים בשבוע נרכב לעבודה. בקיצור היה גדול! חסרונות הצמיג הקידמי מת - הוא כבר שנה אצלי. הKENDA האחורי טוחן שבילים וכבישים בלי אלוהים ! עכשיו קצת עזרה : מישהוא מגיע מהמרכז צפונה? אני צריך להביא צמיגים חדשים אז אם מישהוא מגיע אני אשמח לטרמפ לצמיגים שלי. אין כמו TT בהמה יפה שלי. (אחוות TTים לא?)
3 שנים נסעתי לטכניון על הTT. כל יום כמו סוס עבודה טוב דרך השטח 25 דקות בשבילים של השדות ובבוץ. בקושי שימון של השרשרת ובפעם בחודש 200 סמק שמן והוא ממשיך ליסוע - בהמה