איזה כישוף יביא אותי כבר להריון???

danielap

New member
איזה כישוף יביא אותי כבר להריון???

אילו כלים תוכלו לתת לי על מנת שסוף סוף אכנס להריון (ברצוני לציין שקיבלתי עכשיו תוכנית טיפולים לפוריות אחרי שנתיים של נסיונות טבעיים).

../images/Emo6.gif

אני בטוחה שרק אני הבנתי את זה:)

jbu

New member
נראה לי שכן,אתן יכולות להסביר את

נראה לי שכן,אתן יכולות להסביר את הבדיחה? למרות שזה לא יפה לצחוק על בעיה כזו.

כרמית.

New member
דניאלה יקרה

אני בדרך כלל לא נוהגת להגיב לבקשות כישוף, אבל הודעתך נגעה ללבי. כישוף כניסה להריון זה דבר לא פשוט בכלל. זה צריך להיות משהו אישי, שממש "תפור על פי מידותייך". מישהו שמבין צריך לבנות את הנוסחה המאגית לפי מידע אישי שתמסרי לו. רק היזהרי מנוכלים ושרלטנים ובשום פנים ואופן אל תשלמי ולו אגורה שחוקה על דבר כזה. מי שיעזור לך, צריך לעזור מלבו, ולא מתאוות בצע. כמה הצעות יותר כלליות שאני יכולה לתת לך, בלי לדעת הרבה פרטים: קריסטלים: אבני רובי תורמות לפוריות (אצל האשה). יש כאלו שפשוט לוקחים רובי בכיס או עונדות בתליון. הבעיה היא שרובי היא אבן די יקרה. אחת פצפונת בגודל של פחות מסנטימטר ואפילו לא מלוטשת עולה כמה עשרות שקלים, אם לא יותר. יותר איכותית - יכולה להגיע למאות שקלים. אבנים יותר זולות שתורמות לפוריות (אם כי אינן נחשבות חזקות כמו הרובי): כריסוקולה (אבן מאוד "נשית") וגארנט חומה/בורדו (אבן של אלת הפוריות והצמיחה). אבנים כאלו בגודל של כמה סנטימטרים עולות 5-10 שקלים וניתן להשיג בכל חנות מיסטיקה/העידן החדש/קריסטלים. מאכלים שעל פי תורות מאגיות שונות יביאו להריון: * רימונים - (אנחנו לא בעונה... יש עוד כמה חודשים) * אורז/תירס (עכשיו העונה של התירס וגם טעים...) * דגים * ביצים * דבש * אגוזי אלסר (לוז) (אבל כשאת אוכלת, לחשוב על זה מתוך כוונה תחילה שהמטרה היא להיכנס להריון, לא סתם לזלול). יש אמונה שאומרת שלישון תחת כיפת השמים בליל ירח מלא מסייע לנשים עקרות/לא פוריות להיכנס להריון. בכלל ליל הירח המלא הוא יום טוב לתפילה לכניסה להריון. המלאות של הירח מסמלת, על פי רוב התורות המאגיות, בין השאר, את הבטן העגולה והמלאה של האמא. לקנות פעמון ולתלות אותו איפשהו במקום מרכזי בבית. צבע ירוק הוא צבע של פוריות וכן הגוונים החומים/בורדו (גוונים של דם): יש אנשים שפשוט מקיפים את עצמם בבגדים ירוקים, חפצים ירוקים.... יש עוד הרבה סמלים שקשורים לפריון נשי כמו החתול, התרנגול, הארנבת, הקדרה והגביע. את הסמלים האלו אפשר לקנות בצורת קישוטים/כלים ולהניח בבית. בהצלחה!

nubis

New member
הסבר על המכניקה שמאחורי ההסבר ../images/Emo13.gif

קריסטלים פועלים מעצמם על ידי יצירת השפעה (אווירה) מסוימת על האדם, כמו שבמערה יש אווירה של מערה ובמדבר יש אווירה של מדבר. מעבר לסמליות שלו לירח מלא יש השפעות חזקות על המערכת האנרגטית אשר מחזקות את הקשר בין המודעות היום יומית לתת-מודע כך שהתכוונות להכנס להריון תכנס לתת מודע ביותר עוצמה. מאכלים יכולים להשלים נוטרינטים חסרים אך הרפואה הקונבנציונלית מכסה את זה ולכן הכוונה היא כאשר אוכלים אותם לשדר לתת-מודע את הכוונה להכנס להריון. כל שאר הדברים הם ראי לרצון שלך להכנס להריון שמשדרים לתת מודע 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע "אני רוצה להכנס להריון". כלומר את הולכת בבית ורואה ארנב,ירוק,תרנגול,גביע וכו.. שאת הנחת שם כהצהרת כוונות להכנס להריון. כלומר הכוונה להכנס להריון צריכה להיות משהו שגולש מעבר לשכל ומקיף אותך בחוץ בצורת סמלים ומעשים. אני ממליץ לך להמנע מללכת למישהו שיעשה כישוף, במקום תלכי למרפא בשיאצו או רייקי בשביל איזון אנרגטי כדאי להכין את הגוף. בברכה אלמוג

ebonyW

New member
מועדי הירח המלא

היי דניאלה, אני בהחלט מסכימה עם הדברים שכתבה כרמית, וכדי לעזור , אלו הם מועדי הירח המלא בחודשיים הקרובים: 13/07 - יום ראשון , 12/08 - יום שלישי בנוסף, לי אישית אין נסיון בנוגע להריונות, אבל כמה מהחברות שלי עברו קשיים דומים ובסוף הכל הסתדר אצלן על הצד הטוב ביותר. לפי מה שהן אמרו, ברגע שהן שיחררו את הלחץ והגיעו לתובנה ולאמונה שהן אכן ייכנסו להריון כשהזמן יהיה נכון עבורן, והפסיקו לרוץ לשירותים כל בוקר עם בדיקות הריון, לא עבר זמן רב והן גילו שהן בהריון. בכל אופן, שיהיה המון המון בהצלחה, ואני אחזיק לך אצבעות
ימים של קסם ואור אבוני

ebonyW

New member
טיפ

היי דניאלה, ביררתי קצת וקיבלתי טיפ ממישהי שהיו לה בעיות פוריות. היא אומרת שאת צריכה כל ערב לשתות כוסית יין אדום ולאכול 2 תמרים, תוך כדי התרכזות במטרה. אצלה זה עבד. שיהיה בהצלחה אבוני

למעלה