איזה כיף נוסעים מחר ללונה פארק תל אביב כל המועצה + כל תנועות הנוער. סך הכל, 5 אוטובוסים
H havlaz New member 29/3/04 #1 איזה כיף נוסעים מחר ללונה פארק תל אביב כל המועצה + כל תנועות הנוער. סך הכל, 5 אוטובוסים
H havlaz New member 29/3/04 #2 למה הודעה נשלחת לפני הזמן? בקיצור. |התרגשות| מזעזע. למה תמיד מכריחים אותי לנסוע לדברים האלה?
H havlaz New member 29/3/04 #6 איזה שבט? כל תנועות הנוער.. ולא כולם נוסעים בתנועות הנוער.. זה לא טיול של הצופים.. אני חושב אבל שהצופים הם 200 (או 400?)
איזה שבט? כל תנועות הנוער.. ולא כולם נוסעים בתנועות הנוער.. זה לא טיול של הצופים.. אני חושב אבל שהצופים הם 200 (או 400?)
T Trranger New member 29/3/04 #7 200 נשמע יותר הגיוני ../images/Emo3.gif שבט חדש אצלינו צריך איזה 8-6 אוטובוסים כדי להוציא רק את השבט בעיר
200 נשמע יותר הגיוני ../images/Emo3.gif שבט חדש אצלינו צריך איזה 8-6 אוטובוסים כדי להוציא רק את השבט בעיר