איזה כיף ספירה לאחור עוד 13 ימים
מ מאוהבת בשירים שלה New member 1/10/08 #1 איזה כיף../images/Emo70.gif ספירה לאחור../images/Emo70.gif עוד 13 ימים
ה המחצללת New member 2/10/08 #2 יששששששש זה מתקרבבב!!! אני כבר מחכה לספירה לאחור, שאוכל לכתוב- מ-ח-ר בארביי!#!@#$#!%&^%
ה המחצללת New member 3/10/08 #5 ../images/Emo163.gif בנות.... ../images/Emo140.gif רובכן לוקחות אוטובוס/רכבת, אז אפשרי להיפגש במרכזית... ומשם ללכת יחד לבארבי מה אתן אומרות?
../images/Emo163.gif בנות.... ../images/Emo140.gif רובכן לוקחות אוטובוס/רכבת, אז אפשרי להיפגש במרכזית... ומשם ללכת יחד לבארבי מה אתן אומרות?
ה הילי ילדת ירח1 New member 3/10/08 #7 אין לי מושג איך אני מגיעה.. אבל אם ככה, בכיף נששששששששששששששששששמה!
ש שיר יצחקי New member 3/10/08 #8 איכס הילי את באה איתי ולא נוסעים עם ספיר../images/Emo3.gif סתם ספירוש.. מאיפה את באה בסוף?
ה המחצללת New member 4/10/08 #10 אחח..שיר שיר! את אחת המעפנוות!!!../images/Emo8.gif סתאאאאאאאאאאאאאאאם, מתה עלייך אני רוב הסיכויים באה מב"ש.. אני אקח אוטובוס ראשון או משו כזה..
אחח..שיר שיר! את אחת המעפנוות!!!../images/Emo8.gif סתאאאאאאאאאאאאאאאם, מתה עלייך אני רוב הסיכויים באה מב"ש.. אני אקח אוטובוס ראשון או משו כזה..