איזה כיף.......
לקרוא עיתון ולמצוא כתבה על שאניה
בכל מקרה- הנה הכתבה מעיתון "פנאי+" אני מביאה גם את הכתוב.......
34 מליון עותקים מכרה שנאייה טווין מאלבומה "Come On Over" וזהו האלבום הנמכר ביתר של זמרת סולנית מאז ומעולם, ומדורג במקום השישי ברשימת האלבומים הנמכרים בכל הזמנים, צמוד ל "עם ביטלס" . לפחות 7 מיליון עותקים מאלבומה החדש "UP!” (הליקון) הוזמנו ע"י חנויות המוזיקה בעולם. האלבום כולל דיסק בונוס, עיבודים בגוון לטיני לכל 19 השירים. טווין חילקה צבעים: אדום לאלבומה הרשמי, כחול לאלבום הבונוס וירוק לזה של העיבודי קאנטרי, שניתן להוריד מהאתר הרישמי שלה (www.shaniatwain.co) בחינם. טווין נשואה למפיק רוברט "מאט" לאנג והונם המשותף נאמד בין 140 ל 250 מיליון דולר. טווין לאנג והבן הקטן א'גה חיים בשוויץ, כי זה מתאים לאופי שלה. "אני לא מתגאה בעושר שלי" היא אומרת, "אני לא סלבריטאית ומסרבת לקבל מתנות ממעצבי אופנה. אני בדרך-כלל קונה את הבגדים בחנויות כולבו". טווין נולדה וגדלה בקנדה. בתחילת דרכה זוהתה עם מוסיקת הקאנטרי, אבל כיום היא זמרת פופ נעימה לאוזן ולעין. "אני סקסית, אבל לוקחת את זה בקלות, משתעשעת עם זה, כמו ילדה שהתחפשה בבגדים של אמא שלה", אומרת הזמרת בת ה-37. חשובה לה יותר הרוחניות: היא לא אוכלת בשר ולא שותה אלכוהול, עושה מדיטציה יומית ומאמינה בתורתו של הגורו ההודי טאקר סינג שלא מעודדת , בשלון המעטה, קיום יחסי מין. "זה לא נכון שהגורו שלנו אוסר לקיים יחסי מין" טווין צוחקת. "אבל אנחנו מאמינים שסקס חייב להיות בתוך מערכת יחסים מחיבת ואחראית". כשהייתה בת שנתיים, אביה הביולוגי עזב את אימה ואותה. ג'רי טווין, אינדיאני משבט האוג'יבוויי, נשא את אימה ואימץ אותה. שמה היה אז איילין. היא אחיה ואחיותיה עבדו בחברה לייעור של האב החורג ושתלו עצים. כבר בגיל שמונה הוריה סידרו לה הופעות במועדונים וברים ("שנאתי את עשן הסיגריות ואת האלימות שם, ושנאתי ללכת לבית-ספר למחרת, מתה מעייפות"). כשהייתה בת 22 הוריה נהרגו בתאונת דרכים, והיא גידלה את אחייה הקטנים. "התקופה הקשה בחיי" היא אומרת. בגיל מאוחר ,יחסית, חזרה טווין למוזיקה. היא נמסעה לנשוויל, בירת הקאנטרי וחתמה על חוזה בחברת תקליטים. במעמד זה החליפה את שמה הפרטי, הסתמי, ב"שנאייה" , שפירושו בשפת האוג'יבווי "אני בדרכי" . ומאז יא בדרכה. "אני כל-כך מצטערת שהוריי לא זכו לראות אותי מצליחה", היא אומרת. לאחרונה היא רשמה הצלחה גם בתחום האישי. "לאחר האלבום הקודם לקחתי חופשה ארוכה כי רציתי תינוק, שיחזק את הקשר שלי עם מאט. הייתי מאושרת להיות בהריון, שמחתי ללדת ולגדל את התינוק. בזכות א'גה אני מרגישה סוף סוף כמו אישה בוגרת".
לקרוא עיתון ולמצוא כתבה על שאניה