איזה כיפ יש פורם של אלי ומריאנו!חח
D double O S New member 13/2/04 #4 חיחי, המצאתי לכן שם משותף../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif שֵלְינּוֹי
ס סניילית New member 13/2/04 #5 חחח...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאתה לא הראשון...
נ נועה334 New member 13/2/04 #10 שלייייייייייייייייייייי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוף!!!!!!!!!!!! יפה יפה... פתחת לך פורום...ועודשל אלי ומריאנו! מזל טוב בובה,והמון בהצלחה
שלייייייייייייייייייייי../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוף!!!!!!!!!!!! יפה יפה... פתחת לך פורום...ועודשל אלי ומריאנו! מזל טוב בובה,והמון בהצלחה
נ נועה334 New member 13/2/04 #11 אופסי...יש לך כבר שירשור מזל טוףף סורייייי ומזל טוב ובהצלחה גם לך סניילית!!
ס סניילית New member 13/2/04 #6 לא הבנתי אם אני אמורה להגיד לך ברוכה הבאה...או...אני שמחה בשבילך שאת שמחה שיש פורום כזה... אז שניהם... ברוכה הבאה ו.. אני שמחה שאת שמחה!!! מקווה שתמשיכי לכתוב פה!!!
לא הבנתי אם אני אמורה להגיד לך ברוכה הבאה...או...אני שמחה בשבילך שאת שמחה שיש פורום כזה... אז שניהם... ברוכה הבאה ו.. אני שמחה שאת שמחה!!! מקווה שתמשיכי לכתוב פה!!!
ש שלומית16 New member 16/2/04 #14 אני בכל מקום חחח מה פתאם! אז מה את עושה פה גברת גברת עם כל הכבוד ויש כבוד זה פורם מצויין!