איזה כלב הכי יתאים לי?

1אלכס1

New member
איזה כלב הכי יתאים לי?

הגעתי להחלטה שאני רוצה ומוכן לאמץ/לקנות כלב.
הבעיה שאני לא יודע איזה כלב הכי יתאים לי. כרגע אני נמצא בבית עד אוקטובר הקרוב שבו אני מתחיל ללמוד.
ברגע שאני יתחיל ללמוד אני כנראה לא יהיה בבית מ 8 בבוקר עד 5 אחרי הצהריים. אחותי חוזרת הביתה לקראת 4 בצהריים.
אין לי שום בעיה לטייל עם הכלב בבוקר ובערב (בערב יש עוד אנשים שיוכלו לטייל איתו).

על איזה כלב הייתם ממליצים?

goolo123

New member
אתה גר בבית של ההורים?

האם הם שותפים לעניין?אתה במקום לא יציב בחיים..לפני לימודים, עדיין בלי דירה משל עצמך ..האם חשבת על מחוייבות ארוכת הטווח שאתה לוקח על עצמך<?כלב זה ל 15 שנים..זה אומר שתעבור דירות תיצטרך למצוא דירות שניתן להביא כלב,שתהיה בת זוג תיצטרך שזו תהיה מישהי שאוהבת בעלי חיים....
בכל מקרה אם אתה יכול להבטיח לכלב שתהיה בשבילו באש ובמים למשך 15 שנה ואתה אכן גר עם ההורים אז כדאי לקחת כלב בוגר, רגוע ומחונך שיוכל להיות 8 שעות בבית ולא יחרב את בית ההורים.לדעתי עד גודל בינוני.

1אלכס1

New member
בכל מקרה איזה גזע היית ממליצה לדירה (בלי גינה

אני בדיוק לפני תחילת לימודים. גר עם ההורים.
תאמת לא חשבתי כל כך רחוק, בכל מקרה ברור לי שדירות יהיו חייבות לקבל חיות וחברה אם היא לא תאהב חיות וכלבים אז היא לא בשבילי

בכל מקרה איזה גזע היית ממליצה?

goolo123

New member
זה לא הגזע אלא האופי הספציפי של הכלב..

יכול להיות כלב של 40 קילו בטטה וכלב קטן אנרגטי ושובב..לדעתי אתה צריך לכוון לכלב מעל גיל שנה אפילו שנה וחצי, רגוע ומחונך מגזע קטן.יש המון כלבים מעורבים שיכולים להתאים בהנחה שאתה בודק ושואל על אופיים.

yaelofer

New member
אני מסכימה עם כל מה שכתבה לך goolo123 ומוסיפה

שאתה יכול לפנות לעמותות באיזור מגוריך (וכמובן להמשיך לפרסם פה בפורום), להגדיר להם את מה שאתה מחפש מבחינת אופי, גיל וכו', והם יתאימו לך כלב. הם מכירים טוב את כל הכלבים, ולכן סביר להניח שההתאמה תהיה מוצלחת. יש גם את שרון חלבי ("המלאכים של רקסי"), אתה יכול לפנות אליה עם הדרישות של הכלב המבוקש, והיא שולחת את הבקשה לרשימת תפוצה מאד גדולה הכוללת הרבה עמותות בארץ, ואם יש מישהו עם כלב כזה - יתקשרו אליך.

למעלה