איזה כלבה הילדה מערוץ 6 !!!!!1

דוש

New member
איזה כלבה הילדה מערוץ 6 !!!!!1

היא הולכת לארגנטינה !!!!!!! ופוגשת את כוכבי קטנטנות !!!!!!!!!!!!! ז-ו-נ-ה

Rotem Lisa

New member
אכן.

את יודעת מה חשבתי ?.. אל תצחקו.. חשבתי על ההודעה שלי אם הייתי זוכה : "ניצחתי!! ניצחתי!!! אני טסהההההההה!!! אני טסההה!!! לראות את סבס,, את קמייייי, את כולםם!! *שמחה* אני כ"כ מרוצה, אני כ"כ שמחה, אני מתה מרגש!!! זה שולתת (נדבקתי מטל..)!! אתם בטח חושבים שאני מתלהבת, אתם צודקים!!! תודה, אלוהיםםם!! אני הולכת לנשק את סבס!! בלונד מתוק שלי!!! קמייי!! יפיופהההההההה, אתם, סבס וקמי, תהיו הראשונים שתקבלו ממני נשיקה (מסכנים..) !!! אהאהא!! *מאושרת עד הגג* !!! אתם לא יודעים איךךךךךך צרחתייייייי, ניסיתי להתאפקקק, אבל לא הצלחתי!!! סבס!!! קמי!!! בלן (אני לא מאמינה שאני אומרת את זה..)!!! פקו!!! אלוהים!!! נדיה!!! קטה (אני מתה על הקול שלה..)!!! "קטנטנות"!! אני שמחההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ערוץ הילדים שולט!!! תודההה, תודההההה!!!".. טוב, עד פה. אממ.. בא לי לרצוח אותה. חצופה. אני רוצה, אני!!! התקשרתי כמה פעמים.. והצלחתי.. ררררר:( ):

*Jennifer*

New member
למה זונה? זה כזה שוווווה!

אולי נצליח להביא את הילדה הזאת לפורום שלנו והיא תספר לנו ה-כ-ל! זה יהיה שווה, לא? אולי אפשר להביא אותה כבר עכשיו (אין לי מושג איך.. מישהו מכיר אותה?) ושנתחיל לבקש ממנה מה לשאול. חחח, לנצל! חחחחח סתם.
שמרית.

למעלה