איזה כנס...

איזה כנס... ../images/Emo3.gif

היי קוראים לי אביב והייתי היום בכנס (הייתי עם אסף, זה עם החרב האמיתית) אני מצטרף חדש של הפורום, ורק רציתי להגיד שהיה פצצה היום. ואני מקווה להכיר את האנשים פה. אביב

vampire1

New member
בהחלט היה מדהים ! ../images/Emo6.gif

תחכו לכנס הבא ביולי 2002!!!! שווה שיותר !

xena 17

New member
היה ממש כיייף!! ../images/Emo6.gif

היה נורא יפה ונחמד.נורא נהנתי ושמחתי להכיר אנשים חדשים. מקווה שהכנס הבא יהיה שווה כמו זה! שני

XenaBoy

New member
היה אחלה... ../images/Emo19.gif

היה לי כל כך כיף !!!
היה פשוט ערב מושלם, בייחוד הפרקים והקטעים של השחקנים וגם לפגוש את כולם אני לא יכול לחכות לשנה הבאה... אספי

*זינה*

New member
מילה אחת: וואו....... ../images/Emo23.gif

בזמנם של מעריצים מטורפים, מנהלי פורומים, ומארגנים קהילה זינאית, זעקה בקריאה לכנס ארץ של גיבורים כנס מושלם, אשר התנהל בלהט ההתלהבות הפרקים, התחרויות, המכירות ההערצה עוד תשנה את העולם!
-זינה

shiri_b

New member
היה פיצוץ

זה היה הכנס הראשון שלי והיה ממש ממש כיף
!! אני כבר מחכה לכנס הבא!

GODsAGIRL

New member
תגובה

אני דיי חדשה בקטע ההערצה הזה.. אבל באמת היה מדהים.. במיוחד אהבתי את הפריקית שהתחפשה לזינה.. ממש ממש אהבתי :)

Niva JCK

New member
פריקית? נה..

לא זינה היא לא פריקית! היא...הזינה האמיתית, היא רק לא רוצה שתדעו את זה...

ally15

New member
היה פשוט מושלם!

ודרך אגב, אביב, יש לך שם מדהים...
אני לא יודעת מה אני אעשה שנה שלמה עד הכנס הבא! זה יותר מידי בשבילי!
אביב

Celaeno

New member
גם אני נהניתי מאד. באמת היתה חוויה

נהדרת. שמחתי לפגוש את כל אלה מכם שפגשתי. וכמובן הפעילויות עצמן.

Necessary Evil

New member
נפלא....

נהדר....נפלא...היה אחלה כנס...היה מצחיק, היה כיף, היה משעשע, אלעד שר מדהים בהחלט...הוא שר עם עומק...עם רגש...
וכולם שרו מאוד יפה...ואני חייבת להוסיף שאחי (יואל) כעס מאוד על הזכייה הכפולה של השתיים שישבו ליד הדלת...הוא רצה את הקומיקס...אה כן והוא גם חושב שכולנו חבורת משוגעים והתחיל לחקות את הצרחות של "אה! האדסון!", ויאמר לזכותו שבסוף הוא לא הבריז לי ובא איתי מיד אחרי טיול מים של 3 ימים... וזהו..היה כיף ביותר....מחכה לכנס הבא... ורד

למעלה