איזה כיף

איזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

אני הולכת למופע של אביטל
ביום ראשון הקרוב. זו תהיה הפעם השניה שלי במופע הקסם שברגע
ואני גם מתכננת ללכת לצלילי המוסיקה(אילנה אביטל)שזה יציג במרכז הקונגרסים בחיפה,וגם למבקר המדינה(טלי אורן) או בהבימה או שזה יגיע לחיפה.

איזה כיף לך..אני הייתי ומאוד נהנתי!

בכל אופן, בקשר לצלילי המוזיקה: אני כמעט בטוחה שזה יציג גם בחיפה. ודבר שני, את מתכוונת לקנות כרטיס במחיר מלא?! אם לא אז איך את משיגה הנחה?? אשמח אם תוכלי לעזור לי.

צלילי המוסיקה יציג

ב100% בחיפה במרכז הקונגרסים וכשזה יציג אולי תהיה לי אפשרות להשיג הנחה דרך העבודה של אבא שלי כי בחיפה הכי קל לנו לקבל הנחות.במידה וזה לא יהיה אפשרי אז אני אקנה כרטיס במחיר מלא אני לא מוותרת על זה בחיים

שירנטע

New member
גם אני הולכת ביום ראשון!../images/Emo13.gif

זו תהיה הפעם הרביעית שלי!!

חוויות מהמופע

של אביטלי
הקסם שברגע. והיה הכי כיף בעולם כשהיגעתי אז פגשתי את החבר המקסים של אביטל והוא פשוט מקסים. ואחרי 10 דקות בערך אחרי שהתישבנו באחד השולחנות ליד הבמה אני מסתכלת לכניסה של האולם ופתאום אני רואה כובע מוכר לי עם דרקון שחור בצד.... כן כן זה היה אמירוש שלי
איך שהוא נכנס רצתי אליו וחיבקתי אותו ממש שמחתי לראות אותו היום וקרן רון
המתוקה גם הייתה היום במופע והיה כיף לפגוש אותה.אחרי רבע שעה בערך התחיל המופע המקסים והמיוחד של אביטל והיו כמה תוספות נחמדות למופע והיה מאוד כיף מאוד נהנתי לראות את המופע שוב (פעם שניה) ובמשך כל המופע אביטל הסתכלה וחייכה אלי
ואחרי שהסתיים דיברתי איתה והיא מאוד שמחה שבאתי וגם ראיתי שוב את אמיר וקרן והיה הכי כיף בעולם.

למעלה