איזה כיף!!!

בולדוג

New member
איזה כיף!!!

היתי היום באיכילוב ולא האמנתי למראה עיני 20 ק"ג תוך כמעט חודש פשוט הרגשה ניפלאה. פגשתי מספר מקוצרים ואין חוכמות מי ששומר בקנאות על הכללים מצליח ומי שמזייף סובל.

gal33

New member
לכל כלל יש יוצא מן הכלל...

דרך אגב, זהו קצב מאוד מאוד מהיר. תשמור על עצמך ותשים לב שהקצב לא יבוא על חשבון הבריאות. לא הרגשת שנשרה לה כזו כמות גדולה? בהצלחה בהמשך!. גל

SARA120

New member
נפלא!../images/Emo45.gif

כל הכבוד! תשמור על עצמך,שלא תכנס לפורום האנורקסים...

שלגיה**

New member
נהדר !! ,כל הכבוד !!!!

האם אתה בפיקוח של דיאטנית? מה אתה אוכל בכלל שירדת 20 ק"ג ? זה כמעט להוריד 700 גרם ביום,לא יאמן ! בהצלחה בהמשך שלגיה

לבולדוג הרבה ברכות לירידה במשקל

כל הכבוד על הירידה במשקל!! תשמור על הבריאות ותמשיך בירידה עד שתגיע למשקלך האופטימלי.כמה נשאר לך לרדת?בהצלחה!!!!

לבולדוג שוב שלום!

גם אני ירדתי במשך חודש 17 ק"ג אחר כך קצב הירידה יורד.תשתדל לאכול את כל אבות המזון שלא יגרם לך חס וחלילה נזק.אני מציע שתבדוק את רמת ויטמין B12 ובמקרה שזה נמוך יש כדורים שעושים נפלאות ,אז שוב בהצלחה!!!

הדרומי*

New member
מברוק יא בולדוג וחג שמח ובהצלחה

רק לא לזרוק יותר מידי רחוק כי זה מגיע אלי

הי דרומי מאיפה כל ה-../images/Emo107.gifים???

וחוץ מזה - מה שלומך???????????? איך אתה מרגיש בזמן האחרון??? מה מצב הרוח??????? אורית

הדרומי*

New member
ערב טוב גם לך אורית וחג שמח../images/Emo137.gif

אז ככה שהבריאות אצלי טפו טפו
וחוץ מזה שיש לי עכשיו גם עוד כלבה חוץ מהזכר
ובכלל הוירוס ש"בא לבקר את המחשב שלי ו
גמר לי אותו לגמרי. ומתי אפשר לקפוץ עלכם ל
? מתי? אז ממני
הדרומי

הי דרומי......עלי ה-../images/Emo96.gif......וגם.

(רק אם תרצה) ה-
(חיפשתי עודה ולא מצאתי) הזמנה פתוחה תמיד......) רק תרים טלפון לוודא שאנחנו בבית... יאללה תגיע עם הבנות (יש חופש .......לא????????????) אורית

mikie

New member
כל הכבוד, חזק ואמץ!!../images/Emo59.gif

אבל בבקשה לקחת כל דבר בפרופורציה ולהזהר על הבריאות.

בולדוג

New member
תודה לכולם

אחד הדברים הנחמדים בקיצור, שפגשתי חברה מקסימים ונחמדים כמוכם ואתם גם מביניםמה שאף רזה לא יכול להבין. יש לי להוריד עוד 40-50 ק"ג, הבעיה שהתחלתי לאכול אוכל יותר "טעים" מה שגורם לי להרגיש רעב בראש,אבל זה חלק מתהליך החזרה לחיים נורמלים ואצטרך להתמודד ולהסתגל. שלכם באהבה בולדוג. נ.ב שמחתי לראות שחזרת דרומי ואני מקווה שהכל בסדר.

ורד *

New member
לבולדוג יקר, מדהים.........כל הכבוד

בקצב הזה לא ירחק היום ותאלץ לשנות את השם ל"פינצ´ר". ורד

למעלה