איזה כיף

Dia Leoghann

New member
איזה כיף

לחזור מסופ"ש באילת לפורום רועש וגועש

Dia Leoghann

New member
../images/Emo98.gif...

היתה שביתה באוניברסיטה, לא היה לי למה לחזור לפני יום שני בלילה !!!

Dia Leoghann

New member
כמה תגובות

כרמית, תודה על שרשרת ההודעות שלך - חלק מאיתנו זקוקים מדי פעם לזבנג בראש, במיוחד בעיתים שרוח אופריה מרחפת בפורום, במפגשים ובכל ההמולה שסביב הפגאטרון וההכנות אליו. אל דאגה, אותך לא נזרוק מהפורום כל-כך מהר - עד שסוף סוף הגעת!!! גם נשמח לראות איזה שיר בפגאטרון, אין לך מה להתבייש! תדעי לך, ששנה שעברה אני כל-כך התביישתי בסיפור המפגר שכתבתי, שפרסמתי אותו תחת "מחבר אנונימי" - בסוף זכיתי מקום ראשון (-: בקשר לכל הסיפור עם ההודעה המפוברקת, אני חושב שארדן ונדב יצאו בסוף די בזול מכל הסיפור - את הזעם שלי עליהם הוצאתי על כמה ילדים קרציות שישבו לידי באוטובוס לאילת ולא נתנו לי לישון. בכל אופן אני לא מבין מה היתה המטרה של "הניסוי" המפגר הזה, אינני מבין לאיזו תשובה ציפיתם מאותו גרא ולדעתי זו היתה טמינת מלכודת לא רק לגרא אלא גם לכל אחד מחברי הפורום שלנו. זו לא פעם ראשונה שאני מוצא את עצמי מתנצל בשם הפורום כולו בפני מנהל של פורום אחר או בפני הנהלת הפורומים, ותאמינו לי שזה לא כיף, ולא משהו שאני רוצה לעשות שוב. אז לפני שאתם יוצאים לעוד בחנים וניסיים מטופשים, תעשו טובה ותחשבו פעמיים. בכל מקרה, דאגתי שתגיע איזו התנצלות מגמגמת לגרא על מנת שיבין שהוא נפל למלכודת מפוברקת שהוכנה מראש, ושאנו מתנצלים. גרא הספיק לענות לי - הוא קיבל את ההתנצלות שנראתה לו הוגנת ועיניינית כדבריו, ואף שמח שפתחנו את עיניו לתחום הפגאניזם איתו עדיין לא יצא לו להתמודד. עוד עיניין שהתעורר כאן הוא עיניין הכתות - מהן? איך מזהים? וכו'. אני לא יודע אם כרמית החליטה שהיא כן כותבת או לא, אבל בכל מקרה אני אנסה לגייס כמה מוחות בפורום כדי לנסות לכתוב מאמר רחב בעיניין. ועוד דבר ששמתי לב הוא שהיו כאן כמה אנשים בפורום שלא כל-כך הבינו עדיין את כל הרעיון של תרבות הוויכוח והדיון. היו פה אפילו אחד או שניים שפשוט נראה שאין להם שום דבר להגיד, או שהם חשו באיזו נחיתות נפשית או פסיכולוגית מאיזה סוג כזה או אחר, והודעותיהם ירדו לרמות נמוכות של מוסר ותרבות כתיבה ודיבור שהיה פשוט לא נעים לקרוא אותן. מי שאינו מסוגל להעביר את דעותיו האישיות מבלי לפגוע ולהעליב אנשים אחרים שפשוט ימנע מלכתוב בפורום הזה!!

למעלה