איזה כיף!

• פותח הנושא yad
  • פורסם בתאריך

yad

New member
איזה כיף!

חזרתי מיוון. ליתר דיוק מקוס. היה כל כך כל כך כיף! חבר`ה, כשמגיע החופש הגדול הבא, סעו ליוון. זה פשוט טיול חובה. רק צחוקים כל היום. כל הלילה רוקדים כמו מטורפים. פוגשים אנשים מצחיקים חבל על הזמן. בעיקר אירים שיכורים. אבל זה אולי קשור לזה שהיינו בפאב אירי כל הזמן. נורא הצחיק אותי שכל הזמן אמרו לי. ``באנה, ביוון תזיין חופשי. תתחיל עם בנות וכאלה. חבל על הזמן...``. ההורים שלי זרקו אותי מהבית עם 350 דולר וחבילת קונדומים בשביל זה. חברים שלי שפגשתי ביוון (נסעו שבוע לפנינו) אמרו לי את זה. בקיצור כולם. לא עשיתי את זה, וזה אפילו לא מזיז לי קצת. לא יכולתי להביא את עצמי ללהתחיל עם בנות ולזיין אותם סתם ככה. התיידדתי עם בנות, אבל לא מעבר לזה. זה נורא מוזר לי שכולם נורא התלהבו מהקטע הזה, ולי זה לא היה עיקרי בטיול בכלל. פיספסתי משהו?

לא פספסת כלום.

יש גם אנשים נורמלים, שזה לא מרכז החיים שלהם. העיקר שנהנית. כשזה בא זה בא, אין טעם לרדוף אחרי זה. דולצי.

נעל

New member
נעל ראתה

שהטיול מתארך אז הבינה שאתה עושה חיים. יופי, עכשיו נוכל להתיש אותך קצת. אנשים אוהבים לדבר על הטיולים שהם עשו בד``כ. בפגישות משפחתיות זה כמעט חובה (על מה כבר חבורת אנשים שהקשר שלהם בנוי על מפגשים בשמחות (אם זו משפחה ברת מזל), בעיקר, יכולים לדבר?). נעל חושבת שזה קצת חסר טעם לדבר על זה כל כך הרבה. נחמד להתעניין קצת, ולשמוע חוויות, אבל סה``כ השיחות האלה די מטעות. כל אחד נהנה (או לא נהנה) ממשהו אחר. דרך אגב, אם היית יכול להגיע למקום שהכי היית רוצה בעולם לתקופה מסויימת, אבל זה היה מותנה בכך שלא תספר על כך לאיש לעולם, היית מסכים? מה הפסדת? נעל אפילו לא בטוחה שהיא זוכרת בדיוק מה היה. קרוב לוודאי שבאמת כלום, משום שהרעיון הכללי הוא פשוט לשוחח כאן בפורום ולהנות, ואתה, באותו זמן, נהנת לא פחות (ובטח יותר) במקום אחר. ברוך הבא חזרה לכיף שלנו נעל ;-)

למעלה